Referandum Sonucu

Referandum Sonucu

Son dakika referandum sonucu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan referandum sonucu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan referandum sonucu haber sayfamızda...

Referandum Sonucu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 844 referandum sonucu haberi bulunmuştur.
Sırbistan Hakkında Bilgiler; Sırbistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sırbistan Hakkında Bilgiler; Sırbistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sırbistan, resmi adı ile Sırbistan Cumhuriyeti, 2006 yılında tam bağımsızlığını kazanmış bir balkan ülkesidir. Sırbistan-Karadağ ikilisinin ayrılması sonucu özerkliğini ilan etmiş olan ve tam bağımsızlığına kavuşan Sırbistan'ın kuzeyinde Macaristan, batısında Hırvatistan, güneyinde Kuzey Makedonya ve Kosova, doğusunda ise Romanya ve Bulgaristan'ı bulundurmaktadır. İşte, Sırbistan hakkında bilinmesi gerekenler.
3.01.2024 Tatil
Paris'te elektrikli scooterlar kaldırıldı
Paris'te elektrikli scooterlar kaldırıldı Fransa'nın başkenti Paris'te Nisan ayında referandum yapılmış, ilk olarak 2018 yılında kullanılmaya başlayan elektrikli scooterların kaldırılmasına karar verilmişti. Referandum sonucu yasaklanan scooterların sonuncusu da Paris sokaklarından alındı.
1.09.2023 Haberler
Paris'te elektrikli scooterlar kaldırıldı
Paris'te elektrikli scooterlar kaldırıldı Fransa'nın başkenti Paris'te Nisan ayında referandum yapılmış, ilk olarak 2018 yılında kullanılmaya başlayan elektrikli scooterların kaldırılmasına karar verilmişti. Referandum sonucu yasaklanan scooterların sonuncusu da Paris sokaklarından alındı.
1.09.2023 Dünya
Kremlin'den Ukrayna açıklaması: 'Rus askerinin yeni yıldan önce çekilmesi...'
Kremlin'den Ukrayna açıklaması: 'Rus askerinin yeni yıldan önce çekilmesi...' Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın Ukrayna'da devam eden askeri operasyonuna dair yaptığı açıklamada, "Rus askerinin Ukrayna'dan yeni yıldan önce çekilmesi söz konusu değil" dedi.
13.12.2022 Dünya
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, yemin ederek görevine başladı
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, yemin ederek görevine başladı Kazakistan’da erken cumhurbaşkanlığı seçiminin galibi mevcut Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, yemin ederek görevine başladı.
26.11.2022 Dünya
Kazakistan’da halk erken cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında
Kazakistan’da halk erken cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında Orta Asya ülkesi Kazakistan’da, erken cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme işlemi başladı.
20.11.2022 Dünya
Vatandaşa veto yetkisi
Vatandaşa veto yetkisi CHP Çalışma Grubu’nca hazırlanan Demokratik Hukuk Devleti İçin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem-Bağımsız ve Tarafsız Yargı Raporu Çarşamba günü Parti Meclisi (PM) toplantısında görüşülecek.
29.06.2021 Siyaset
Pandemi sürecinin ilk seçimi olacak
Pandemi sürecinin ilk seçimi olacak Afyonkarahisar’ın 9 yıl sonra yeniden belediyeye dönüşen Güney beldesinde 6 Haziran’da yapılacak “ara seçim” için geri sayım başladı.
11.05.2021 Siyaset
Cambazlı’nın kaderi ne olacak?
Cambazlı’nın kaderi ne olacak? Ahmetli’den ayrılarak Turgutlu’ya bağlanmak isteyen 220 nüfuslu Cambazlı Mahallesi, referandum sonucu ve mahkeme kararına rağmen ortada kaldı
10.03.2021 Ege
İsviçre'de peçe yasağı halkın yüzde 52'lik "evet" oyuyla kabul edildi
İsviçre'de peçe yasağı halkın yüzde 52'lik "evet" oyuyla kabul edildi İsviçre'de yapılan referandumda seçmenler, "Yüzü tamamen örtme (peçe) yasağına evet" inisiyatifini, yüzde 52'lik oyla kabul etti.
7.03.2021 Dünya
‘Eski Başbakan mesleğine dönüyor’
‘Eski Başbakan mesleğine dönüyor’ 12 Eylül döneminin zorlu günleriydi. Sivil siyasetin ve özgür düşüncenin cendere içine alındığı bu günlerde, Ecevit bir dergi çıkardı. New York Times, 22 Ocak 1981 tarihli nüshasında haberi “Türkiye’nin eski başbakanı gazetecilik mesleğine dönüyor” başlığıyla verdi.
2.03.2020 Gündem
İran devrimin 40'ıncı yılına yaptırımların gölgesinde giriyor
İran devrimin 40'ıncı yılına yaptırımların gölgesinde giriyor İran, Humeyni liderliğinde gerçekleşen ve 11 Şubat 1979'da Muhammed Rıza Şah Pehlevi'nin devrilmesiyle sonuçlanan devrimin 40'ıncı yılına ABD yaptırımlarının gölgesinde giriyor.
11.02.2019 Dünya
İngilizler'e, Schengen ülkelerine girişte vize!
