Öfke Kontrolü

Öfke Kontrolü

Son dakika öfke kontrolü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öfke kontrolü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öfke kontrolü haber sayfamızda...

Öfke Kontrolü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 443 öfke kontrolü haberi bulunmuştur.
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu?
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu? Okullarda öğrencinin öğretmenini silahla vurarak öldürmesine kadar varan şiddet olaylarının önüne bir türlü geçilemiyor. Uzmanlara göre çocukların öfkesini yönetememesi, aileden yeterince sevgi görememeleri, dijital oyunlar ile filmler sorunun başlıca nedenleri.
9.05.2024 Gündem
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü!  'İddialar karşısında sarsıldılar'
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü! 'İddialar karşısında sarsıldılar' Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Cadde
Akran zorbalığı dünyanın sorunu
Akran zorbalığı dünyanın sorunu PISA 2022 Raporu’na göre Türkiye’de kızların yüzde 25’i, erkeklerin yüzde 28’i ayda en az birkaç kez zorbalığa maruz kalıyor. OECD ortalaması ise kızlarda yüzde 20, erkeklerde yüzde 21. MEB yönetmeliğine göre akran zorbalığı lise ve ortaokulda disiplin cezası kapsamında. Dünyada ulusal politikalarla sorun çözülmeye çalışılıyor.
31.01.2024 Eğitim
Büyükçekmece Belediyesi önünde saldırıya uğramıştı! 'Özür dilerse konuyu kapatacağım'
Büyükçekmece Belediyesi önünde saldırıya uğramıştı! 'Özür dilerse konuyu kapatacağım' Büyükçekmece'de rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin belediyeye götürülüp odalarında arama yapılacağı sırada destek için toplanan kalabalık gruptaki Hasan Akkuş tarafından boğazı sıkılan Nebiha Yetimoğlu açıklamalarda bulundu.
20.01.2024 Gündem
2024 terazi burcu hangi ay, hangi gün doğmuştur? Terazi burcu olası doğum tarihi
2024 terazi burcu hangi ay, hangi gün doğmuştur? Terazi burcu olası doğum tarihi Burçlar kişinin doğduğu tarihe göre belirlenmektedir. 12 tane burç bulunmaktadır. Her burç kişiye farklı özellikler kazandırmaktadır. Terazi burcu hangi aydır? Terazi burcunun olası doğum tarihi nedir? Terazi burcunun özellikleri nedir? soruları terazi burcunu tanımaya ve anlamaya yeterli olacaktır.
4.01.2024 Gündem
Şiddet döngüsünden nasıl çıkarsınız?
Şiddet döngüsünden nasıl çıkarsınız? Mor Çatı gönüllüsü psikolog Leyla Soydinç ‘Şiddet uygulamak seçimli bir eylem ve tekrar etmesi çok olası. Her ilişkide farklı dinamikler olsa da erkek şiddetinin çok tipik, üç aşamalı bir döngüsü olduğunu görüyoruz” diyor.
4.12.2023 Gündem
‘Mağdurların yüzde 90’ı başvuruda bulunmuyor’
‘Mağdurların yüzde 90’ı başvuruda bulunmuyor’ Yaptıkları bir çalışmadan veriler paylaşan Dr. Çetinkaya, “Şiddete uğrayan kadınların %90’ı hiçbir yere başvurmamış. Çünkü ‘şiddet mahremdir, evin içinde kalır, bu kadının ayıbı’ gibi konular” dedi.
2.12.2023 Gündem
Şiddete sıfır tolerans için kamuda işbirliği
Şiddete sıfır tolerans için kamuda işbirliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile İlgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi” Resmi Gazete’de yayımlandı.
26.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız
Bakan Yerlikaya: Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.11.2023 Gündem
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele genelgesi Resmi Gazete'de
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele genelgesi Resmi Gazete'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...
25.11.2023 Gündem
Öfkenizi kontrol altına almanızı sağlayacak 10 yöntem
Öfkenizi kontrol altına almanızı sağlayacak 10 yöntem Öfkeliyken stres hormonlarının salındığını ve bu karıncalanma hissinin, kalp çarpıntısı, göğüste sıkışma, baş ağrısı, başta baskı hissi ve ateş basması gibi birçok semptoma yol açabildiğini, uzun vadede ise bağışıklık sistemini olumsuz etkilediğini söyleyen Psikiyatrist Uzm. Dr. Gamze Ergil, “Öfke kontrol bozukluğuya başa çıkabilmek mümkün. Sizi özellikle neyin öfkelendirdiğini fark ederseniz, baş etme yolunu da bulabilirsiniz” dedi.
14.10.2023 Genel Sağlık
Dikkat! Akran zorbalığı var... Her 3 çocuktan 1’i mağdur
Dikkat! Akran zorbalığı var... Her 3 çocuktan 1’i mağdur Bugün 20 milyon öğrenci için ders zili çaldı. Yeni eğitim-öğretim yılı başlarken Milliyet, Türkiye’de her 3 öğrenciden 1’inin yani yaklaşık 7 milyon öğrencinin maruz kaldığı akran zorbalığı dosyasını açıyor.
11.09.2023 Eğitim
ÖZEL - Andrea Pirlo'dan Emre Belözoğlu itirafı! Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nu övdü
ÖZEL - Andrea Pirlo'dan Emre Belözoğlu itirafı! Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nu övdü Süper Lig’in en fazla gol atan üçüncü takımı onlar… Yedikleri gollerde de dördüncü sıradalar. Daha az atsalar küme düşebilirler, daha az yeseler şampiyon olabilirlerdi. Hiçbir maçları sıkıntılı geçmiyor. Her maçta merak ve heyecan yaratarak oynuyorlar.
