Mehmet Ekşi

Mehmet Ekşi

Son dakika Mehmet Ekşi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Ekşi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Ekşi haber sayfamızda...

Mehmet Ekşi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.240 mehmet ekşi haberi bulunmuştur.
Ne yaptın Şenol Güneş! Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaş'ı yakıyordu
Ne yaptın Şenol Güneş! Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaş'ı yakıyordu Beşiktaş'taki müthiş performansının ardından A Milli Takım'dan davet alan ve devlerin radarına takılan Semih Kılıçsoy ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı.
29.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Demir Ege Tıknaz kulübeye hapsoldu! Fernando Santos unuttu
Beşiktaş'ta Demir Ege Tıknaz kulübeye hapsoldu! Fernando Santos unuttu Beşiktaş’ın 19 yaşındaki orta sahası, Şenol Güneş ile birlikte başladığı A takım macerasında geride kaldı. Son 6 karşılaşmada sadece bir dakika görev yapabilen Demir gibi, Semih dışındaki diğer gençler de kulübeye hapsoldu.
16.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş, Can Duran'ı renklerine bağladı!
Beşiktaş, Can Duran'ı renklerine bağladı! Beşiktaş Futbol Akademi, Fenerbahçe altyapısından Can Duran'ı kadrosuna kattı.
16.02.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Feyyaz Uçar ve Beşiktaş'ın efsaneleri Semih Kılıçsoy'u değerlendirdi! 'Dünya yıldızı olacak'
ÖZEL | Feyyaz Uçar ve Beşiktaş'ın efsaneleri Semih Kılıçsoy'u değerlendirdi! 'Dünya yıldızı olacak' Milliyet’e konuşan Feyyaz Uçar, Beşiktaş formasıyla son 4 maçta 5 gol atan Semih Kılıçsoy’a övgü yağdırdı, “Müthiş bir yetenek, dünya yıldızı olacak. Çok yönlü, güçlü, birçok pozisyonda oynayabilen ve hakkını veren özel bir forvet” ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Beşiktaş
Rıza Çalımbay'dan Fatih Terim örneği! Beşiktaş'a Fernando Santos sitemi
Rıza Çalımbay'dan Fatih Terim örneği! Beşiktaş'a Fernando Santos sitemi Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay, siyah-beyazlılarda bazı isimlere teşekkür etmeden kulübe veda ettiğini açıkladı. 60 yaşındaki teknik direktör, Fatih Terim'in Galatasaray kariyerini örnek gösterdi.
13.01.2024 Futbol
Ahmet Nur Çebi'den veda ziyareti! 'Beşiktaş yüzyıllık bir çınardır'
Ahmet Nur Çebi'den veda ziyareti! 'Beşiktaş yüzyıllık bir çınardır' Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'ne veda ziyareti gerçekleştirdi.
28.11.2023 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: UEFA nezdinde de girişimlerimizi yaptık
Ahmet Nur Çebi: UEFA nezdinde de girişimlerimizi yaptık Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK ve Hatayspor'un kalan maçlarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği karara karşı UEFA nezdinde gerekli girişimleri yaptıklarını belirtti.
6.06.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta kale emin ellerde
Beşiktaş'ta kale emin ellerde Milli takımların her yaş kategorisinde en az bir Beşiktaşlı kaleci bulunuyor. Siyah-beyazlıların akademi kaleci departmanı, UEFA pro-lisans sahibi antrenörler eşliğinde genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmaya devam ediyor
24.05.2023 Beşiktaş
Canlı yayında Weghorst'u açıkladı! Ezeli rakip transferde nabız yokladı
Canlı yayında Weghorst'u açıkladı! Ezeli rakip transferde nabız yokladı Süper Lig'de bu haftayı bay geçen geçen hafta Adana Demirspor'u mağlup eden Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri yaşanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, transferdeki kulis bilgisini canlı yayında paylaştı.
4.01.2023 Beşiktaş
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Beşiktaş Kulübü’ne ziyaret
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Beşiktaş Kulübü’ne ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine Beşiktaş Kulübü ile devam etti.
22.12.2022 Beşiktaş
Mehmet Ekşi'den genç yıldıza büyük övgü: Müller'e benziyor
Mehmet Ekşi'den genç yıldıza büyük övgü: Müller'e benziyor Beşiktaş Futbol Akademisi Sorumlusu Mehmet Ekşi, 17 yaşındaki Semih Kılıçsoy’un Alman futbolunun efsanevi golcüsü Gerd Müller’e benzediğini söyledi, “Çok dinamik, iki ayağını da iyi kullanabilen yetenekli bir forvet” dedi.
13.12.2022 Beşiktaş
Şenol Güneş istedi! Beşiktaş, Milli yıldız için devrede
Şenol Güneş istedi! Beşiktaş, Milli yıldız için devrede Valerien Ismael dönemi sonrası Şenol Güneş ile yeni bir sayfa açan Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamın isteği ile Milli yıldızı gündeme aldığı iddia edildi. İşte detaylar...
18.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta sıra geldi analize
Beşiktaş'ta sıra geldi analize Kartal’da 2022 Dünya Kupası nedeniyle futbolcular 10 günlük izne çıkarken, teknik heyet mesaiye devam ediyor.
16.11.2022 Beşiktaş
Sergen Yalçın, Beşiktaş'taki en büyük hatasını açıkladı: O maçtan sonra konsantremi kaybettim!
