Ölü Sayısı Arttı!

Ölü Sayısı Arttı!

Son dakika ölü sayısı arttı! haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ölü sayısı arttı! gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ölü sayısı arttı! haber sayfamızda...

Ölü Sayısı Arttı!

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 290 ölü sayısı arttı! haberi bulunmuştur.
Tartıştığı eşini öldürdü! Cani kocadan akılalmaz savunma
Tartıştığı eşini öldürdü! Cani kocadan akılalmaz savunma Gaziantep’te Eyüp Turan Karabağ (34), tartıştığı eşi Bahar Karabağ'ı (31) öldürdü. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesinde, temizlediği sırada silahının ateş aldığını iddia etti.
18.01.2024 Gündem
İzmir'de parfüm fabrikasındaki yangında ölü sayısı arttı!
İzmir'de parfüm fabrikasındaki yangında ölü sayısı arttı! İzmir'in Çiğli ilçesinde bir süre önce faaliyetine son verilen parfüm fabrikasında çıkan yangında yaralanan 3 işçiden Yelit Özçelik (49) de yaşamını yitirdi. Yangında ölenlerin sayısı 2'ye yükselirken, yaralı diğer 2 işçinin tedavisinin sürdüğü bildirildi. 2 fabrika yetkilisi de gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Fenerbahçe tribün liderine saldırı anı ortaya çıktı!
Fenerbahçe tribün liderine saldırı anı ortaya çıktı! Genç Fenerbahçeliler lideri Cem Gölbaşı ve 2 arkadaşının içinde bulunduğu araca yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı anına ilişkin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...
30.08.2023 Gündem
Kardeş vahşetinde ölü sayısı arttı! 6 yaşındaki Yağmur hayatını kaybetti
Kardeş vahşetinde ölü sayısı arttı! 6 yaşındaki Yağmur hayatını kaybetti Adana’da dün tartıştığı ağabeyini öldürüp, 4 kişiyi de yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan şahsın vurduğu 6 yaşındaki yeğeni de hayatını kaybetti.
30.08.2023 Gündem
Filipinler'deki selde can kaybı artıyor
Filipinler'deki selde can kaybı artıyor Filipinler'de etkili olan şiddetli yağışların neden olduğu sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 25'e yükselirken, kayıp olarak kayıtlara geçen 26 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
28.12.2022 Dünya
Son dakika... Rusya'da okula silahlı saldırı
Son dakika... Rusya'da okula silahlı saldırı Ülkenin orta kesiminde yer alan İjevsk kentindeki bir okuldan silah sesleri duyuldu, hayatını kaybedenlerden yedisi çocuk.
26.09.2022 Dünya
Küba'da oteldeki patlamada can kaybı 43'e yükseldi
Küba'da oteldeki patlamada can kaybı 43'e yükseldi Küba’nın başkenti Havana’daki Saratoga Otel'de meydana gelen patlamada, hayatını kaybedenlerin sayısının 43'e ulaştığı açıklandı.
11.05.2022 Haberler
İtalya'daki patlamada ölü sayısı arttı, kayıplar var
İtalya'daki patlamada ölü sayısı arttı, kayıplar var Sicilya Adası'ndaki bir kasabada meydana gelen doğalgaz patlamasında yerle bir olan binanın enkazından üç kişinin cesedi çıkarıldı. Ekipler, enkaz altındaki altı kişiyi arıyor.
12.12.2021 Haberler
İtalya'daki patlamada ölü sayısı arttı, kayıplar var
İtalya'daki patlamada ölü sayısı arttı, kayıplar var Sicilya Adası'ndaki bir kasabada meydana gelen doğalgaz patlamasında yerle bir olan binanın enkazından üç kişinin cesedi çıkarıldı. Ekipler, enkaz altındaki altı kişiyi arıyor.
12.12.2021 Dünya
AFAD açıkladı! Sel felaketinde can kaybı artıyor
AFAD açıkladı! Sel felaketinde can kaybı artıyor Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin ardından acı haberler gelmeye devam ediyor. AFAD can kaybı sayısının arttığını bildirdi.
14.08.2021 Gündem
Son dakika... Tekirdağ'da sahte içki kabusu sürüyor! Ölü sayısı arttı
Son dakika... Tekirdağ'da sahte içki kabusu sürüyor! Ölü sayısı arttı Gelen son dakika haberine göre; Tekirdağ'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 8'e yükseldi. 7'si entübe 10 kişinin tedavisi hastanede sürüyor.
3.07.2021 Gündem
Son dakika haberi: 18 Nisan bugünkü koronavirüs tablosu açıklandı! Sağlık Bakanlığı korona vaka sayısı ve ölü sayısı arttı mı?
Son dakika haberi: 18 Nisan bugünkü koronavirüs tablosu açıklandı! Sağlık Bakanlığı korona vaka sayısı ve ölü sayısı arttı mı? Bakanlık 18 Nisan korona tablosunu erişime açtı. Günlük koronavirüs tablosu ile vaka sayısı merak konusu. Koronavirüs (coronavirus) tablosu, Sağlık Bakanlığı covid-19 sayfasından günlük olarak yayımlanmaya devam ediyor. Özellikle vaka ve vefat eden sayısı merak edilirken kritik birçok değer de tabloda yer alıyor. Güncel verilerle paylaşılan korona tablosunun yanı sıra risk haritası ve illere göre vaka tabloları da açıklanıyor. Peki, 18 Nisan koronavirüs tablosunda son durum nedir?
18.04.2021 Gündem
Son Dakika: 10 Mart koronavirüs tablosu açıklandı! Sağlık Bakanlığı vaka ve ölü sayısı arttı mı? Korona tablosunda son durum
