Saad El Hariri

Saad El Hariri

Son dakika Saad el Hariri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Saad el Hariri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Saad el Hariri haber sayfamızda...

Saad El Hariri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 148 saad el hariri haberi bulunmuştur.
Lübnan ile Körfez arasında kriz
Lübnan ile Körfez arasında kriz Lübnanlı bakanın Suudi Arabistan’ı suçlayan ifadeleri sonrası bölgede yeni bir kriz ortaya çıktı. Yaşananların İran ve Suudi Arabistan arasındaki çekişmenin bir sonucu olduğu yorumlanıyor
31.10.2021 Dünya
‘Ulaşılabilen’ en iyi hükümet!
‘Ulaşılabilen’ en iyi hükümet! Lübnan’da 13 aylık “hükümetsizlik krizi”, çözülmüş gibi görünüyor. Milyarder iş adamı Mikati’nin kabinesine onay veren Cumhurbaşkanı Mişel Avn, yeni hükümetin “ulaşabildiklerinin en iyisi olduğunu” söyledi
12.09.2021 Dünya
Lübnan'da tanker patladı: Onlarca ölü ve yaralı
Lübnan'da tanker patladı: Onlarca ölü ve yaralı Lübnan'ın kuzeyinde bir akaryakıt tankerinin patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 20 kişi öldü, 79 kişi yaralandı.
15.08.2021 Dünya
Lübnan-İsrail ‘tehlikeli’ gerginliği
Lübnan-İsrail ‘tehlikeli’ gerginliği Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Görev Gücü (UNIFIL), füze ve top atışlarıyla gerginliğin arttığı Lübnan-İsrail sınırındaki durumu “çok tehlikeli” olarak nitelendirdi.
7.08.2021 Dünya
Amonyum nitrat kayıp mı?
Amonyum nitrat kayıp mı? FBI tarafından hazırlanan raporda, Beyrut Limanı’nda amonyum sevkiyatının sadece yüzde 20’sinin patladığı, kalan miktarın ise nereye gittiğinin belli olmadığı belirtiliyor. Lübnanlı yetkililerse çalındığını iddia ediyor
1.08.2021 Dünya
Lübnan’da yine hükümet krizi
Lübnan’da yine hükümet krizi Lübnan’da derinleşen ekonomik krize rağmen yeni hükümeti kurma çalışmaları bir kez daha sonuçsuz kaldı.
17.07.2021 Dünya
Hariri, hükümeti kurma görevini bıraktığını açıkladı!
Hariri, hükümeti kurma görevini bıraktığını açıkladı! Lübnan'da 22 Ekim'de yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen Saad el-Hariri, Cumhurbaşkanı Mişel Avn ile anlaşamadığı için görevi bıraktığını duyurdu.
15.07.2021 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı, Lübnan’da hükümeti kurmakla görevlendirilen Hariri ile görüştü
Rusya Dışişleri Bakanı, Lübnan’da hükümeti kurmakla görevlendirilen Hariri ile görüştü Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Lübnan’da yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen Saad el-Hariri ile Lübnan’daki siyasi gelişmeleri ele aldı.
9.03.2021 Dünya
Katar Emiri Al Sani, Lübnan'a destek olmayı sürdüreceklerini vurguladı
Katar Emiri Al Sani, Lübnan'a destek olmayı sürdüreceklerini vurguladı Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Lübnan'a destek vermeyi sürdüreceklerini yineleyerek, hükümet kurma çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini belirtti.
18.02.2021 Dünya
Lübnan’da görev tekrar Hariri’de
Lübnan’da görev tekrar Hariri’de Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, başkent Beyrut’ta 4 Ağustos’ta meydana gelen patlamadan bu yana süren siyasi krizin aşılması için, yeni hükümeti kurma görevini eski Başbakan Saad el-Hariri’ye verdi.
23.10.2020 Dünya
Lübnan eski Başbakanı Hariri'den 'iç savaş' uyarısı
Lübnan eski Başbakanı Hariri'den 'iç savaş' uyarısı Lübnan eski Başbakanı Saad el-Hariri, ülkenin iç savaşa sürüklenebileceği uyarısında bulundu.
9.10.2020 Dünya
Lübnan Başbakanı: Ülkenin içinden geçtiği dönem istisnai
Lübnan Başbakanı: Ülkenin içinden geçtiği dönem istisnai Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, ülkenin siyasi güçlerden çekişmeleri durdurmalarını gerektiren istisnai bir dönemden geçtiği uyarısında bulundu.
26.09.2020 Dünya
Macron'un Lübnan adımı çıkmaza girdi
Macron'un Lübnan adımı çıkmaza girdi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ekonomik kriz ve Beyrut Limanı'ndaki patlamayla sarsılan Lübnanlı siyasi gruplara teknokratlar hükümetini dayatma yönünde başlattığı girişim tehlikede.
17.09.2020 Dünya
Lübnan'da hükümeti kurma görevi büyükelçiye verildi
