Tandoğan

Tandoğan

Son dakika Tandoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tandoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tandoğan haber sayfamızda...

Tandoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.149 tandoğan haberi bulunmuştur.
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık'
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Gümüşhane ve Ağrı ile 6 ilçe ve 3 beldede seçimlerin iptali ve oyların yeniden sayımına ilişkin başvuruları reddetti.
14.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! 6 yılda 89 milyon yolcuya hizmet verdi
Bakan Uraloğlu açıkladı! 6 yılda 89 milyon yolcuya hizmet verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan Başkent Ankara’nın kent içi ulaşımının en önemli parçalarından biri olan ve 12 Nisan 2018’de açılan Başkentray’ın 6 yılda 89 milyon yolcuya hizmet verdiğini açıkladı.
12.04.2024 Ekonomi
'Bana şimdiki aklım, bir de 20’li yaşlarım lazım'
'Bana şimdiki aklım, bir de 20’li yaşlarım lazım' Sunucu Zeynep Tandoğan, üniversite mezuniyet töreninde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.
7.04.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
‘Risksiz’ Ankara’da miting planı yok
‘Risksiz’ Ankara’da miting planı yok CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde “en risksiz” kent olarak Ankara’yı görüyor.
23.03.2024 Gündem
İşte Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok'un mal varlığı
İşte Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok'un mal varlığı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok sosyal medya hesabından mal varlığını açıkladı. İşte detaylar...
15.03.2024 Gündem
İstanbul'da vurgun çiftliği! 80 milyon kişinin verisini 1 liraya sattılar
İstanbul'da vurgun çiftliği! 80 milyon kişinin verisini 1 liraya sattılar İstanbul'da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran şebekeyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
29.02.2024 Gündem
Bursa'da nefes kesen kovalamaca!
Bursa'da nefes kesen kovalamaca! Bursa'nın İnegöl ilçesi Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinden kaçan sürücü, 5 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı.
4.02.2024 Gündem
'Dur' ihtarından kaçan sürücü yakalandı! 'Hayatım bitti amirim benim'
'Dur' ihtarından kaçan sürücü yakalandı! 'Hayatım bitti amirim benim' Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayıp otomobiliyle kaçan Furkan Ö. (27), yaklaşık 5 kilometrelik takibin ardından yakalandı. Polis ekiplerine 'Psikolojik sorunlarım var' diyerek kendini savunan Furkan Ö. ve arkadaşı Murat G. (26) gözaltına alındı.
4.02.2024 Gündem
Muş'ta feci kaza! Hayvan yüklü TIR'a tren böyle çarptı
Muş'ta feci kaza! Hayvan yüklü TIR'a tren böyle çarptı Muş'ta feci bi kaza meydana geldi. Büyük baş yüklü TIR'a hemzemin geçitte tren çaptı. Kazanın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...
3.02.2024 Gündem
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun!
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun! 2003 yılında 'Gülüm' filmi ile ilk kez kamera karşısına geçen; 'Ahh İstanbul', 'Aşka Sürgün', 'Kabadayı', 'Dudaktan Kalbe', 'Kapalıçarşı' ve 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' gibi yapımlarda rol alan Aslı Tandoğan, alışveriş merkezinde görüntülendi. Oyuncu, "Aldatılsanız tepkiniz ne olur?" sorusuna gündem olacak bir yanıt verdi.
22.01.2024 Cadde
‘Artık evlatlarımızın kanı akmasın diyoruz’
‘Artık evlatlarımızın kanı akmasın diyoruz’ CHP MYK, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden gelen acı haberlerin ardından dün olağanüstü toplandı.
14.01.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Mitingimizi iptal ettik, şehitlerimizin yasını tutacağız
