Olmak

Olmak

Son dakika olmak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan olmak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan olmak haber sayfamızda...

Olmak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 334.435 olmak haberi bulunmuştur.
Haftalık 15 bin lira vadediyorlar: Bu teklif başınızı yakabilir
Haftalık 15 bin lira vadediyorlar: Bu teklif başınızı yakabilir Son dönemde sosyal medyada ‘Banka hesabınızı kiralayın, yüksek kazanç sağlayın' paylaşımları çoğalıyor. Yapılan bu işlemin yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen kara paraların aklanması için dolandırıcılar tarafından tercih edildiğine dikkat çeken uzmanlar, bu yönteme bilerek veya bilmeyerek dahil olmanın hukuki açıdan ciddi sonuçlara neden olabileceği noktasında uyarılarda bulunuyor.
24.04.2024 Gündem
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi Borussia Dortmund ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Mats Hummels'in Süper Lig'e transfer olabileceği iddia ediliyordu. Alman oyuncu son kararını verdi.
24.04.2024 Trabzonspor
Gözler Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nde ✔ Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir?
Gözler Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nde ✔ Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımına yönelik haberler yakından takip ediliyor. Bekçi olmak isteyenler, Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? sorularına cevap arıyor. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen bekçiler ile ilgili son güncel durum haberimizde...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
15 ilde FETÖ'ye yeni operasyon
15 ilde FETÖ'ye yeni operasyon İstanbul'da yürütülen soruşturma çerçevesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü askeri yapılanmasına yeni bir operasyon gerçekleştirildi.
24.04.2024 Gündem
POMEM 2024 SINAVI: POMEM sınav başvuru ücreti nasıl, nereye yatırılır? 31. dönem POMEM sınavı ne zaman?
POMEM 2024 SINAVI: POMEM sınav başvuru ücreti nasıl, nereye yatırılır? 31. dönem POMEM sınavı ne zaman? Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavı için başvurular alındı. Lisans mezunu (6.000) erkek ve (1.500) kadın olmak üzere toplam (7.500) öğrenci alımına ilişkin sınav başvuru ücretleri yatırılıyor. Polis Akademisi tarafından 31. dönem POMEM sınavı ne zaman yapılacak?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz!
Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz! Europe Cup finali ilk maçında BV Chemnitz’e kaybeden Bahçeşehir Koleji, bugün rövanşa çıkarken; antrenör Dejan Radonjic “En iyi basketbolu oynamayı ve taraftarın desteğini istiyoruz” dedi.
24.04.2024 Basketbol
Ödül ‘Profesör 104’e
Ödül ‘Profesör 104’e Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı’nın her yıl düzenlediği Çocuk Romanı Ödülü’nün bu yılki sahibi belli oldu.
24.04.2024 Kültür Sanat
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’ Adana’nın ardından İstanbul’da yarışan “Suyun Üstü” adlı yapımın senarist ve yönetmeni Aslıhan Ünaldı filminin temelinin, birbirini kabul etmeyi ve affetmeyi öğrenmek olduğunu söylüyor.
24.04.2024 Kültür Sanat
‘Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sizlere emanet ettik’
‘Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sizlere emanet ettik’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti.
24.04.2024 Gündem
Devlet erkanı Anıtkabir’deydi
Devlet erkanı Anıtkabir’deydi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile TBMM’de ilk tören Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un Atatürk Anıtı’na çelenk bırakması ile başladı. Ardından Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, Anıtkabir’i ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem
İlk ziyaret Tekin ve öğrencilerden
İlk ziyaret Tekin ve öğrencilerden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi tören öncesi çocuklarla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem
Almanya’dan 6 beklenti!
Almanya’dan 6 beklenti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier arasındaki görüşmenin gündeminde Avrupa Birliği dosyaları öne çıkıyor.
24.04.2024 Gündem
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki biri gözlerden uzak çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Bu akşamki ödül oyunu iletişim. Kazanan takım ailesinden gelen sesli mesajları dinleyebilecek. İşte Survivor'da merak edilenler...
23.04.2024 Cadde
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru'
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru' Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile berabere kalan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Ankaragücü
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 23 Nisan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 23 Nisan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı Süper Loto çekilişi için bugün geri sayım sona erdi. Haftanın ilk Süper Loto çekiliş sonuçları canlı yayında açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da bugünkü çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazanan numaralar belli oldu. Süper Loto'da büyük ikramiye 54 milyon 965 bin 260 TL oldu. İşte 23 Nisan 2024 Salı Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı!
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran suskunluğunu bozdu. Saran, Antonio Conte ile anlaştığına yönelik iddialara cevap verdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocuklarla buluştu! 'Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocuklarla buluştu! 'Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Külliye'de çocuklarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Sizler bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudusunuz. Her biriniz büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarları olacaksınız." dedi.
23.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu Büyükada'daki Aya Yorgi Kilisesi'nde 23 Nisan yoğunluğu yaşandı. Kilise dilek dilemek ve gezmek için gelen yerli ve yabancı yüzlerce turistin akınına uğradı. Turistler 'Azap Yokuşu' olarak bilinen orman yolundaki ağaçlara ip bağlayarak yokuşu tırmandı ardından da Aya Yorgi Kilisesi’nde mum yakıp dilek diledi.
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Olmak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.