Suç Çetesi

Suç Çetesi

Son dakika suç çetesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan suç çetesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan suç çetesi haber sayfamızda...

Suç Çetesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 869 suç çetesi haberi bulunmuştur.
Her şey aile için
Her şey aile için “Red Right Hand/Adaletin Eli”nde Orlando Bloom ailesini korumaya çalışan eski bir suçluyu canlandırırken suç çetesinin lideri rolünde Andie MacDowell var.
15.03.2024 Kültür Sanat
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 günde 13 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 günde 13 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘İstanbul’un Huzuru, Sancaktepe’nin Huzuru’ programına katıldı. 1 Haziran 2023-8 Mart 2024 tarihleri arasında organize suç örgütlerine yönelik Türkiye genelindeki operasyon verilerini paylaşan Yerlikaya, ‘8 Mart’a kadar 401 organize suç çetesi çökertildi. Bugün ayın 13’ü, uçağa binerken son rakamları aldım, 5 günde 13 organize suç örgütü daha çökerttik biz" dedi.
13.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 günde 13 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 günde 13 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘İstanbul’un Huzuru, Sancaktepe’nin Huzuru’ programına katıldı. 1 Haziran 2023-8 Mart 2024 tarihleri arasında organize suç örgütlerine yönelik Türkiye genelindeki operasyon verilerini paylaşan Yerlikaya, ‘8 Mart’a kadar 401 organize suç çetesi çökertildi. Bugün ayın 13’ü, uçağa binerken son rakamları aldım, 5 günde 13 organize suç örgütü daha çökerttik biz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Romanya mahkemesi, fenomen Andrew Tate'in İngiltere'ye iadesine izin verdi
Romanya mahkemesi, fenomen Andrew Tate'in İngiltere'ye iadesine izin verdi Tecavüz, cinsel sömürü ve insan kaçakçılığı için suç örgütü kurmakla suçlanan Andrew Tate mahkeme süreci sonucunda temize çıkacaklarını ileri sürdü.
13.03.2024 Dünya
4 milyon lira 10 dakikada buhar oldu! Kurnazca yöntem: 'Evinize girebilir miyiz?'
4 milyon lira 10 dakikada buhar oldu! Kurnazca yöntem: 'Evinize girebilir miyiz?' Her şey yolundaydı, keyifli bir akşam yemeği için karı-koca mutfağa girdiler. İşte ne olduysa o anda oldu, yaşananlar bilim kurgu senaryolarını aratmadı. Tüm bunlara şahit olan radyo programcısı genç kadının anlattıkları ise duyanları şaşkına çevirdi.
3.03.2024 Yaşam
Güney Amerika, Dubai ve tüm Avrupa... Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu
Güney Amerika, Dubai ve tüm Avrupa... Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu Son 30 yıl içerisinde dünyanın ve Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen Ürfi Çetinkaya'ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Çetinkaya örgütünün uyuşturucu sevkiyatı rotasını anlattı.
27.02.2024 Gündem
Şanlıurfa, Mersin, Ardahan ve İstanbul'da operasyon! 'Gülbaharlar' çetesi çökertildi
Şanlıurfa, Mersin, Ardahan ve İstanbul'da operasyon! 'Gülbaharlar' çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Gülbaharlar' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini paylaştı. Yerlikaya, Şanlıufa merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonların detaylarını paylaştı.
26.02.2024 Gündem
81 ilde 'çakar' operasyonu! 1433 sürücü tespit edildi
81 ilde 'çakar' operasyonu! 1433 sürücü tespit edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde yapılan operasyonda 1433 sürücünün tespit edildiği ve 9 Milyon 227 Bin TL para cezası uygulandığını açıkladı.
9.02.2024 Gündem
7 ilde operasyon! 30 milyonluk vurgunda detaylar belli oldu
7 ilde operasyon! 30 milyonluk vurgunda detaylar belli oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ merkezli 7 ilde düzenlenen Kafes-36 operasyonunun detaylarını paylaştı.
5.02.2024 Gündem
Firari FETÖ bölge sorumlusu Ankara'da yakalandı
Firari FETÖ bölge sorumlusu Ankara'da yakalandı Konya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olan ve “küçük bölge sorumlusu” olarak görev yapan şahıs, Ankara'da saklandığı evde yakalandı.
1.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 420 organize suç çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya: 420 organize suç çetesi çökertildi 1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Kafes' operasyonlarında 420 organize suç çetesi çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikayı sosyal medya hesabından detayları paylaştı.
1.02.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: 420 organize suç çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya: 420 organize suç çetesi çökertildi 1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Kafes' operasyonlarında 420 organize suç çetesi çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikayı sosyal medya hesabından detayları paylaştı.
1.02.2024 Gündem
Vali Sezer: 9 organize suç çetesi çökertildi