CHP Genel Başkanı Özel: Mitingimizi iptal ettik, şehitlerimizin yasını tutacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tandoğan Meydanı'nda yarın yapılması planlanan 'Anayasa Mitingi'ne ilişkin, "Katılım göstereceğini söyleyen siyasi partilere, arkadaşlarımız ayrı ayrı ulaştı. Bu konudaki düşüncemizi aktardık. Kendilerinin uygun görüşlerini alarak mitingimizi iptal ettik. Şehitlerimizin yasını tutacağız" dedi.
13.01.2024 Gündem
‘En düşük emekli maaşı 25 bin TL olmalı’
‘En düşük emekli maaşı 25 bin TL olmalı’ CHP lideri Özgür Özel, dün toplu açılış ve temel atma töreni için memleketi Manisa’yı ziyaret etti.
13.01.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Emeklinin de emekçinin de hakkını savunmaya devam edeceğiz
CHP lideri Özel: Emeklinin de emekçinin de hakkını savunmaya devam edeceğiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa programı kapsamında Turgutlu'nun ardından Akhisar ilçesine geçti. Özel, burada Akhisar Belediyesi Cumartesi Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Törene Özel'in yanı sıra Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, ilçe belediye başkanları ve partililer de yer aldı.
12.01.2024 Gündem
Adresini nakliye firmasından öğrenip plan yaptı! Nursena'yı katleden caniden şok savunma
Adresini nakliye firmasından öğrenip plan yaptı! Nursena'yı katleden caniden şok savunma Ankara’da 1 yıl önce boşandığı Nursena Kozan'ı (25), evine doğru yürürken tabanca ile vurarak öldüren Şafak Şahin'in (36) ifadesi ortaya çıktı. Şafak Şahin, Nursena’nın adresini taşınma sürecinin ardından nakliye firmasından öğrendiğini ancak evine hiç gitmediğini belirterek, “9 ay önce satın aldığım ruhsatsız tabancayı da yanıma almıştım. Amacım Nursena ile karşılaşırsam kızımız hakkında konuşmaktı” dedi.
10.01.2024 Gündem
‘Tandoğan mitingine katılmayacağız’
‘Tandoğan mitingine katılmayacağız’ İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin cezaevinde bulunan Can Atalay için Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) verdiği ikinci ihlali kararına da uymama tavrına karşı CHP’nin pazar günü Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenleyeceği Anayasa mitingine katılmayacaklarını açıkladı.
9.01.2024 Gündem
İş birliği için kapı aralandı
İş birliği için kapı aralandı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Şubat 2021’de istifa ettiği CHP’ye dün “seçim iş birliğini” konuşmak için ziyarette bulundu.
5.01.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırdı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırdı CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada "Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nin kendi iradesine karşı yapılan bir girişim için 9 Ocak 2024 Salı günü saat 15:00’te genel kurulu olağanüstü toplantıya çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Gündem
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Anne babaların yıl sonu notları
Anne babaların yıl sonu notları Her yıl sonu kendimizi gözden geçirme, değerlendirme ve yenilenme için bir fırsat. Ebeveyn olarak 2023 nasıl bir yıldı? Çocuğumuzla ilişkimizde neler öğrendik? 2024’te neler yapmayı hedefliyoruz?
30.12.2023 Pazar
Faruk Koca'ya 15 günde tahliye!
Faruk Koca'ya 15 günde tahliye! Hakem Halil Umut Meler’i yumruklayan ve 12 Aralık’ta tutuklanarak cezaevine gönderilen Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca, avukatlarının itirazı üzerine tutuksuz yargılanmak üzere 15 gün sonra tahliye edildi.
28.12.2023 Ankaragücü
Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: Yumrukla onları haklı çıkarmış gibi oldum!
Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: Yumrukla onları haklı çıkarmış gibi oldum! Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı sornası cezaevinden tahliye olan Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Tandoğan Tesisleri'ne gitti. Taraftarların coşkulu bir şekilde karşıladığı Faruk Koca, açıklamalarda bulundu.
27.12.2023 Ankaragücü

Benzer Haber Etiketleri

Tandoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.