Rafineri

Rafineri

Son dakika rafineri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rafineri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rafineri haber sayfamızda...

Rafineri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.586 rafineri haberi bulunmuştur.
Rusya’daki petrol rafinerilerine dron saldırısı! Yaralılar var
Rusya’daki petrol rafinerilerine dron saldırısı! Yaralılar var Rusya’nın Rostov ve Ryazan kentlerindeki 2 petrol rafinerisi ve Ukrayna sınırındaki Belgorod'a dron saldırısı düzenlendi. Saldırılar sonrası rafinerilerde yangın çıkarken, 8 kişi de yaralandı.
13.03.2024 Dünya
Araç sahipleri dikkat: Motorine indirim geldi
Araç sahipleri dikkat: Motorine indirim geldi Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Gece yarısı fiyatlar değişti: Akaryakıtta çifte indirim!
Gece yarısı fiyatlar değişti: Akaryakıtta çifte indirim! Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim
EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) benzin ve motorin fiyatlarında indirime ilişkin önemli bir açıklama geldi.
20.02.2024 Haberler
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, marj oranında yapılacak güncelleme sonucunda benzin ve motorinde 1 ila 1 buçuk TL düzeyinde bir indirim olacağını söyledi.
20.02.2024 Uzmanpara
Son dakika: EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim
Son dakika: EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) benzin ve motorin fiyatlarında indirime ilişkin önemli bir açıklama geldi.
20.02.2024 Ekonomi
Tüpraş: 140 bin ton ham petrol taşıyan gemi ile iletişim kesildi
Tüpraş: 140 bin ton ham petrol taşıyan gemi ile iletişim kesildi Türkiye Petrol Rafinerileri (Tüpraş), Irak'tan alınan 140 bin ton ham petrolü taşıyan St. Nikolas isimli gemi ile iletişimin kesildiğini açıkladı.
11.01.2024 Ekonomi
2024 Sayısal Meslekler: 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Sayısal (MF) Bölümleri ve Meslekleri Nelerdir?
2024 Sayısal Meslekler: 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Sayısal (MF) Bölümleri ve Meslekleri Nelerdir? Üniversite hazırlık aşamasındaki öğrencilerin tercih ettiği alanlardan birisi de sayısaldır. Matematik fen ağırlıklıdır. Ortaöğretiminde MF bölümünü seçen öğrenciler hangi mesleği seçecekleri konusunda kararsız kalırlar. Sayısal mesleklerin sayısı oldukça fazladır. Üniversitelerin 2 yıllık ve 4 yıllık sayısal bölümleri vardır. Tıp, mühendislik, veterinerlik, eczacılık gibi meslekler sayısal bölümlerde yer alır. 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite sayısal bölümleri ve meslekleri nelerdir? 2024 sayısal meslekler ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
2.01.2024 Eğitim
Türkiye’deki 15’inci yıla özel kutlama
Türkiye’deki 15’inci yıla özel kutlama SOCAR Türkiye 15’inci yılını düzenlenen bir törenle kutladı. CEO Elchin Ibadov, törende yaptığı konuşmada “15 yıldır faaliyet gösterdiğimiz dost ve kardeş ülke Türkiye’ye uzun yıllar hizmet etmeye kararlıyız” dedi.
22.12.2023 Milliyet Enerji
Rus ordusu Ukrayna'daki petrol rafinerisini hedef aldı
Rus ordusu Ukrayna'daki petrol rafinerisini hedef aldı Rusya, Ukrayna'nın Kremençuk şehrindeki bir petrol rafinerisini bombaladı.
1.11.2023 Dünya
Altında şikayet yağıyor! Darphane devreye girdi
Altında şikayet yağıyor! Darphane devreye girdi Merdiven altı rafineriler çoğalmaya başladı. Hal böyle olunca vatandaşlar tarafından da şikayetler arttı. Peki yeni sistem nasıl olacak? Gram altında fiyatlar daha fazla artar mı? İşte detaylar...
28.10.2023 Ekonomi
Darphane tarafından takip edilecek! 1 ay süre tanındı
Darphane tarafından takip edilecek! 1 ay süre tanındı Hazine ve Maliye Bakanlığı Kıymetli Maden Takip Sistemi’ni (KMTS) altında sahteciliği ve kayıt dışılığı önlemek amacıyla devreye alınıyor. Uygulama ile kıymetli metallerin üzerine ürün bilgileri yazılacak. Değerli metaller darphane tarafından takip edilecek. Rafinelere KMTS uygulamasına geçiş için 1 ay süre tanındı.
26.10.2023 Ekonomi
Çin petrol işleme kapasitesini sınırlayacak
Çin petrol işleme kapasitesini sınırlayacak Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu, Çin'in rafineri sektörünü düzene sokmak amacıyla ham petrol birincil işleme kapasitesini 2025 yılına kadar 1 milyar tonla sınırlayacağını bildirdi.
25.10.2023 Uzmanpara
Mesajı kilimde saklı
