Editörün Seçtikleri Hecha ile sağlıklı iftarlar

Hecha ile sağlıklı iftarlar

22.08.2011 - 14:55 | Son Güncellenme:

Lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenmek isteyenlere hitap eden Hecha, Ramazan sofraları için hafif ve lezzetli yemekler hazırlamada en büyük yardımcınız oluyor.

Hecha ile sağlıklı iftarlar

Hecha ızgara ailesi geniş hacimleri ve kullanışlı yapısıyla Ramazan sofralarında geniş ailelerin vazgeçilmezi oluyor. Hecha ızgara ürünleriyle, et, tavuk, balık, sebze ve aklınıza gelebilecek birçok yemeği kolayca ve dumansız bir şekilde kısa sürede pişirecek, iftar menünüzü zenginleştireceksiniz.

Haberin Devamı

Tamamen döküm demirden üretilen, tırtıklı taban yapısına sahip Hecha Big Grill, yüksek sıcaklıklara kadar çıkabiliyor, ısıyı yüzeyine eşit yaymasıyla yemeklerin daha çabuk ve lezzetli pişmesini sağlıyor.

Ocağınızın iki gözünü kaplayacak uzunlukta tasarlanan Hecha Griddle, mutfağınızdaki pişirme alanını genişleterek iftar sofralarınızı daha kısa sürede hazırlamada size yardımcı oluyor. Tırtıklı yüzeyinde etinizi, balığınızı, sebzenizi, pişirebileceğiniz gibi düz kısmında yumurta, pancake ve french toast yapabileceksiniz.

Hecha, yemek yapmayı sevenlere mükemmel yemekleri pişirmenin en lezzetli yollarını sunarken, farklı şık tasarımı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Yıllar boyu kullanacağınız döküm tencere ve tavalar ile her türlü tarifte en lezzetli tadı yakalamanız mümkün olacak.

Haberin Devamı

Sağlıklı pişirme yöntemi olarak tavsiye edilen Hecha, sağlığa zararlı hiçbir madde içermiyor.

Hecha Big Grill ve Hecha Griddle’ı; Macro Center, Boyner ve Tepe Home gibi satış noktalarından alabileceğiniz gibi, www.hecha.com.tr adresinden de anında satın alabilir, satış noktalarının adreslerine ulaşabilirsiniz.

Hecha Big Grill: 159 TL

Hecha Griddle: 139TL

Yazarlar