İngilizler'e, Schengen ülkelerine girişte vize! Brexit süreciyle birlikte Avrupa Birliği'nden ayrılmaya hazırlanan Birleşik Krallık'a Avrupa Birliği Komisyonu'ndan yeni bir uygulama kararı geldi.Karara göre Birleşik Krallık vatandaşları Schengen ülkelerine girerken vize ücreti ödeyecek...
23.12.2018 Tatil
Denizle okyanusun buluştuğu yer Cebelitarık
Denizle okyanusun buluştuğu yer Cebelitarık Adını komutan Tarık bin Ziyad'tan alan Cebelitarık Boğazı'nın hemen kuzeyinde, İber yarımadası kıyısındaki bu küçük yarımada parçası İngiltere ve İspanya'yı bir kez daha karşı karşıya getirdi. İşte büyük bir stratejik öneme sahip olan ve iki ülkeyi karşı karşıya getiren Cebelitarık hakkında bilmeniz gerekenler.
21.11.2018 Tatil
Ali Şen: 'Erdoğan sevgisini gözümle gördüm'
Ali Şen: 'Erdoğan sevgisini gözümle gördüm' Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, “Başkan Erdoğan’ın ‘AB için 81 milyona gideriz’ açıklaması çok doğru. Başkanlık sistemini de halkımız oyladı, bunu da oylarız” diyerek ekledi: AB’nin standart dışı muamelesine isyan ediyorum; bizi kullanmak istiyorlar. Referandum sonucu ‘hayır’ çıkarsa AB ekonomik krize girer çünkü yıllardır ihracat yaptığı ülkeyi kaybeder, işşizlik artar
30.06.2020 Fenerbahçe
Bu köyde yaşayanlara maaş verilecek
Bu köyde yaşayanlara maaş verilecek İsviçre'nin Ren nehri kıyısındaki Rheinau, alışılmışın dışında bir karara imza attı. Buna göre köyde yaşayanlara hiçbir karşılık beklenmeksizin aylık maaş verilecek.
13.09.2018 Tatil
İlklerin seçimi
İlklerin seçimi 24 Haziran’da yapılacak seçimler; seyyar sandık uygulaması, ittifak, 100 bin imzayla cumhurbaşkanı adayı olunabilmesi, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminin aynı gün yapılması, iki oy pusulasının da aynı zarfa atılması, tüm yurtta saat 08.00’de başlaması gibi pek çok ilkleri barındırıyor...
20.06.2018 Siyaset
Kürtaj için oylama
Kürtaj için oylama Halkının çoğu koyu Katolik olan ve AB ülkeleri arasında en sert kürtaj yasasına sahip İrlanda’da dün bu konuyla ilgili referandum yapıldı...
25.05.2018 Dünya
Karadağ’da gezilecek yerler
Karadağ’da gezilecek yerler Bağımsızlığını 2006 yılında yaptığı referandum sonucu kazanan Karadağ, bir Balkan ülkesi olarak varlığını sürdürmektedir. Dünyanın en genç ülkeleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.
25.04.2018 Gündem
Bakan Gül: FETÖ ile mücadelede asla rehavete düşemeyiz
Bakan Gül: FETÖ ile mücadelede asla rehavete düşemeyiz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadeleye ilişkin, "Herkesi temizledik, tespit ettik diye bir rahatlık bizi rehavete sürükler. Asla bu mücadelede bir an bile olsa rehavete düşemeyiz. Eğer düşersek bizden sonra gelecek nesiller bunun hesabını da bizden sorar." dedi.
12.04.2018 Siyaset
Bakan Gül: FETÖ ile mücadelede asla rehavete düşemeyiz
Bakan Gül: FETÖ ile mücadelede asla rehavete düşemeyiz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadeleye ilişkin, "Herkesi temizledik, tespit ettik diye bir rahatlık bizi rehavete sürükler. Asla bu mücadelede bir an bile olsa rehavete düşemeyiz. Eğer düşersek bizden sonra gelecek nesiller bunun hesabını da bizden sorar." dedi.
12.04.2018 Siyaset
‘İkinci turda elbette görüşmeler olacak’
‘İkinci turda elbette görüşmeler olacak’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beşiktaş Demokrasi Meydanı’nda partisinin düzenlediği ‘Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ etkinliğine katıldı.
16.03.2018 Siyaset
2019 Seçimleri Konut Piyasasını Nasıl Etkiler?
2019 Seçimleri Konut Piyasasını Nasıl Etkiler? Birçok dönem, gayrimenkul yatırımları için bir gözü siyasi gündemde olan emlak sektörü, riskli adımlar atmamaya özen gösteriyor...
4.12.2017 Emlak Fırsatları
Irak ordusu 36’ncı  paralelde duracak
Irak ordusu 36’ncı paralelde duracak Erbil’e doğru ilerleyişini durduran Irak ordusu Tak Tak petrol sahasına yöneldi. Irak güçleri, Erbil’in kuzeyine 2 kilometre kala 36’ncı paralel hattında duracağını açıkladı. Bağdat, Kürtlerin diyalog çağrısına, “Talepleri koşulsuz kabul edin” diye yanıt verdi
22.10.2017 Dünya
100 kilo, yastık ‘altın’dan çıktı
100 kilo, yastık ‘altın’dan çıktı Yastık altınların ekonomiye kazandırılması için ihracına başlanan altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasına vatandaş ilk gün adeta akın etti.
6.10.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Referandum Sonucu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.