Mesajı kilimde saklı Kilimler yüzyıllardır Anadolu kadınının hayallerini, yaşadıklarını, özlemlerini yansıttığı tuvalidir bir anlamda. Bugün ataerkil mesajlarını tersine çeviren “The Symbols of Change” projesiyle kilimler motifleriyle yeni bir hikâye anlatıyor.
21.10.2023 Pazar
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye’nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamalarını sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte sanayinin ‘şampiyonları’
İşte sanayinin ‘şampiyonları’ İstanbul Sanayi Odası’nın ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması’nda TÜPRAŞ liderliğini korudu. 500 büyük sanayi kuruluşunun üretimden satışı yüzde 119 artışla 4 trilyon 485 milyar lira oldu.
27.09.2023 Ekonomi
Turkcell'in yeni Genel Müdürü Bülent Aksu oldu
Turkcell'in yeni Genel Müdürü Bülent Aksu oldu Olağan genel kurulu tamamlanan Turkcell'de üst yönetim belirlendi. Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Kazancı Turkcell'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu ise genel müdür pozisyonuna getirildi.
14.09.2023 Ekonomi
Petrokimyada rota bio-döngüsel ürün
Petrokimyada rota bio-döngüsel ürün SOCAR Türkiye Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanı ve Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov, Avrupa Yeşil Mutabakatı’yla, rafineri ve petrokimya endüstrisi için çevre politikalarının önem kazanacağını belirterek, “Bio-döngüsel petrokimyasal ürünler üretmeyi hedefliyoruz” dedi.
11.08.2023 Ekonomi
Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapabilecek besinler! Ulaşımı kolay bu yiyecekleri mutlaka deneyin...
Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapabilecek besinler! Ulaşımı kolay bu yiyecekleri mutlaka deneyin... Günün rutin koşuşturmalarının yanı sıra gün içerisinde aldığımız besinlerin vücuda olan olumlu etkilerini artırmak oldukça önemlidir. Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapacak bir çok besinler bulunmaktadır. Ulaşımı kolay bu besinleri alarak hem kendimizi daha enerjik ve zinde hissederiz hem de bağışıklık sistemimizi güçlü tutarak daha sağlıklı olmayı sağlarız. Yorulan vücut sinyalleri nasıl okunmalıdır? Destek için neler yapılmalıdır sizler için derledik.
5.08.2023 Sağlık
WAF ve INSIDE Finalistleri Açıklandı
WAF ve INSIDE Finalistleri Açıklandı 2023 Dünya Mimarlık Festivali (WAF) bünyesinde yarışacak olan finalist projeler açıklandı. Dünyanın en ilham verici mimari ve iç mimari projeleri 29 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Singapur’daki Marina Bay Sands’te gerçekleştirilecek olan festivalde yarışacak.
30.07.2023 Mimarlık
Akaryakıtta gözler ham petrol ve dolarda
Akaryakıtta gözler ham petrol ve dolarda Dünya petrol fiyatlarındaki dalgalanmaları Türkiye’de akaryakıt piyasası yakından takip ediyor. Türkiye akaryakıt piyasasını etkileyen bir diğer kritik unsur ise döviz kuru. Sektör oyuncuları pompada kur projeksiyonu yaparken, yeni faiz politikaları, doların yönü öngörülmeye çalışılıyor.
28.06.2023 Milliyet Enerji
Petrol piyasalarında zorlu geçiş süreci
Petrol piyasalarında zorlu geçiş süreci Pandemiden bu yana her sene farklı bir türbülans yaşanan petrol piyasaları dengesini bulmaya çalışıyor. Ancak bu arada sektörün en önemli iki kuruluşu OPEC ile Uluslararası Enerji Ajansı arasındaki anlaşmazlık, arz-talebin dışında, farklı unsurların da fiyatlara etki edeceğinin sinyalini veriyor.
28.06.2023 Milliyet Enerji
Gözlerin çevirildiği Doğu Karadeniz'de petrol heyecanı!
Gözlerin çevirildiği Doğu Karadeniz'de petrol heyecanı! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in, Doğu Karadeniz’de petrol keşfi için arama ve sondaj çalışmaları başlatılacağını açıklaması, bölgede heyecan yarattı.
25.05.2023 Haberler
Gözlerin çevirildiği Doğu Karadeniz'de petrol heyecanı!
Gözlerin çevirildiği Doğu Karadeniz'de petrol heyecanı! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in, Doğu Karadeniz’de petrol keşfi için arama ve sondaj çalışmaları başlatılacağını açıklaması, bölgede heyecan yarattı.
25.05.2023 Ekonomi
Gabar'daki petrol müjdesi ne anlama geliyor? Bakan Dönmez: 100 bin varillik potansiyeli var
Gabar'daki petrol müjdesi ne anlama geliyor? Bakan Dönmez: 100 bin varillik potansiyeli var Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Gabar'daki petrol müjdesine ilişkin konuştu. Bakan Dönmez "Günlük bu bölgede 100 bin varile kadar petrol üretme potansiyeli olacağını öngörüyoruz. 80-100 kuyu açmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rafineri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.