Teknoloji

Teknoloji

Son dakika teknoloji haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teknoloji gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teknoloji haber sayfamızda...

Teknoloji

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56.267 teknoloji haberi bulunmuştur.
Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı
Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı.Dolandırıcılar hakkında şikayette bulunan Nurcan İbili, şimdi 33 bin lirasını alanların yakalanmasını bekliyor.
19.03.2024 Haberler
Hep aynı taktik: Kendilerini aileymiş gibi gösteriyorlar
Hep aynı taktik: Kendilerini aileymiş gibi gösteriyorlar İstanbul'da yaşayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, sosyal medyada gördüğü 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayan İbili, dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldı. İbili, "Satıcı sandığım kişi bana sürekli 'Güle güle kullanın', 'Hayırlı olsun', 'Hiç pişman olmayacaksınız', 'Kiminin parası kiminin duası' gibi şeyler yazdı. Bana samimi geldiği için inandım" diye konuştu.
19.03.2024 Gündem
Sperm ve yumurta tamamen değişecek! Mutant insanları üretip Marsa gönderecekler
Sperm ve yumurta tamamen değişecek! Mutant insanları üretip Marsa gönderecekler İngiliz basını milyarder Rus iş insanının Mars planını açıkladı. İnsan spermi ve yumurtasının tamamen değiştirilmesiyle elde edilecek mutant insanlar hakkındaki detaylar dünyada ses getirdi.
19.03.2024 Dünya
BİM AKTÜEL KATALOĞU (19-22 MART): 📌 Teknoloji ürünlerinde avantajlar! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var? İşte BİM kataloğu ürünleri...
BİM AKTÜEL KATALOĞU (19-22 MART): 📌 Teknoloji ürünlerinde avantajlar! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var? İşte BİM kataloğu ürünleri... BİM aktüel kataloğu ürünleri ile her hafta tüketicilere çeşitli fırsatlar sunuyor. Bu hafta BİM aktüel kataloglarında kahvaltılıklar televizyon, valizler ve teknolojik ürünler olmak üzere pek avantaj bulunuyor. Peki bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var? İşte 19-22 Mart BİM aktüel kataloğu...
19.03.2024 Bilgi Rehberi
‘Dünyaya bağlan’ mottosu 20 bin kişiyi buluşturacak
‘Dünyaya bağlan’ mottosu 20 bin kişiyi buluşturacak ExpoHIS tarafından hayata geçirilen Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı’nın dördüncüsü 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek.
19.03.2024 Kobi
Promosyon sektörü fuara hazırlanıyor
Promosyon sektörü fuara hazırlanıyor Informa Markets tarafından PROMASİAD’ın destekleriyle düzenlenen PROMOGIFT İstanbul’un yeni tarihleri açıklandı. Firmalara tanıtım ve promosyon çözümleri sunan fuar, 31 Ekim 3 Kasım tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.
19.03.2024 Kobi
Gübre sektöründe hedef ‘0’ emisyon
Gübre sektöründe hedef ‘0’ emisyon Bakan Kacır, “Alüminyum sektöründe yüzde 75, çelik sektöründe yüzde 99, çimento sektöründe yüzde 93 oranında emisyon azaltımı, gübre sektöründe ise 0 emisyon hedefliyoruz” dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirtti. Bakan Göktaş, "Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı"
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'nin açılış törenine katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır "Savunma sanayiinde yerlilik oranı yüzde 20’den yüzde 80’lere çıktı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak'
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak' Ticaret Bakanı Ömer Bolat İzmir programı kapsamında Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin (BASBAŞ) açılışına katıldı. BASBAŞ'ın tam kapasiteye ulaşmasıyla bölgeye 20 bin civarında istihdam katkısı olacağına dikkati çeken Bakan Bolat, "20 bin istihdam yaklaşık 100 bin nüfusumuzun aş kazanması, iş kazanması anlamına gelecektir." dedi.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
“Bu sene hedefimiz ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak”
“Bu sene hedefimiz ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak” Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, “Geçen yılı rekor bir ihracat rakamıyla 256 milyar dolar mal ihracatı olarak, 100 milyar dolar hizmet ihracatı olarak kapamıştık. Bu sene inşallah hedefimiz, 267 milyar dolar mal, 110 milyar dolar hizmet ihracatı şeklinde ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak” dedi.
18.03.2024 Ekonomi
'Türkiye, küresel ekonominin karşı karşıya olduğu sınamaları başarıyla atlattı'
