Ramazan Sofraları

Ramazan Sofraları

Son dakika ramazan sofraları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ramazan sofraları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ramazan sofraları haber sayfamızda...

Ramazan Sofraları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 345 ramazan sofraları haberi bulunmuştur.
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro!
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro! Bir arada olmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatan Ramazan sofraları için Ramazan ayı boyunca sürecek tatlı bir telaş başlıyor! Bal, pastırma, peynir gibi iftariyeliklerden bakliyatlara, meyve-sebzelerden et - balık çeşitlerine ve kolayca hazırlanabilen tatlılara kadar iftar ve sahurda gönül rahatlığıyla besleyici ve lezzetli sofralar kurabileceğiniz her çeşit ürün, güvenilir alışverişin adresi Metro’da sizleri bekliyor. Düzenli analiz ve denetimlerden geçirilen Metro Usulü ürünler, Ramazan sofralarına hem lezzet hem de kalite ve güven katıyor.
28.03.2024 Advertorial
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri!
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri! Hayatımızda geçen her 11 ayın sonunda heyecanla karşıladığımız Ramazan ayı aslında herkes için mutlu ayrıntılar barındırıyor. İşte ne zaman görsek bizi samimiyetiyle kucaklayan ve Ramazan’ın habercisi olarak kuşaktan kuşağa aktarılan o 5 muhteşem geleneğin kökenleri.
8.03.2024 Advertorial
Günün iftar menüsü: 7.gün
Günün iftar menüsü: 7.gün İftara ne pişirsem diye düşünenler, 7. gün iftar menüsünde çok lezzetli ve sağlıklı tarifleri sizin için bir araya getirdik. Brokoli çorbası, fırında sütlü kabak, ana yemek olarak fodula, tatlı olarak ise sultan sarması bulunuyor. İşte 7. gün iftar menüsü için malzemeler ve yapım aşamaları...
6.07.2021 Bilgi
Günün iftar menüsü: 6. gün
Günün iftar menüsü: 6. gün Günün iftar menüsü, birbirinden lezzetli seçeneklerden oluşuyor. 6. gün iftar menüsünde çorba olarak yöresel düğün çorbası tarifini sizlerle buluşturduk. Ana yemekte etli nohut, tatlı menümüzde ise ramazan sofralarının vazgeçilmezi revani tatlısı bulunuyor. İşte 6. gün iftar menüsü için malzemeler ve yapım aşamaları...
6.07.2021 Bilgi
Bu tarifler güveçle daha lezzetli! Karşınızda birbirinden nefis güveçle yapılan 8 tarif
Bu tarifler güveçle daha lezzetli! Karşınızda birbirinden nefis güveçle yapılan 8 tarif Güveç dendiğinde sizde de akan sular duruyorsa doğru yerdesiniz Anadolu Türk kadınları eskiden zamanlardan beri yemeklerinin lezzetli olması için güveç kullanırdı. Biz de günümüze kadar gelen bu yöntemi mutfağınıza taşıdık! İşte birbirinden lezzetli güveçle yapılan 8 tarif... Mutlaka deneyin!
6.07.2021 Bilgi
Ramazanda yapılmaması gereken 10 şey
Ramazanda yapılmaması gereken 10 şey Ramazan ayının henüz başlarında olduğumuz şu günlerde uzun açlık süresi nedeniyle iftar, sahur ve bu iki öğün arasında geçirilen süredeki yeme içme düzeni oldukça önem taşıyor. Yavaşlayan metabolizmadan etkilenmemek, enerji dengesini ve konsantrasyon dengesini sağlamak için yapılması gerekenler gibi yapılmaması gerekenler de var. Uzman Klinik Psikolog ve Uzman Diyetisyen Merve Öz, Ramazan ayında yapılmaması gereken 10 maddeye dikkat çekti.
6.05.2020 Genel Sağlık
Sindirimi yormayan ve 1 hafta bozulmayan lezzet: Kerebiç tatlısı
Sindirimi yormayan ve 1 hafta bozulmayan lezzet: Kerebiç tatlısı Son yıllarda ünü giderek artan ve Türkiye'nin farklı illerine de gönderilen kerebiç, Mersin'in yöresel tatlıları arasında yer alıyor. Sindirim sistemini yormayan ve 1 hafta boyunca bozulmadan kalabilen bu lezzete Ramazan ayında ilgi arttı. İftar ve sahur sofralarını tatlandıran kerebiç tatlısı kadın ustaların ellerinde şekil alarak ortaya çıkıyor.
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
İftar sofranız için lezzetine doyum olmayan 5 tepsi yemeği
İftar sofranız için lezzetine doyum olmayan 5 tepsi yemeği Her yıl olduğu gibi bu ramazanda da iftar sofralarında mutlaka olması gereken birçok lezzet yer alıyor. Bunların arasında en çok tercih edilen tepsi yemeklerini sizin için sıraladık. Hem sofranızı zengin gösterecek hem de lezzeti ve doyuruculuğuyla herkesi kendine hayran bırakacak 5 tepsi yemeği için şimdiden malzemeleri hazırlayın. İşte iftar sofranız için lezzetine doyum olmayan 5 tepsi yemeği...
6.07.2021 Et Yemekleri
Ramazan sofralarında mutlaka olmalı: Meyan şerbeti