Vali Sezer: 9 organize suç çetesi çökertildi Edirne'de organize suç örgütleriyle de mücadelenin devam ettiğinin altını çizen Vali Sezer, "Organize suç örgütleriyle ilgili olarak hem yerelde hem de ulusal diyebileceğimiz çapta 9 organize suç çetesine yönelik olarak işlem yapıldı ve bunlar çökertildi." dedi.
4.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Kendini hukukun üstünde gören yapılanmaları çökerteceğiz
Bakan Yerlikaya: Kendini hukukun üstünde gören yapılanmaları çökerteceğiz Bakan Yerlikaya, "Kim olursa olsunlar, kendini hukukun üstünde gören, kamu düzenimizi bozmaya çalışan tüm yapılanmaları çökertip adalete teslim edeceğiz" dedi.
9.12.2023 Gündem
'Yolyemezler' çetesine ait yeni görüntüler! Hem yaraladı hem de videoya aldı
'Yolyemezler' çetesine ait yeni görüntüler! Hem yaraladı hem de videoya aldı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca 'Yolyemezler' suç örgütüne yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan 25 şüpheliden 22'si tutuklandı. Suç örgütü üyelerinin, silahlı yaraladıkları kişiyi ise cep telefonuyla görüntüledikleri ortaya çıktı.
24.11.2023 Gündem
‘38 mafya tipi çete çökertildi’
‘38 mafya tipi çete çökertildi’ İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 Haziran-6 Ekim tarihleri arasında yedisi ulusal, 31’i yerel olmak üzere 38 mafya tipi organize suç çetesinin çökertildiğini açıklayarak, “Halkımızın huzurunu kaçıran, güvenliğini tehdit eden organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız!” dedi.
11.10.2023 Gündem
Son dakika! Bakan Yerlikaya: 38 mafya tipi suç çetesi çökertildi
Son dakika! Bakan Yerlikaya: 38 mafya tipi suç çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç çetelerine yönelik peş peşe başlatılan operasyonlara ilişkin son bilgileri aktardı.
10.10.2023 Gündem
Paul Pogba depremi! Futbol hayatını bitirecek tarihi ceza
Paul Pogba depremi! Futbol hayatını bitirecek tarihi ceza Paul Pogba'nın 20 Ağustos'ta Udinese ile oynanan maçın ardından yapılan doping testi pozitif çıktı. Dünyaca ünlü Fransız yıldızın alacağı tarihi ceza netlik kazanmaya başladı.
12.09.2023 İtalya Serie A
Müvekkili adına haraç toplayan avukata gözaltı
Müvekkili adına haraç toplayan avukata gözaltı İstanbul Barosu avukatlarından Tolgahan Çeken, müvekkili olan organize suç çetesi lideri Ümit Saral adına haraç topladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
8.07.2023 Gündem
Ne ‘çekti’ insanlardan…
Ne ‘çekti’ insanlardan… Gerçek bir olaydan esinlenen “Cocaine Bear/Çıldırmış Ayı”; bir ayının uyuşturucu yüzünden seri katile dönüştüğü, absürt bir komedi…
31.03.2023 Kültür Sanat
İstanbul'un ilk seri katili! İki kez kaçtı, üçüncüde aşk tuzağına düştü
İstanbul'un ilk seri katili! İki kez kaçtı, üçüncüde aşk tuzağına düştü Tarih boyunca İstanbul'un incilerinden olan Beyoğlu, bir dönem azılı bir suçluyla mücadele etti. Etrafa korku saçan genç bir adam, haydut çetesiyle birlikte herkesin korkulu rüyası haline geldi. Tarihe 'Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk seri katili' olarak geçen Hristanos'un sonunu getiren ise bir aşk tuzağı oldu.
3.02.2023 Gündem
Bakan Soylu: Organize suç örgütlerinin avukatlığını yapar hale geldiler
Bakan Soylu: Organize suç örgütlerinin avukatlığını yapar hale geldiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Dışarıdan Türkiye’ye operasyon yapmaya çalışanlar var. Bunlar kendilerine ait olabilecek suç örgütü lideri bulamadıkları için alt yerel gruplarla işbirliği yaparak bir takım işler peşinde koşuyorlar. Türkiye’de bu bağı kesmeniz lazım. Hiçbir yerde hiçbir ilçede organize suç örgütlerine veya mafya örgütlerine fırsat vermeyeceksiniz. Yakalıyoruz, tutukluyoruz ama bunları mutlu edemiyoruz. 2 kare fotoğraf üzerinden bize iftira atanlar, organize suç örgütlerinin avukatlığını yapar haber gelmişlerdir” dedi.
23.01.2023 Gündem
Paul Pogba itirafı! 'Ağlıyordu, ortalıktan kaybolmak istediğini söyledi'
Paul Pogba itirafı! 'Ağlıyordu, ortalıktan kaybolmak istediğini söyledi' Fransa futbolunun yıldızlarından Paul Pogba'nın adı son zamanlarda yaşadığı şantaj iddialarıyla gündeme geldi. Paul Pogba'nın çocukluk arkadaşlarından Boubacar Camara, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Boubacar Camara, Paul Pogba'nın futbolu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.
24.10.2022 Magazin
Paul Pogba suçladı, gözaltına alındı! Mathias Pogba itiraf etti
Paul Pogba suçladı, gözaltına alındı! Mathias Pogba itiraf etti Fransız futbolunun yıldızı Paul Pogba ile kardeşi Mathias Pogba arasında kısa süre önce yaşananlar futbol dünyasını sarstı. Fransız polisinin gözaltına aldığı Mathias Pogba'nın suçunu itiraf ettiği iddia edildi. İşte detaylar...
17.09.2022 Magazin
Sırp çete liderine İstanbul’da infaz
Sırp çete liderine İstanbul’da infaz Sırbistan’ın en etkin uyuşturucu ve suç çetelerinden ‘Skaljari’ elebaşı Jovan Vukotiç, İstanbul’da eşi ve çocuklarının gözleri önünde kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Vukotiç, İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranıyordu.
10.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suç Çetesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.