15.05.2023 Karagümrükspor
Ay tutulması bu akşam saat 20.34'de! Burçlara olan etkileri çok konuşulacak
Ay tutulması bu akşam saat 20.34'de! Burçlara olan etkileri çok konuşulacak Milyonlarca kişinin merakla beklediği Ay tutulması için nefesler tutuldu, geri sayım başladı. Nisan'da gerçekleşen Güneş tutulmasının ardından gözler bu akşama çevrildi. Astrolog Duygu Sevinç Sevin şoke etkisi yaratacak tutulma ile ilgili tüm detayları açıkladı.
5.05.2023 Gündem
Kovid-19 aşısı ve kalp krizi gerçeği! Son dönemdeki artışın sebebi ortaya çıktı
Kovid-19 aşısı ve kalp krizi gerçeği! Son dönemdeki artışın sebebi ortaya çıktı Kış aylarının gelmesiyle birlikte artan kalp krizi vakaları halk arasında 'Kovid aşıları kalp krizini tetikledi' iddialarına sebep oldu. Peki ortaya çıkan bu tablonun günah keçisi sanıldığı gibi aşılar mı? Prof. Dr. Ertuğrul Okuyan ve Prof. Dr. Ahmet Taha Alper, "Asıl korkması gerekenler aşı olanlar değil" diyerek yaşananların ardındaki gerçeği açıkladı.
20.01.2023 Gündem
KADES yaygınlaştırılacak veri bankası oluşturulacak
KADES yaygınlaştırılacak veri bankası oluşturulacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Adalet, İçişleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde “2023 Yılı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Faaliyet Planı” hazırlandı.
28.12.2022 Gündem
Hatice Aslan: Sanatçının sansürü olmaz
Hatice Aslan: Sanatçının sansürü olmaz Önceki akşam bir markanın lansmanına katılan Hatice Aslan, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Oyuncu, son dönemlerde dijital platformlardaki sansürsüz sahneler hakkında, "Sansürün kelime olarak bile kullanılması beni rahatsız ediyor" açıklamasında bulundu.
8.12.2022 Cadde
Yılın kelimesi ‘Gaslighting’in şifreleri
Yılın kelimesi ‘Gaslighting’in şifreleri ‘Yılın Kelimesi’ ilan edilen, manipülasyona dayalı, sinsi bir psikolojik şiddet türü ‘gaslighting’e maruz kaldığımızı nasıl anlar, şiddetin adını nasıl koyarız?
4.12.2022 Pazar
Bakan Soylu'dan Kadıköy'deki patlamayla ilgili açıklama: Sol ayağı kesik, mekaniğe meraklı
Bakan Soylu'dan Kadıköy'deki patlamayla ilgili açıklama: Sol ayağı kesik, mekaniğe meraklı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis intiharları ile ilgili açıklama yaptı. Öte yandan Bakan Soylu Kadıköy'de yaşanan patlamaya yönelik son bilgileri paylaşarak "Şu ana kadar terör bağlantısı göremedik" dedi.
11.10.2022 Siyaset
Valeler için son 3 ay
Valeler için son 3 ay Kamuoyunda zaman zaman tartışmalara neden olan valeler için 1 Ocak 2023 tarihine kadar mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getiriliyor.
30.09.2022 Ekonomi
Hamile kadının gizli günlüğü arabada bulundu! Her şeyi kabul etti
Hamile kadının gizli günlüğü arabada bulundu! Her şeyi kabul etti ABD'nin Michigan eyaletinde işinde oldukça başarılı ve sevilen bir öğretmen olan Amber Guichelaar üçüncü çocuğuna hamileydi. 33 yaşına girmesine 3 gün kala yatağında ölü olarak bulunan genç kadının günlüğündeki notlar ise yaşanan trajediyi gözler önüne serdi.
5.07.2022 Dünya
Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi? Açıklama geldi
Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi? Açıklama geldi Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın yeni projesinin çekimleri sırasında kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Hayranlarını endişelendiren haber karşısında Petekkaya, suskunluğunu bozdu.
25.06.2022 Cadde
Sedefnur'un polis olan erkek arkadaşı 15 yıl hapisle yargılanacak
Sedefnur'un polis olan erkek arkadaşı 15 yıl hapisle yargılanacak Kocaeli'de, Sedefnur Çağlar'ın (23) polis memuru erkek arkadaşıyla gittiği 7'nci kattaki evin balkonundan düşüp yaralanmasıyla ilgili, dosya tamamlandı. Fiziksel ve psikolojik sağlık problemleri nedeniyle Sedefnur'un ifadesi tutanağa geçirilmedi. Sedefnur'un polis olan erkek arkadaşı Ahmet Ata hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıl hapis cezası istendi.
22.06.2022 Gündem
Karabağlar’da kadınlar güçleniyor
Karabağlar’da kadınlar güçleniyor Karabağlar Belediyesi Semt Merkezleri’ndeki 25 kadına, Karabağlar Kent Konseyi ve İzmir Soroptimist Kulübü işbirliğiyle başta e-ticaret olmak üzere farklı konu başlıklarında eğitimler verildi.
16.06.2022 Ege
Hatice Aslan'dan 'Lale Devri' cevabı: Tolgahan benim canım!
Hatice Aslan'dan 'Lale Devri' cevabı: Tolgahan benim canım! 2010-2014 yılları arasında yayınlanan 'Lale Devri' dizisinde kamera karşısına geçen Tolgahan Sayışman ile Hatice Aslan'ın, sette yaşadıkları tartışmanın perde arkasına ışık turan sözleri dikkat çekmişti. Sayışman'ın 'Öfke kontrolü olmayan bir adamdım' itirafında bulunmasının ardından eski rol arkadaşı Aslan'dan da yeni bir açıklama geldi. İşte detaylar...
9.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Öfke Kontrolü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.