Ramazan sofralarında mutlaka olmalı: Meyan şerbeti Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Satıl, Osmanlı mutfağının vazgeçilmez içeceklerinden meyan şerbetinin, ramazan sofraları için iyi bir alternatif olduğunu söyledi. Prof. Dr. Satıl, meyan bitkisinin bağışıklık sistemini güçlendirdiğini belirtti. Pek meyan şerbeti nasıl hazırlanır?
6.07.2021 İçecek Tarifleri
Tadımlık iftariyelik
Tadımlık iftariyelik Ramazanın gelmesiyle iftar sofrası hazırlıkları başladı. İftariyelikler iftar sofrasının vitrini adeta. Top patlamadan gözü doyuran en güzel lokmalar sofraya mücevher gibi dizilen iftariyelikler kuşkusuz. Arkasından ne yemek gelirse gelsin, en lezizi açlığı kesen o ilk minik lokmalar oluyor
26.04.2020 Pazar
Ramazan sofraları için lezzetli ve pratik tarifler
Ramazan sofraları için lezzetli ve pratik tarifler Siron, kuru yufka böreği ve içli köfte tarifi
17.02.2022 Ramazan Sofrası
İftar ve sahur sofralarına hafif lezzetler
İftar ve sahur sofralarına hafif lezzetler Ramazan sofraları için uzmanlar hafif ve besleyici tatlıların tercih edilmesini tavsiye ediyor.
En moda, en yeni
En moda, en yeni adL’nin üç farklı konseptten oluşan ilkbahar/yaz koleksiyonunda yüzde 50’ye varan indirim başladı.
4.07.2014 Cumartesi
Fairy Lokma Şenliği başlıyor!
Fairy Lokma Şenliği başlıyor! Fairy Lokma Şenliği, Berna Laçin’in katılımıyla, 16 Ağustos’ta kullanıcılarıyla buluşuyor.
16.08.2012 PembeNar
Fairy Lokma Şenliği başlıyor!
Fairy Lokma Şenliği başlıyor! Fairy Lokma Şenliği, Berna Laçin’in katılımıyla, 16 Ağustos’ta kullanıcılarıyla buluşuyor.
16.08.2012 PembeNar
Sow: Alex ile anlaşamadık
Sow: Alex ile anlaşamadık Fenerbahçe'nin geçen sezonun devre arasında 10 milyon euro'ya Lille'den transfer ettiği Moussa Sow merak edilenleri Fotomaç'a anlattı. Senegalli futbolcu Fener'de mutluyum bir yere gitmiyorum dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
“Fairy Lokma Şenliği”16 Ağustos’ta İstanbul’da
“Fairy Lokma Şenliği”16 Ağustos’ta İstanbul’da Ramazan’da Lokma Şenlikleri kapsamında Türkiye’yi dolaşan Fairy karavanı, bugüne kadar 153 bin kişiye yaklaşık 3 ton lokma dağıttığı turunu İstanbul’da tamamlıyor.
‘Arkadaşlarım anneannemin pilavı için kapıya dizilirdi’
‘Arkadaşlarım anneannemin pilavı için kapıya dizilirdi’ Arda Türkmen “Arda’nın Ramazan Mutfağı” ile iftar sofraları hazırlıyor. Programda anneannesinin tariflerine de yer veriyor
28.07.2012 Pazar
Pırlanta almak kolay olmalı diyerek‘hazinem.com’u kurdu
Pırlanta almak kolay olmalı diyerek‘hazinem.com’u kurdu E-ticaret sektöründe mücevherle ilgili bir açık gören Sevgi Soysal, geçen yıl aralıkta kurduğu 'Hazinem.com' ile pırlantadan altına, gümüşten renkli değerli taşlara takı satışı gerçekleştiriyor
26.07.2012 Ekonomi
Müslümanlar'ın diyeti
Müslümanlar'ın diyeti "Müslüman'ın Diyeti" isimli kitabın yazarı Kemal Özer: Şişmanlık Allah katında günahtır...
22.07.2012 Gündem
Hecha ile sağlıklı iftarlar
Hecha ile sağlıklı iftarlar Lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenmek isteyenlere hitap eden Hecha, Ramazan sofraları için hafif ve lezzetli yemekler hazırlamada en büyük yardımcınız oluyor.
İFTAR MEKANLARI
İFTAR MEKANLARI Ramazan ayında lezzetli ve sağlıklı seçenekler sunan Kırkpınar, İstanbul önemli alışveriş merkezleri ve caddelerindeki lokantalarında geleneksel yemeklerimizi kendine özgü çağdaş yorumuyla harmanlıyor.
15.08.2011 Cadde
Ramazan Sofraları Carte d’Or Baklavalı ile Daha da Tatlanıyor
Ramazan Sofraları Carte d’Or Baklavalı ile Daha da Tatlanıyor Ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü dondurması Carte d’Or, klasik Türk lezzetleriyle dolu Patisserie serisine yepyeni bir lezzet daha kazandırdı: Carte d’Or Patisserie Baklavalı.
Kipa’dan Ramazan için özel kampanya
Kipa’dan Ramazan için özel kampanya Birçok üründe yüzde 30’a varan indirimler yapan KİPA, ramazan ayı boyunca özel indirim yapıyor. Kipa müşterilerinin en çok tercih ettikleri markalardan seçilen 200’den fazla kahvaltılık üründe fiyatlar indirildi.
4.08.2011 Ege
Baklavacı Güllüoğlu’nun 3 Farklı Lezzetiyle Ramazan’ı Tatlandırın
Baklavacı Güllüoğlu’nun 3 Farklı Lezzetiyle Ramazan’ı Tatlandırın Baklava ustası Nejat Güllü, Ramazan ayına özel en güzel 3 tatlısını öneriyor. Ramazanla özdeşleşen “güllaç”, tüm dünyanın yakından bildiği “fıstıklı baklava”, özel un ve fıstık kullanılarak hazırlanan “kadayıf” tatlıları ile Nejat Güllü, bu Ramazan’da iftar sofralarını tatlandırıyor.

Benzer Haber Etiketleri

Ramazan Sofraları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.