Özge Fışkın

Özge Fışkın

Son dakika Özge Fışkın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Özge Fışkın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Özge Fışkın haber sayfamızda...

Özge Fışkın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 162 özge fışkın haberi bulunmuştur.
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk “Pat Pat Patara” ile antik dünyanın gizemli atmosferine davetlisiniz! İş Sanat’ın büyük ilgi gören müzikli çocuk oyunu “Pat Pat Patara” çocuklar ve aileleri için eğlenceli bir deneyim sunuyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
Miniklere özel ‘Patara’ gezisi
Miniklere özel ‘Patara’ gezisi Patara Antik Kenti’nin sırları sahnede aralanıyor! İş Sanat’ın yeni oyunu “Pat Pat Patara”, dört yaş ve üzeri minik izleyicileriyle sürprizlerle dolu kentin gizemli tarihinin peşinde heyecanlı bir serüvene çıkıyor.
25.01.2024 Kültür Sanat
Müzik
Müzik Şehrin içinde şehirden kaçış konseri Ozan Ünlü, 26 Mayıs Cuma akşamı müzikseverlerle buluşuyor...
7.05.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Ailece tatil Eğitim-öğretim yılının dört gözle beklenen ilk ara tatilini fırsat bilen cemiyet hayatının tanınmış aileleri, fırsatı değerlendirip, yollara düştü...
18.11.2022 Cadde
Doğal sese ve kaliteli müziğe özlem
Doğal sese ve kaliteli müziğe özlem Bu yıl ikincisi düzenlenen Şişli Plak Festivali hafta sonu yağmura rağmen doldu taştı. Festivale gelenlerle konuştuğumuzda öğrendik ki özlem kaliteli müziğe, doğal sese... Müziğin piyasalaşıp emeğin azalmasına tepkili müzikseverler. Dinleyici için bir şarkının değerini, verilen emek belirliyor çünkü. Belli ki müzik piyasasının bu sözlerden alması gereken bir ders var.
20.09.2022 Kültür Sanat
Belki de dünyanın yerinden oynama vakti gelmiştir
Belki de dünyanın yerinden oynama vakti gelmiştir Dans, müzik, bol kahkaha ve kadınlar... DasDas’ın yeni oyunu “Dünya Yerinden Oynar” kadınların yüzyıllara dayanan özgürlük mücadelesini en “yakıştırılmayan” yerden sahneye taşıyor.
18.09.2022 Kültür Sanat
Eski ama hâlâ gençtir plaklar
Eski ama hâlâ gençtir plaklar Şişli Belediyesi geçen yıl ilkini düzenlediği ve büyük heyecan yaratan “Şişli Plak Festivali”nin ikincisini düzenliyor.
16.09.2022 Kültür Sanat
Şişli Plak Festivali için geri sayım başladı!
Şişli Plak Festivali için geri sayım başladı! Şişli Belediyesi'nin bu yıl 2’nci kez 17-18 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği 'Şişli Plak Festivali', İstanbul’un müzik ve plak kültürünü yaratan tüm paydaşları iki gün boyunca bir araya getirmeyi hedefliyor.
12.09.2022 Kültür Sanat
Akdeniz’in festival heyecanı
Akdeniz’in festival heyecanı Akdeniz Gençlik Festivali dopdolu programıyla müzik, dans ve eğlence vadediyor. Adana’da Eski Baraj Bacardi Alanı’nda gerçekleşecek olan festival, 13-16 Ekim tarihlerinde müzikseverleri bekliyor!
11.09.2022 Kültür Sanat
31. Akbank Caz Festivali başlıyor
31. Akbank Caz Festivali başlıyor 31. Akbank Caz Festivali, 1 Ekim’de Galataport İstanbul Paket Postanesi’nde Elif Çağlar ve Defjen Daf Ensemble konseriyle başlıyor. 10 Ekim’e kadar sürecek olan festivalde, 10 farklı mekanda, Türk Caz sahnesinden 100’ ün üzerinde sanatçı, birbirinden özel performanslar sergileyecek.
28.09.2021 Kültür Sanat
İstanbul’un özlenen hali
İstanbul’un özlenen hali “Yeniden Şehrin Caz Hali” temasıyla düzenlenen 31. Akbank Caz Festivali, 1 Ekim’de başlıyor.
10.09.2021 Kültür Sanat
31. Akbank Caz Festivali programı açıklandı
