Mersin İdman Yurdu stadına kavuşuyor
Mersin İdman Yurdu stadına kavuşuyor Ligin ilk haftasında konuk ettiği Beşiktaş maçının ardından zemin sorunu nedeniyle tartışılan ve o günden beri maçların yapılamadığı Mersin Stadyumu, Kasımpaşa maçıyla kapılarını yeniden taraftara açacak.
1.07.2020 Futbol
Soba sıcaklığında güreş seçmeleri!
Soba sıcaklığında güreş seçmeleri! Mersin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği güreş seçmeleri tepki topladı.
19.12.2013 Gündem
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Hatay’ımızda tüm ilçelerimize doğalgazı kazandıracağız
Bakan Bayraktar: Hatay’ımızda tüm ilçelerimize doğalgazı kazandıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hatay'ın Erzin ilçesindeki Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretinde AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Öntürk'e oy isteyerek, "Hatay’ımızda da tüm ilçelerimize doğal gazı kazandıracağız. Burada en büyük görev de siz değerli halkımıza düşmektedir. Sizlere hizmet etmeye talip olan Mehmet Öntürk’e yetkiyi vererek, 15 ilçemizde hizmetlerin önünü açarak Hatay’ımızın kalkınmasını sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer'in 'Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Kentte bir otelde düzenlenen programda konuşan Özel, 2011 yılından beri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu, yaklaşık 8,5 - 9 yılının da grup başkanvekili olarak geçtiğini belirtti.
3.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Seçim Beyannamesini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Seçim Beyannamesini açıkladı Ev hanımlarına emeklilikten maaş ücretlerine, gençlere vergi muafiyetinden evlenecek çiftlere faizsiz krediden birçok maddenin yer aldığı AK Parti Seçim Beyannamesi'ni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen açıkladı.
11.04.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan madde madde açıkladı! İşte AK Parti'nin Seçim Beyannamesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan madde madde açıkladı! İşte AK Parti'nin Seçim Beyannamesi Ev hanımlarına emeklilikten maaş ücretlerine, gençlere vergi muafiyetinden evlenecek çiftlere faizsiz krediden birçok maddenin yer aldığı AK Parti Seçim Beyannamesi'ni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen açıkladı.
11.04.2023 Gündem
“Tarımda küresel oyuncu olmak’’
“Tarımda küresel oyuncu olmak’’ Dünya küresel bir tarım krizi yaşıyor. Yıllardır uygulanan ekonomik politikalar tarımı ikinci sıraya itti. Türkiye, pandemi ve RusyaUkrayna savaşında küresel alanda tarımsal sorunları en az yaşayan ülkelerden birisi. Türkiye’nin tarımını, politikalarını ve geleceğe yönelik planlarını Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile konuştuk.
14.02.2023 Milliyet Rekabet
Tüm yaş gruplarında tek şampiyon VakıfBank
Tüm yaş gruplarında tek şampiyon VakıfBank A Takım ile 2021-2022 sezonunu 5 kupa ile kapatan VakıfBank Spor Kulübü, Avrupa ve Dünya Şampiyonları yetiştiren altyapı takımlarıyla da kusursuz bir sezon geçirdi. Alt yaş gruplarında mücadele ettiği tüm kategorilerde de şampiyonluğa ulaşan sarı-siyahlılar sezonu 10 kupa ile tamamlamış oldu. VakıfBank'ın şampiyon gençleri, VakıfBank Spor Sarayı’nda VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ferkan Merdan ve Melis Gürkaynak ile bir araya gelirken altyapı teknik sorumluluları Giuseppe Bosetti ve Franca Bardelli’ye de veda edildi.
22.06.2022 Voleybol
Sığınmaevinden yeni yaşama hazırlık
Sığınmaevinden yeni yaşama hazırlık Aile Bakanlığı, Orman Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı'nın AB ortaklığıyla 'Kadın Kooperatiflerinin Geliştirilmesi Projesi’ 24 ilde start alıyor. AB'nin 3.3 milyon euro'luk fon desteği ile hayata geçirilecek projeyle kadınların kendi ayakları üzerinde durması amaçlanıyor.