Sergen Yalçın, Beşiktaş'taki en büyük hatasını açıkladı: O maçtan sonra konsantremi kaybettim! Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, TV100'de Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Sergen Yalçın, Beşiktaş'taki en büyük hatasından 'Konsantremi kaybettim' dediği maça kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrılma nedenini ilk kez anlattı.
2.11.2022 Beşiktaş
Mehmet Ekşi'den Emirhan İlkhan ve Arda Güler sözleri!
Mehmet Ekşi'den Emirhan İlkhan ve Arda Güler sözleri! Beşiktaş altyapı koordinatörü Mehmet Ekşi, Skorer'den Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Ekşi, yıllarda altyapıdan çıkan genç yıldız ile ilgili önemli açıklamalara imza attı. Mehmet Ekşi ayrıca Beşiktaş'tan Torino'ya imza atan Emirhan ile ilgili de konuştu.
23.08.2022 Programlar
Fenerbahçe tribünlerine Younes Belhanda ve Henry Onyekuru'dan olay hareket
Fenerbahçe tribünlerine Younes Belhanda ve Henry Onyekuru'dan olay hareket Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor'la karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada ilk yarıda VAR'ın uyarısının ardından gelen penaltı kararı Younes Belhanda'yı çok sinirlendirdi. Galatasaray'da uzun yıllar forma giyen Younes Belhanda ve Henry Onyekuru'nun tribünlere yaptığı hareketler gerilime sebep verdi.
23.08.2022 Fenerbahçe
İstanbulspor'da kötü seri, Konyaspor farka koştu! Dikkat çeken detay
İstanbulspor'da kötü seri, Konyaspor farka koştu! Dikkat çeken detay Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında İstanbulspor, Arabam.com Konyaspor'u konuk etti. Gol yağmuru şeklinde geçen müsabakayı yeşil-beyazlılar farklı kazandı. Penaltı kararlarının damga vurduğu maçın ardından İstanbulspor'un kötü serisi devam etti.
22.08.2022 Konyaspor
Ozan Tufan hayalini açıkladı! 'Şimdiye kadar bir iletişimimiz olmadı'
Ozan Tufan hayalini açıkladı! 'Şimdiye kadar bir iletişimimiz olmadı' Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, Championship ekibinde performansıyla taraftarın beğenisini kazandı. Hull City'de oynadığı son müsabakada sakatlanan tecrübeli orta saha, Ada basınına açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan geleceğe dönük hedefleri hakkında konuştu.
22.08.2022 Milli Takım
Fenerbahçe'nin yıldızına Bundesliga kancası! Transfer için sıcak
Fenerbahçe'nin yıldızına Bundesliga kancası! Transfer için sıcak Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de forvet arayışlarının devam ettiği dönemde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldızına Bundesliga'dan talip çıktı. Tecrübeli futbolcunun Almanya'da forma giymeye sıcak baktığı kaydedildi.
23.08.2022 Fenerbahçe
İşte CIES'e göre Spor Toto Süper Lig şampiyonu!
İşte CIES'e göre Spor Toto Süper Lig şampiyonu! Avrupa'da 2022-23 sezonu start alırken, Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES) ülkelerdeki şampiyonluk tahminlerini duyurdu.
22.08.2022 Süper Lig
Bertrand Traore resmen Başakşehir'de! İşte ilk sözleri
Bertrand Traore resmen Başakşehir'de! İşte ilk sözleri Medipol Başakşehir anlaşma sağladığı ve dün İstanbul'a getirdiği Bertrand Traore ile sözleşme imzaladı.
22.08.2022 Basaksehir
Galatasaray'dan savunmaya takviye! 3 milyon euroya anlaşma sağlandı
Galatasaray'dan savunmaya takviye! 3 milyon euroya anlaşma sağlandı Süper Lig'de ilk üç hafta sonunda savunmada problemli bir görüntü çizen Galatasaray'da yönetim bu bölgeye takviye yapmak için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı yönetim, 25 yaşındaki stoper için kulübüyle büyük oranda anlaşma sağladı.
22.08.2022 Galatasaray
Mehmet Ekşi'den Emirhan İlkhan ve Arda Güler sözleri
Mehmet Ekşi'den Emirhan İlkhan ve Arda Güler sözleri Beşiktaş altyapı koordinatörü Mehmet Ekşi, Skorer'den Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Ekşi, yıllarda altyapıdan çıkan genç yıldız ile ilgili önemli açıklamalara imza attı. Mehmet Ekşi ayrıca Beşiktaş'tan Torino'ya imza atan Emirhan ile ilgili de konuştu.
22.08.2022 Beşiktaş
Cüneyt Çakır: TFF ile 1 yıllık sözleşmem var ama yurt dışından teklif var
Cüneyt Çakır: TFF ile 1 yıllık sözleşmem var ama yurt dışından teklif var FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, bu sezon Türkiye'de hakemlik yapıp yapmayacağı ile ilgili, "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile bir yıllık daha sözleşmem bulunuyor ancak, yurt dışından hem hakemlik, hem yöneticilik, hem de eğitmenlik teklifleri var. Tabii ki ailemle de konuşacağım. Bir karar aşamasına da geldik aslında. Yakın zamanda bunu da kamuoyuyla paylaşacağım" dedi.
2.07.2022 Süper Lig
Başkan Çebi, şampiyon takım ile bir araya geldi
Başkan Çebi, şampiyon takım ile bir araya geldi Elit U-17 Gelişim Ligi’nde şampiyon olan Beşiktaş U-17 Akademi Takımı, Başkan Ahmet Nur Çebi ile Vodafone Park’ta buluştu.
13.06.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ekşi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.