Taahhüt

Taahhüt

Son dakika taahhüt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan taahhüt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan taahhüt haber sayfamızda...

Taahhüt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.439 taahhüt haberi bulunmuştur.
Çelik masa depremde hayat kurtaracak
Çelik masa depremde hayat kurtaracak İzmir'de bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na; Bursalı girişimci tarafından yapılan depreme dayanıklı çelik masa damga vurdu. Deprem anında çelik gövdesi ile kafes görevi yapacak masa için dünyanın bir çok ülkesinden talep geliyor.
18.04.2024 Haberler
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım!
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım! Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. ve 14 sanık hakkında hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Kredi çeken emekliler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Önceki tahsilatlar talep edilemez
Kredi çeken emekliler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Önceki tahsilatlar talep edilemez Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
13.04.2024 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı Emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyenler bankaların kampanyalarını araştırıyor. En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Promosyon ödemleri 20 bin lirayı aşar mı? İşte detaylar...
8.04.2024 Ekonomi
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu Ankara’da ölü bulunan 6 yavru kedinin ardından soruşturma başlatıldı.
6.04.2024 Gündem
2024 EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI GÜNCEL SON DURUM: 📍 En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?
2024 EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI GÜNCEL SON DURUM: 📍 En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Emekli promosyonu tutarlarındaki değişimin açıklanmasıyla beraber bankaların verdiği promosyon tutarları merak ediliyor. Emekli promosyonu, emekli maaşına ve bankaların kampanyalarına gör değişkenlik gösteriyor. Ziraat Bankası, Garanti, Akbank ve diğer bankaların emekli promosyonları merak konusu. Peki 2024'te hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?
5.04.2024 Bilgi Rehberi
EMEKLİ PROMOSYON GÜNCEL TUTARLARI 2024 (Akbank, Garanti, Ziraat Bankası) | Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar!
EMEKLİ PROMOSYON GÜNCEL TUTARLARI 2024 (Akbank, Garanti, Ziraat Bankası) | Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! Emekli promosyonu son durumu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Emekli maaş promosyonlarının 8-12 bin TL arasına çıkarıldığı duyuruldu. Kamu bankalarından sonra özel bankalar da yeni promosyon tutarlarına geçiyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte Akbank, Garanti, Ziraat Bankası ve diğer bankaların emekli promosyon tutarları...
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Bolat açıkladı! E-Birliktelik kampanyası başlıyor
Bakan Bolat açıkladı! E-Birliktelik kampanyası başlıyor Ticaret Bakanı Ömer Bolat, deprem bölgesinin kalkındırılmasına katkı sunmak amacıyla E-Birliktelik kampanyası başlattıklarını söyledi.
3.04.2024 Ekonomi
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku Kocaeli'de 4 kişilik aile ve üniversitede memur olan komşularının, ihale yoluyla aldıkları ikinci el araçları ucuza sattıkları vaadiyle 18 kişiyi 3 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.
3.04.2024 Gündem
Sera gazı yönetimine uluslararası onay
Sera gazı yönetimine uluslararası onay Vodafone, çevresel ayakizini azaltmayı sürdürdüğünü duyurdu.
3.04.2024 Ekonomi
Özel bankalar güncellemeye gitti! Promosyonda en yüksek tutar değişti
Özel bankalar güncellemeye gitti! Promosyonda en yüksek tutar değişti Kamu bankalarının promosyon ödemelerini artırmasının ardından özel bankalarda rekabet kızıştı. Pek çok banka promosyon ödemelerini 15 bin TL ve üzerine çıkardı. Peki şu anda özel bankalarda en yüksek ödeme tutarı ne kadar oldu? Bankalarda promosyon ödemeleri daha da yükselir mi?
2.04.2024 Ekonomi
Bursa'da yerel seçimin kazanan ismi Mustafa Bozbey oldu
Bursa'da yerel seçimin kazanan ismi Mustafa Bozbey oldu Bursa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'li Mustafa Bozbey, büyükşehir belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 6’sında CHP, 9’unda AK Parti, 2’sinde İYİ Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 |📍(Garanti, Akbank, Ziraat Bankası): Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi...
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 |📍(Garanti, Akbank, Ziraat Bankası): Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi... Emekli promosyon ödemeleri başladı! Emekli promosyonun 8-12 bin TL arasına çıkarıldığı geçtiğimiz günlerde açıklama geldi. 8-12 bin liralık emekli promosyon ödemesine özel bankaların da dahil olduğu açıklandı. Ziraat Bankası, Garanti, Akbank ve Yapı Kredi emekli promosyon tutarları araştırılıyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2024?
31.03.2024 Bilgi Rehberi
BM’deki sıfır atık etkinliğine Türkiye damgası
BM’deki sıfır atık etkinliğine Türkiye damgası New York’taki BM Genel Merkezi’nde düzenlenen “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” etkinliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın sıfır atık alanında oynadığı öncü rol ve çabaları damgasını vurdu. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Türkiye ve Emine Erdoğan’a vizyonu ve liderliği için teşekkürlerini iletti.
29.03.2024 Gündem
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 (Ziraat Bankası, Garanti, Akbank): 📍 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, kaç TL? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 (Ziraat Bankası, Garanti, Akbank): 📍 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, kaç TL? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar Emekli promosyonu ile ilgili gelişmeler milyonlarca emekli tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli promosyonun 8 ila 12 bin lira arasında değişeceğini duyurdu. Yeni emekli promosyonu ve Ziraat Bankası'nın verdiği emekli maaş promosyonu araştırılıyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2024?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor
Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor Emeklilerin banka promosyon tutarlarında artışa gidildi. Kamu bankaları 8 bin ile 12 bin lira arasında değişen tutarlarda promosyon ödeyecek. Başvurular bankalardan ya da e-devlet üzerinden yapılabiliyor. Promosyon ödemeleri bugün başlıyor.
28.03.2024 Ekonomi
Emekliler dikkat: Pek çok kişi bunu bilmiyor! Çift maaşa iki ayrı promosyon
Emekliler dikkat: Pek çok kişi bunu bilmiyor! Çift maaşa iki ayrı promosyon Kamu bankalarında zamlı promosyon ödemeleri bugün başlıyor. Bankalarda pazartesi itibarıyla sözleşme yenileme başvuruları başlamıştı. Peki kim ne kadar ödeme alacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, birden fazla emekli maaşı alanları ilgilendiren ‘çift promosyon’a yönelik detayları milliyet.com.tr’ye anlattı. İşte detaylar...
28.03.2024 Ekonomi
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
EMEKLİ PROMOSYON SON DURUMU 2024: 📌 En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?
EMEKLİ PROMOSYON SON DURUMU 2024: 📌 En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Emekli promosyonu tutarları milyonlarca emekli tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Emekli promosyonları bankaların kampanyalarına ve emekli maaş tutarlarına göre değişkenlik gösteriyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte Akbank, Yapı Kredi, Garanti ve diğer bankaların emekli promosyonları...
21.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Taahhüt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.