29.11.2021 Gündem
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih verdi
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih verdi AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu diline 3600 ek gösterge meselesini dolamış. Halbuki bu sözü veren biziz. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini bizzat muhataplarımıza beyan eden biziz." dedi.
8.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih verdi AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu diline 3600 ek gösterge meselesini dolamış. Halbuki bu sözü veren biziz. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini bizzat muhataplarımıza beyan eden biziz." dedi.
7.10.2021 Haberler
Kamu yatırımlarında öncelikler belli oldu
Kamu yatırımlarında öncelikler belli oldu Türkiye'de kamu kaynaklarının gelecek 3 yıllık dönemde kullanılacağı öncelikli sektör ve projeler belirlendi.
11.09.2021 Uzmanpara
Türkiye'nin kamu yatırımlarında öncelikleri belli oldu
Türkiye'nin kamu yatırımlarında öncelikleri belli oldu Türkiye'de kamu kaynaklarının gelecek 3 yıllık dönemde kullanılacağı öncelikli sektör ve projeler belirlendi.
11.09.2021 Ekonomi
Son Dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş karar! Samsun'daki olayı hatırlatıp açıkladı
Son Dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş karar! Samsun'daki olayı hatırlatıp açıkladı Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Samsun'da kadına yönelik şiddet olayıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Meclis'te yeni bir komisyon oluşturuyoruz. Süratle tekrar yeniden böyle bir komisyonu oluşturacağız. Adalet Bakanımızla da görüştük' dedi.
8.03.2021 Siyaset
Avrupa Şampiyonası'nda İbrahim Çolak ve Ferhat Arıcan zirveye çıktı!
Avrupa Şampiyonası'nda İbrahim Çolak ve Ferhat Arıcan zirveye çıktı! Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda İbrahim Çolak halkada, Ferhat Arıcan da paralel barda zirveye çıktı
14.12.2020 Diğer
Son dakika - Türkiye Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda ikinci oldu
Son dakika - Türkiye Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda ikinci oldu Türkiye, Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda ikinci oldu. Milli sporcu İbrahim Çolak, "Parlayan Yıldız" ödülüne layık görüldü
12.12.2020 Diğer
Son dakika... Bütçe görüşmeleri başladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan açıklama
Son dakika... Bütçe görüşmeleri başladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan açıklama Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Tekrar uygulamaya konulan salgın kısıtlamalarına rağmen, 2020 yılını pozitif bir büyüme ile kapatmayı öngörüyoruz. Ekim ve Kasım ayına ilişkin ilk öncü göstergeler de bu beklentimizi doğrular niteliktedir." dedi.
7.12.2020 Siyaset
Son dakika! Tarihi törende dikkat çeken ismi Erdoğan açıkladı: Gurur abidesi olacak
Son dakika! Tarihi törende dikkat çeken ismi Erdoğan açıkladı: Gurur abidesi olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Şubat Stadyumu'nda düzenlenen AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan partililere net mesajlar verirken, "Her kim milletiyle bağını kesiyorsa partisiyle bağını kopartıyor demektir. Her kim milletle gönül bağını güçlendirirse partisine katkı yapıyor demektir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu sabah, İlham Aliyev kardeşimle görüştük şu andaki gelişmeleri bizzat kendisinden dinledim. Zafere inşallah yaklaşıyoruz" diye konuştu. Erdoğan, açılışını gerçekleştirdikleri Kahramanmaraş-Göksun arasındaki yolun adını "Edebiyat Yolu" olarak belirlediklerini açıkladı.
