Şeyda

Şeyda

Son dakika şeyda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şeyda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şeyda haber sayfamızda...

Şeyda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.502 şeyda haberi bulunmuştur.
Dehşet anları! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında defalarca bıçakladı
Dehşet anları! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında defalarca bıçakladı Beylikdüzü'nde bir şahıs, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu karısını sokak ortasında defalarca kez bıçaklayarak ağır yaraladı.
8.04.2024 Gündem
42 erkek rakibini geride bırakıp muhtar oldu
42 erkek rakibini geride bırakıp muhtar oldu Erzurum'da bir markette kasiyerlik yapan Şeyda Ateş (35), kadınların baskısı ile girdiği 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 42 erkek rakibini geride bırakarak mahalle muhtarı oldu.Palandöken ilçesine bağlı Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan, Anadolu Üniversitesi
5.04.2024 Haberler
Kadınlar birlik oldu! 42 erkek rakibini geride bırakıp, muhtarlığı kazandı
Kadınlar birlik oldu! 42 erkek rakibini geride bırakıp, muhtarlığı kazandı Erzurum'da bir markette kasiyerlik yapan Şeyda Ateş (35), kadınların baskısı ile girdiği 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 42 erkek rakibini geride bırakarak mahalle muhtarı oldu.
5.04.2024 Gündem
Gümüşhane’de feci kaza! Yolcu minibüsü uçuruma devrildi: Yaralılar var
Gümüşhane’de feci kaza! Yolcu minibüsü uçuruma devrildi: Yaralılar var Gümüşhane Kelkit'te korkunç bir kaza meydana geldi. Yolcu minibüsü hakimiyeti kaybetti ve uçurumdan yuvarlandı. Kaza sonucu 7 kişi yaralandı.
2.04.2024 Gündem
Çukurova Basketbol, Emlak Konut engeline takılmadı!
Çukurova Basketbol, Emlak Konut engeline takılmadı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında Çukurova Basketbol, Emlak Konut'u 93-80 mağlup etti.
16.03.2024 Basketbol
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Bize çalışkan adam lazım, tatil yapan değil
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Bize çalışkan adam lazım, tatil yapan değil İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı Dünya Rekoru Denemesi’ programında gençlerle bir araya geldi.
9.03.2024 Gündem
Şeyda Yılmaz'ın ölümüne ilişkin davada flaş karar
Şeyda Yılmaz'ın ölümüne ilişkin davada flaş karar Ataşehir'de lüks bir rezidansın 8'inci katından düşerek hayatını kaybeden Şeyda Yılmaz'ın (48) ölümüne ilişkin yargılanan 2 sanık için karar çıktı.
7.03.2024 Gündem
20 yıllık psikolog megafonla süt satıyor! 'Karasineğe 'Lütfen çıkar mısın?' diyordum'
20 yıllık psikolog megafonla süt satıyor! 'Karasineğe 'Lütfen çıkar mısın?' diyordum' 20 yıllık psikolog Şeyda Nur Boybeyi, önce ofisini kapatıp bir karavan kiraladı. Ardından da kendi karavanıyla 1 sene boyunca Türkiye’yi gezdi. İstanbul’a yeniden dönemeyeceği anladığında da Burhaniye’de babasına ait olan çiftliğin işletmesini alarak burada yaşamaya başladı. Şeyda Nur ve aynı çiftlikte yaşayan yakın arkadaşı Elif, şimdilerde ellerinde megafonla bağırarak süt satıyorlar.
22.02.2024 Yaşam
Hamdi Alkan, eski eşinin 'Artık dünya ahiret ağabeyim' açıklamasına yanıt verdi!
Hamdi Alkan, eski eşinin 'Artık dünya ahiret ağabeyim' açıklamasına yanıt verdi! Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan'ın sekiz yıllık evliliğin ardından boşandığı eski eşi Selen Görgüzel, geçtiğimiz hafta sahne aldığı bir mekanda "Hamdi artık dünya ahiret ağabeyim, kardeşim" diyerek çok konuşulan bir açıklamaya imza atmıştı. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen Alkan, eski eşinin bu sözleriyle ilgili sorulardan kaçamadı.
20.02.2024 Cadde
Ergün yeni dönem projelerini anlattı
Ergün yeni dönem projelerini anlattı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün, 2024-2029 dönemi projelerini açıkladı.
17.02.2024 Ege
Eski sevgilisinin aracını sıkıştırarak ölümüne sebep oldu! Enes için karar
Eski sevgilisinin aracını sıkıştırarak ölümüne sebep oldu! Enes için karar Kayseri’de eski sevgilisi Şeyda Kocaoğlu'nu (19) takip edip, şerit ihlali yaparak aracını sıkıştırmasıyla ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Enes Satılmış'a (19) verilen 8 yıl 9 ay hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nin bozma kararının ardından yapılan yeniden yargılamada müebbete çıktı.
16.02.2024 Gündem
OGM Ormanspor, Melikgazi Kayseri Basketbol engeline takılmadı!
OGM Ormanspor, Melikgazi Kayseri Basketbol engeline takılmadı! Melikgazi Kayseri Basketbol, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında OGM Ormanspor'a 102-87 mağlup oldu.
15.02.2024 Basketbol
Gözleriniz için sofranızdan eksik etmeyin! Vitamin, mineral ve antioksidan depoları