Son Dakika: 10 Mart koronavirüs tablosu açıklandı! Sağlık Bakanlığı vaka ve ölü sayısı arttı mı? Korona tablosunda son durum Sağlık Bakanlığı koronavirüs tablosunu günlük olarak yayımlıyor. Normalleşme ile birlikte vatandaşlar, 'hangi illerde koronavirüs vaka sayısı arttı?' soruları gündeme geldi. Güncel verilerle açıklanan korona tablosunda; vaka sayısı, ölü sayısı, ağır hasta ve iyileşen hasta sayısının yanı sıra test oranları bulunuyor. İşte, 10 Mart koronavirüs tablosu...
10.03.2021 Gündem
Son dakika: Koronavirüs tablosu 28 Ocak açıklandı! Sağlık Bakanlığı vaka ve ölü sayısı arttı mı, korona tablosunda son durum nedir?
Son dakika: Koronavirüs tablosu 28 Ocak açıklandı! Sağlık Bakanlığı vaka ve ölü sayısı arttı mı, korona tablosunda son durum nedir? Korona tablosu 28 Ocak Perşembe için aramalar başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından; vaka sayısı, ölü sayısı, ağır hasta, iyileşen hasta sayısı ve test sayısının yer aldığı gri tablo günlük olarak yayımlanıyor. Peki, güncel koronavirüs tablosunda son durum nedir?
28.01.2021 Gündem
Son dakika! 19 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı... Sağlık Bakanlığı son dakika vaka ve ölü sayısı kaç oldu?
Son dakika! 19 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı... Sağlık Bakanlığı son dakika vaka ve ölü sayısı kaç oldu? Korona tablosunda son durum merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı covid-19 pandemisine dair sayısal verileri günlük olarak paylaşıyor. Gri tabloda test sayısı, vaka sayısı, ölü sayısı, ağır hasta ve iyileşen hasta sayıları yer alıyor. 19 Ocak koronavirüs tablosu son dakika araştırılıyor. İşte, kovid-19 tablosu...
19.01.2021 Gündem
Fransa'da son 24 saatte Kovid-19 nedeniyle 372 kişi yaşamını yitirdi
Fransa'da son 24 saatte Kovid-19 nedeniyle 372 kişi yaşamını yitirdi Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle son 24 saatte 372 kişi hayatını kaybetti.
14.12.2020 Dünya
Avustralya’da corona virüste ölü sayısı arttı
Avustralya’da corona virüste ölü sayısı arttı Avustralya’nın Victoria eyaletinde yeni tip corona virüs (covid-19) nedeniyle tedavi altındaki 19 kişinin daha hayatını kaybettiği açıklandı.
11.08.2020 Dünya
Avustralya’da corona virüste ölü sayısı arttı
Avustralya’da corona virüste ölü sayısı arttı Avustralya’nın Victoria eyaletinde 11 kişinin daha yeni tip corona virüsten (covid-19) hayatını kaybetmesiyle, ülke genelinde virüsten ölenlerin sayısı 232’ye yükseldi.
4.08.2020 Dünya
Arjantin'de corona virüs salgınında ölü sayısı arttı
Arjantin'de corona virüs salgınında ölü sayısı arttı Arjantin'de son 24 saatte yeni tip corona virüs (covid-19) nedeniyle 52 kişi hayatını kaybetti.
3.08.2020 Dünya
Son dakika... Van'daki tekne faciasında ölü sayısı arttı!
Son dakika... Van'daki tekne faciasında ölü sayısı arttı! Gelen bir son dakika haberine göre,Van Gölü’nde, içinde bulunduğu tahmin edilen 60 kaçak göçmenle batan ve 6 gün önce yapılan çalışmayla yeri tespit edilen teknede çalışmalar sürdürülürken, ROV cihazıyla 1 yabancı uyruklunun daha cansız bedeni çıkarıldı. Faciada ölenlerin sayısı, 32'ye yükseldi. Botla Çarpanak Adası'na getirilen yabancı uyruklunun cesedi, cenaze aracıyla otopsi işlemleri için Van Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
13.07.2020 Gündem
Suudi Arabistan ve BAE'de covid-19 kaynaklı ölü sayısı arttı
Suudi Arabistan ve BAE'de covid-19 kaynaklı ölü sayısı arttı Yeni tip corona virüs (covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı Suudi Arabistan'da 169, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 111'e yükselirken, Filistin ve Libya'da da vaka sayıları artış gösterdi.
1.05.2020 Dünya
Kanada'da kanlı saldırıda ölü sayısı arttı
Kanada'da kanlı saldırıda ölü sayısı arttı Kanada'nın güneydoğusundaki Nova Scotia eyaletinde hafta sonu yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi.
21.04.2020 Dünya
Corona virüsü vaka sayısı... Türkiye'de corona virüsü ölü sayısı arttı mı?
Corona virüsü vaka sayısı... Türkiye'de corona virüsü ölü sayısı arttı mı? Corona virüsü vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Buna paralel olarak ölümlerde de yükseliş söz konusu... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük olarak verileri paylaşırken Corona virüsü vaka sayısı kaç oldu? Türkiye'de corona virüsü ölü sayısı arttı mı? soruları soruluyor.
24.03.2020 Gündem
Çin’de Kovid-19 salgınında can kaybı 1869’a çıktı
Çin’de Kovid-19 salgınında can kaybı 1869’a çıktı Çin’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 1869’a yükseldi.
18.02.2020 Dünya
Milliyet'te Gündem (03.02.2020)
Milliyet'te Gündem (03.02.2020) İşte Türkiye ve dünyada gündemin öne çıkan gelişmeleri...
3.02.2020 Milliyet Tv

Benzer Haber Etiketleri

Ölü Sayısı Arttı! ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.