'Türkiye, küresel ekonominin karşı karşıya olduğu sınamaları başarıyla atlattı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gebze'de yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde inşa ettiğimiz güçlü Ar-Ge ve üretim altyapısı ile Türkiye, pandemi, Rusya-Ukrayna savaşı, ham madde ve enerji krizi gibi küresel ekonominin karşı karşıya olduğu sınamaları başarıyla atlattı. Küresel tedarik zincirlerinde konumunu günden güne güçlendirerek ihracatta yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Yeni başarı hikayeleri yazarak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine hep birlikte taşıyacağız" dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Kütüphanede teknoloji festivali
Kütüphanede teknoloji festivali Kültür ve Turizm Bakanlığı, kütüphane hizmetlerini çağın gereksinimlerine uygun şekilde dönüştürmek amacıyla ‘Uluslararası Kütüphane ve Teknoloji Festivali’ne imza atacak.
18.03.2024 Kültür Sanat
Türk gemiciliğine İngiltere’de alkış
Türk gemiciliğine İngiltere’de alkış İskoçya, Yalova’daki Cemre Tersanesi’ne 4 feribot siparişi vermişti.
18.03.2024 Dünya
Murat Kurum: Nisan gelecek, dertler bitecek
Murat Kurum: Nisan gelecek, dertler bitecek İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Giresun Hemşehri İftarı’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Murat Kurum, "1 Nisan’dan sonra İstanbul’u hak ettiği hizmetlere, hak ettiği projelere hep birlikte kavuşturacağız. İstanbul’un geleceğinden çalınan 5 yılı hep birlikte telafi edeceğiz. " dedi.
17.03.2024 Gündem
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor'
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bal-Göç'ü ziyaret eden Fidan, ardından Mudanya'ya giderek sahilde vatandaşlarla sohbet etti.
17.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı’nı hizmete alarak Çekmeköy’e ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdiklerini söyledi. Uraloğlu, “Kavşağımız ile yıllık toplam 44 milyon lira tasarruf edeceğiz. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 403 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız. Projemiz ile ayrıca olası bir İstanbul depreminde bölgenin tahliyesine büyük katkı sağlayacak ve trafik tıkanıklığından dolayı oluşacak olumsuz durumların önüne de şimdiden geçmiş olduk” dedi.
17.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı’nı hizmete alarak Çekmeköy’e ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdiklerini söyledi. Uraloğlu, “Kavşağımız ile yıllık toplam 44 milyon lira tasarruf edeceğiz. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 403 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız. Projemiz ile ayrıca olası bir İstanbul depreminde bölgenin tahliyesine büyük katkı sağlayacak ve trafik tıkanıklığından dolayı oluşacak olumsuz durumların önüne de şimdiden geçmiş olduk” dedi.
17.03.2024 Ekonomi
'Bayraktar TB2 düşmanlarımızı şoka uğrattı!' Türk SİHA'sı için resmi tören düzenlediler: İleri teknolojiye sahip bir silah
'Bayraktar TB2 düşmanlarımızı şoka uğrattı!' Türk SİHA'sı için resmi tören düzenlediler: İleri teknolojiye sahip bir silah Türkiye'den Bayraktar TB2 satın alan Maldivler geçtiğimiz hafta Hindistan ordusunu adeta çileden çıkardı. Maldivler cumhurbaşkanı ve savunma bakanından ise konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi, yetkililer TB2'ye yönelik övgü dolu sözler kullandı.
17.03.2024 Dünya
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı?
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı? Genç kadının hayali vardı: Tek bir tel tokayla başladığı takasla hiç para ödemeden ev sahibi olmak. Bunun için her hedefin bir öncekinden daha büyük olmasını sağlamalıydı. Sosyal medyada paylaştığı hikâyesini izleyenler onu dolandırıcı olmakla bile suçladı! Ancak sonunda gelinen nokta, kuvvetli bir alkışı hak eder cinstendi.
17.03.2024 Yaşam
Milyarderlerin bu telaşı ne?
Milyarderlerin bu telaşı ne? Zuckerberg, Bezos gibi dünyanın en zenginlerinin son günlerde peş peşe hisse satması, “Ekonomiden kötü koku mu aldılar?” sorusunu gündeme getirdi.
17.03.2024 Dünya
Aydınlı çiftçiye dev proje
Aydınlı çiftçiye dev proje Kentte, 20 dekar ve altında araziye sahip vatandaşların arazilerine gübre atım işlemleri Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince drone’lar kullanılarak ücretsiz gerçekleştirilecek.
16.03.2024 Ege
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA 22. Uçuş testini de başarıyla tamamladı.
16.03.2024 Gündem
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teknoloji ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.