7.11.2020 Siyaset
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ayasofya' açıklaması: Bir milletin yeniden doğuşuna şahitlik ediyoruz
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ayasofya' açıklaması: Bir milletin yeniden doğuşuna şahitlik ediyoruz Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Kurban bayramıyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temizlik, maske, mesafe kurallarından bayramda da asla taviz vermiyoruz." ifadelerini kullandı. Ayasofya'nın yeniden ibadete açılmasıyla ilgili açıklama yapan Erdoğan, "Ayasofya'nın secdelerle yeniden buluşması ile bir milletin adeta yeniden doğuşuna şahitlik ediyoruz." dedi. Öte yandan Erdoğan fındık alım fiyatlarını da açıkladı.
27.07.2020 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya ilan etti: 'Kimse heveslenmesin'
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya ilan etti: 'Kimse heveslenmesin' Son dakika gelen habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gerek ülkemizin içinde, gerek dışında ister Irak'ın kuzeyinde, Suriye'nin kuzeyinde, Libya'da, Azeri kardeşlerimize karşı Ermenistan'ın yaptığı saldırılarda hiçbir zaman mazlumları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız.' ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgın dönemi dahil 180 günlük icraat programlarında planlanan 2 bin 384 ana eylemin yüzde 93'ünün tamamlandığını da sözlerine ekledi.
21.07.2020 Siyaset
Kahramanlara son görev
Kahramanlara son görev Türkiye kahramanlarını son yolculuklarına uğurladı. Van'da keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Onur Ramazan Bayram Manisa'da, şehit polis memuru Burak Derya Mersin'de, şehit Pilot Komiser Yardımcısı Samet Üstüner ve uçuş teknisyeni polis memuru Mustafa Keskin Ankara'da, şehit Komiser Yardımcısı Semih Güzelay İzmir'de, şehit Komiser yardımcısı İrfan Aydoğan'ın cenazesi ise Bursa'da toprağa verildi.
17.07.2020 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çirkin paylaşımlara sert tepki
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çirkin paylaşımlara sert tepki Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeni doğan çocuğu ile ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşımlara ilişkin, "Bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız." dedi. Erdoğan, 'Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz. İnternet mecralarını kullananlar, suç işleme konusunda layüsel değildir. Hukuki düzenleme tamamlandığında erişim engeli ile adli ve mali yaptırımlar dahil her türlü yöntemi devreye sokacağız.' dedi.
1.07.2020 Siyaset
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 ilde 23-24-25-26 Nisan'da sokağa çıkmak yasaklandı
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 ilde 23-24-25-26 Nisan'da sokağa çıkmak yasaklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokağa çıkma yasağıyla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "23-24-25-26 Nisan tarihleri arasında ise günlük hayata etkisini en az düzeyde tutacak şekilde yine 31 ilimizde sokağa çıkma sınırlandırması yapmayı özellikle planlıyoruz. 22 Nisan akşamı 00.00'dan itibaren, 23 Nisan zaten tatil, 24-25 ve 26 Nisan 00.00'a kadar bu devam edecek. " dedi.
21.04.2020 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu fotoğrafa bir tepki daha! Vakti saati geldiğinde...
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu fotoğrafa bir tepki daha! Vakti saati geldiğinde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılı değerlendirme toplantısında son dakika açıklamalarında bulundu. Erdoğan, Diyarbakır annelerinin kararlı duruşunun örgüt içindeki çözülmeyi artırdığını vurgulayarak, "Enteresan olan bir şey var. Diyarbakır anneleri malum siyasi partinin önünde aylardır dururken, dağa kaçırılan evlatlarının resimleriyle orada o dik duruşlarını sürdürürken, bir de bakıyorsunuz ki ana muhalefetin başı ve heyeti yanında yine o partiyle birlikte bir teröristin yazmış olduğu kitabın sahnelendiği tiyatroda tiyatro izliyorlar. Ülkemizin nereden nereye, kimler vasıtasıyla, nasıl geldiğini göstermesi bakımından bu çok enteresandır. İnanıyorum ki benim aziz milletim vakti saati geldiğinde bunlara da gereken dersi verecektir." değerlendirmesinde bulundu.
16.01.2020 Siyaset