Lübnan'da hükümeti kurma görevi büyükelçiye verildi Beyrut'taki tarihi patlamanın ardından kabinenin istifa ettiği ülkede, Cumhurbaşkanı Avn Mustafa Edib'i yeni hükümeti kurması için yetkilendirdi.
31.08.2020 Dünya
'Mahkemenin Refik Hariri suikastı davasıyla ilgili kararını kabul ediyoruz'
'Mahkemenin Refik Hariri suikastı davasıyla ilgili kararını kabul ediyoruz' Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri, Uluslararası Lübnan Özel Mahkemesi'nin babası Refik Hariri'nin öldürüldüğü suikast davasıyla ilgili kararını kabul ettiklerini belirtti.
18.08.2020 Dünya
Lübnan art arda ekonomik krizlerin etkisine girdi
Lübnan art arda ekonomik krizlerin etkisine girdi Lübnan hükümetinin 17 Ekim 2019'da aldığı vergi paketi kararları, ülkede geniş çaplı protestoları başlattı.
8.08.2020 Ekonomi
Lübnan sorumluları arıyor...
Lübnan sorumluları arıyor... Başkent Beyrut’taki patlamanın ardından Lübnan halkının hükümete ve yetkililere yönelik isyanı büyüyor. Mezhepsel ve dini ayrımları bırakıp kenetlenmek isteyen Lübnanlılar, sorumluların cezalandırılmasını talep ediyor
7.08.2020 Dünya
Son dakika... Lübnan'da çok büyük patlama! Nükleer bomba gibi: İşte saldırıyı üstlenen örgüt...
Son dakika... Lübnan'da çok büyük patlama! Nükleer bomba gibi: İşte saldırıyı üstlenen örgüt... Son dakika haberine göre, Lübnan'daki Beyrut Limanı yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi. Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberine göre, Beyrut Limanı'nda patlayıcı maddelerin bulunduğu 12 numaralı depoda yangın çıktı. Hayatını kaybedenlerin sayısının 73'e yükseldiği, 3 bin 700'den fazla kişinin yaralandığı Beyrut'ta 2 hafta olağanüstü hal ilan edildi. CNN International'ın haberine göre söz konusu patlamayı terör örgütü DEAŞ üstlendi. Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Beyrut Limanı'ndaki patlamada 6 yıldır bir depoda tutulan 2 bin 750 ton amonyum nitratın infilak ettiğini belirtti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mişel Avn ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve taziye mesajı yayımladı.
5.08.2020 Dünya
Beyrut Limanı yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi
Beyrut Limanı yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi Lübnan'daki Beyrut Limanı yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi.
4.08.2020 Haberler
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta şiddetli patlama
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta şiddetli patlama Lübnan'daki Beyrut Limanı yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi.
4.08.2020 Televizyon
Lübnan Başbakanı Diyab: İstifa etmeyeceğim
Lübnan Başbakanı Diyab: İstifa etmeyeceğim Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, ülkeyi uzun sürecek yönetim boşluğuna sürüklememek için istifa etmeyeceğini söyledi.
18.07.2020 Dünya
Lübnan, borçlarının yeniden yapılandırılması için müzakereye hazır
Lübnan, borçlarının yeniden yapılandırılması için müzakereye hazır Lübnan Maliye Bakanı Gazi Vezni, hükümetin eurobond tahvil senetlerinin ödemesinde temerrüde düşmesinin ardından borçların yeniden yapılandırılması için alacaklılarla müzakereye hazır olduklarını söyledi.
10.03.2020 Ekonomi
Protestoların gölgesinde ... Yeni hükümet güvenoyu aldı
Protestoların gölgesinde ... Yeni hükümet güvenoyu aldı Lübnan'da 21 Ocak'ta kurulan Hassan Diyab liderliğindeki yeni hükümet Meclis'ten güvenoyu aldı.
11.02.2020 Dünya
Yeni hükümetinin güven oylaması, protestoların gölgesinde başladı!
Yeni hükümetinin güven oylaması, protestoların gölgesinde başladı! Lübnan'ın Hassan Diyab liderliğindeki yeni hükümetinin güven oylaması başkentteki protestoların gölgesinde başlarken, Başbakan Hassan Diyab, ülkenin "aşırı yoksulluk"la karşı karşıya olduğunu söyledi.
11.02.2020 Dünya
Almanya, Lübnan'da hükümetin kurulmasından memnun
Almanya, Lübnan'da hükümetin kurulmasından memnun Almanya’nın Lübnan'da hükümetin kurulmasından memnuniyet duyduğu bildirildi.
22.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Saad El Hariri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.