Gözleriniz için sofranızdan eksik etmeyin! Vitamin, mineral ve antioksidan depoları Çevresel faktörler ve yoğun iş hayatı içerisinde çok fazla önem verilmeyen düzenli ve dengeli beslenme göz sağlığı için de tehdit oluşturuyor. Sağlıklı ve dengeli beslenmenin vücut direnci kadar göz sağlığını da yakından ilgilendirdiğini söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay, gözlere iyi gelen bazı besinler açıkladı.
14.02.2024 Genel Sağlık
Selen Görgüzel'den eski eşine gönderme: Hamdi benim abim!
Selen Görgüzel'den eski eşine gönderme: Hamdi benim abim! Selen Görgüzel önceki akşam Taksim Süreyya Teras adlı mekanda sahne  aldı. Sahnede üç evlilik yaptığı sözleriyle ilgili konuşan Selen Görgüzel, "İnsan istedimi abi kardeş de olur bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" sözleriyle dikkat çekti.
12.02.2024 Cadde
Hayranı yanına geldi, 'Sizi evlendirelim' dedi! 'Bir tane düzgün insan yok ki'
Hayranı yanına geldi, 'Sizi evlendirelim' dedi! 'Bir tane düzgün insan yok ki' Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliği 2022'de sona eren şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Bir hayranının yanına gelerek, "Çok güzelsiniz, size birisini bulup evlendirelim" demesi üzerine Görgüzel'den çok konuşulacak bir açıklama geldi.
25.01.2024 Cadde
Kendime yeni bir ben lazım
Kendime yeni bir ben lazım Her yıl olduğu gibi 2024’e girerken de birçoğumuz yeni kararlar aldık. Peki, bu kararları neden sürdüremiyoruz? Devam edebilmenin yollarını uzmanlara sorduk.
6.01.2024 Pazar
Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerine düştüğü konulardan bir tanesi de isimler. Cinsiyet öğrendikten sonra çiftler yakınlarından veya internet üzerinden konu ile ilgili fikir sahibi oluyor. Anne ve baba adayları bebeklerine isim vermede kararsızlık yaşıyor. Kız bebekleri için ebeveynler kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. İsim verme sürecinde genellikle kararsızlık yaşayan aileler kız bebeklerine modern, popüler, nadir bulunan, değişik ve keşfedilmemiş isimler vermek istiyor. Ş harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
‘En İyi  Çıkış Yapan Oyuncu’ oldu
‘En İyi Çıkış Yapan Oyuncu’ oldu Şeyda Merve Kölük, Community Media Agency’nin düzenlediği geleneksel Kristal Çam Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı.
18.12.2023 Cadde
Muhammed Çağrı Gülen'den altın madalya!
Muhammed Çağrı Gülen'den altın madalya! Milli tekvandocu Muhammed Çağrı Gülen, 16'ncı Avrupa Taekwondo Poomsae Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi oldu.
24.11.2023 Diğer
Pelin Akil: Onur Tuna, Atatürk'e o kadar benzemişti ki gözlerimi alamadım!
Pelin Akil: Onur Tuna, Atatürk'e o kadar benzemişti ki gözlerimi alamadım! Başrollerini Onur Tuna, Pelin Akil, Engin Şankan, Necip Memili ve Azra Aksu'nun paylaştığı 'Son Akşam Yemeği' adlı filmin galası gerçekleşti. Filmde Latife Hanım'a hayat veren Pelin Akil, Atatürk'ü canlandıran Onur Tuna'ya övgüler yağdırdı.
25.10.2023 Cadde
500 yıllık İstanbul masalı
500 yıllık İstanbul masalı Meşher’in İstanbul’un 15 ila 19 YY’ı arasına odaklandığı yeni sergisi “Göz Alabildiğine İstanbul” kentin hafızasına iz bırakmış resim ve belgeleri bugüne taşıyor
1.10.2023 Kültür Sanat
Şeyda İsminin Anlamı Nedir? Şeyda Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Şeyda İsminin Anlamı Nedir? Şeyda Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Şeyda, medyada sık kullanılan isimlerden biridir. Özellikle ünlüler tarafından kullanılması bakımından ilgi görüyor. Son dönemde popüler olması, anlamı ve telaffuzu bakımından tercih edilen isimdir. Şeyda’nın ne anlama geldiğini öğrenip, buna göre çocuğunuza koyabilirsiniz. Şeyda’nın ne demek olduğunu sizler için derledik.
25.09.2023 Aile
Rabia Çataklı ne yaşadı? Baltalı vahşetin ardındaki görülmeyen 4 şifre
Rabia Çataklı ne yaşadı? Baltalı vahşetin ardındaki görülmeyen 4 şifre Zonguldak'ta yaşanan korkunç olay son 4 gündür Türkiye'nin gündemine oturmuş durumunda. Her detayıyla tüyler ürperten bu vahşetin merkezinde ise Rabia Çataklı var. Genç kadının verdiği ifadeler, çevresindekilerin yaptığı açıklamalardaki bazı detaylar ise hatanın nerede olduğunu yorumlamaya ve ders çıkarmaya yardımcı olacak nitelikte. İşte uzman yorumuyla satır aralarından çıkan, şifre niteliğindeki 4 detay.
18.08.2023 Gündem
Annesi ve anneannesini vahşice öldüren Rabia'nın ifadesi ortaya çıktı
Annesi ve anneannesini vahşice öldüren Rabia'nın ifadesi ortaya çıktı Zonguldak'ta yaşanan vahşetle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Annesi ve anneannesini bıçakla öldürdükten sonra parçalara ayıran Rabia Çataklı'nın ifadesi ortaya çıktı.
15.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şeyda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.