31. Akbank Caz Festivali programı açıklandı 31 yıldır şehir ve caz kültürünü bir araya getiren, Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali bu yıl 1-10 Ekim tarihleri arasında 10 farklı mekanda, Türk Caz sahnesinden 100’ ün üzerinde sanatçının birbirinden özel performansına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
8.09.2021 Kültür Sanat
Kadınlar Matinesi toplanıyor
Kadınlar Matinesi toplanıyor Selen Gülün’ün 2011’de Roma, Donne in Jazz Festivali’nde Türk kadın sanatçıların yapıtlarını İtalyan müzisyenlerle birlikte seslendirmesi ile başlayan; yıllar içinde konserler dizisi ve albüme dönüşen Kadınlar Matinesi projesi bu kez Kalamış Yaz Festivali kapsamında dinleyiciyle buluşuyor.
25.07.2021 Kültür Sanat
Mabel Matiz kimdir, nerelidir? Mabel Matiz 'fırtınadayım' şarkı sözü
Mabel Matiz kimdir, nerelidir? Mabel Matiz 'fırtınadayım' şarkı sözü YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testinde (TYT) şarkıcı Mabel Matiz'in bir şarkı sözünün ne ifade ettiği soruldu. Yaklaşık 2,5 milyon adayın girdiği YKS'de bu soru çok konuşuldu ve Mabel Matiz'i tanımayanları arayışa geçirdi. Peki Mabel Matiz kimdir, nerelidir? İşte Mabel Matiz biyografisi...
27.06.2020 Gündem
Birlikte söylediler birlikte destek oldular
Birlikte söylediler birlikte destek oldular 2015 yılında kurulan, 90 binden fazla üyesi olan, 350 sivil toplum kuruluşuyla iş birliği yapan ve bugüne kadar 1.5 milyondan fazla ihtiyacı gidermiş bir online platform olan İhtiyaç Haritası, dün gerçekleştirdiği Festtogether festivaliyle gün boyu destek topladı.
10.05.2020 Kültür Sanat
"FESTTOGETHER EVDE” 9 Mayıs'ta
"FESTTOGETHER EVDE” 9 Mayıs'ta İlki geçtiğimiz sene gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk sürdürülebilir müzik festivali Festtogether, bu sefer İhtiyaç Haritası aracılığıyla Covid-19 salgını sonrasında ortaya çıkan ihtiyaçlara destek olmak için 9 Mayıs Cumartesi evlere konuk olmaya hazırlanıyor.
6.05.2020 Kültür Sanat
Fışkın’dan ‘Dönsün Talihim’
Fışkın’dan ‘Dönsün Talihim’ Özge Fışkın’ın yeni single’ı ‘Dönsün Talihim’, Tamar Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayına girdi.
25.02.2020 Cadde
Özge Fışkın'dan yeni tekli
Özge Fışkın'dan yeni tekli Özge Fışkın’ın yayınladığı üç solo albümü sonrası, merakla beklenen yeni single'ı 'Dönsün Talihim' Tamar Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayına girdi.
24.02.2020 Kültür Sanat
Yedinci yıla görkemli davet
Yedinci yıla görkemli davet Morini İstanbul, yedinci yılını önceki akşam gerçekleşen bir davetle kutladı.
9.02.2020 Cadde
Aynı sahnede buluştular
Aynı sahnede buluştular Zuhal Konsept Akasya mağazasının açılışında, Kenan Doğulu, Bora Uzer, Evrencan Gündüz, Gökhan Türkmen ve Duygu Soylu sahne aldı.
13.04.2019 Cadde
‘Ruhum Bela’ çıktı
‘Ruhum Bela’ çıktı Can Bonomo’nun ‘Ruhum Bela’ albümü, dijital platformlarda yerini aldı.
9.04.2019 Cadde
Keyifli gece
Keyifli gece Özge Fışkın ile Mert Fırat, DasDas’ta sahne aldı.
26.02.2019 Cadde
Mabel Matiz kimdir? Mabel Matiz'in gerçek adı nedir?
Mabel Matiz kimdir? Mabel Matiz'in gerçek adı nedir? Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, babasını kaybetti. Memleketi Mersin Erdemli ilçesinde gerçekleştirilen cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı. Peki çıkardığı albümler ile 2011 yılında popülerliğini arttırmaya başlayan Mabel Matiz'in gerçek adı nedir?
23.02.2019 Gündem
Mert Fırat eşine şarkılar söyledi
Mert Fırat eşine şarkılar söyledi Mert Fırat, dün akşam sevilen şarkıcı Özge Fışkın ile Beşiktaş Dorock XL’da sahne aldı.
3.02.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Özge Fışkın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.