The Big Bang Theory

The Big Bang Theory

Son dakika The Big Bang Theory haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan The Big Bang Theory gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan The Big Bang Theory haber sayfamızda...

The Big Bang Theory

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52 the big bang theory haberi bulunmuştur.
Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu! Kate Micucci'den açıklama
Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu! Kate Micucci'den açıklama Amerikan durum komedisi 'The Big Bang Theory' dizisinde hayat verdiği 'Lucy' karakteriyle tanınan Kate Micucci, geçtiğimiz günlerde akciğer kanserine yakalandığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ABD'li oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
20.12.2023 Cadde
'The Big Bang Theory' Jim Parsons olmadan olur muydu?
'The Big Bang Theory' Jim Parsons olmadan olur muydu? 2000'li yılların en sevilen sitcom'larından 'The Big Bang Theory' dizisinin en fenomen karakteri tabii ki 'Sheldon Cooper'dı. Peki ya Jim Parsons 'Sheldon'ı canlandırmasaydı? O zaman bu diziyi yine çok sever miydik? Gelen son itirafa göre yapımcılar bu rolü az kalsın Jim Parsons'a vermiyormuş!
22.03.2022 Ekran
Dizilerdeki kadın prototipleri cinsiyet eşitliğini nasıl engelliyor?
Dizilerdeki kadın prototipleri cinsiyet eşitliğini nasıl engelliyor? Anneler ve çocuklar odağında çalışan markalara danışmanlık ve iç görü hizmetleri sunan, “Anneleri Anlayan Marka Olmak” kitabının yazarı Esra Baykal, “Cinsiyet eşitliği algısını değiştirmenin en kolay yolu ekran temsilidir. Kültürümüze işlemiş kadın rolünü ancak ekranlarda popüler olan dizileri, içerikleri değiştirirsek başarabileceğiz” diyerek, en çok izlenen mecra olan televizyonda yayınlanan dizilerin yapımcılarının ve senaristlerinin bu sorumluluğu üstlenmesi gerektiğini dile getirdi.
7.03.2021 Yaşam
Ünlü oyuncu açıkladı! Corona virüse yakalanmış!
Ünlü oyuncu açıkladı! Corona virüse yakalanmış! ABD'li ünlü aktör Jim Parsons, Mart ayında corona virüse (Covid-19) yakalandığını ve iyileştiğini duyurdu.
30.09.2020 Dünya
Battaniyeli önlem
Battaniyeli önlem ‘The Big Bang Theory’deki Penny rolüyle hafızalara kazanan Kaley Cuoco, önceki gün New York’ta battaniyeye sarılı bir şekilde görüntülendi.
15.11.2019 Cadde
Sahnede vefa şov
Sahnede vefa şov 2019 Halkın Seçimi Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ seçilen Robert Downey Jr, duygusal anlar yaşattı
12.11.2019 Cadde
Yüzümüzde kalpli emojiler açtıran 31 Anneler Günü paylaşımı
Yüzümüzde kalpli emojiler açtıran 31 Anneler Günü paylaşımı Geçtiğimiz pazar kutlanan Anneler Günü'nde dünyaca ünlü yıldızlar, anneleriyle geçirdikleri özel anları Instagram'da böyle paylaştılar.
13.05.2019 Hayat
Halkın seçtikleri teşekkür etti
Halkın seçtikleri teşekkür etti Bu yıl 44’üncüsü düzenlenen People’s Choice (Halkın Seçimi) Ödülleri, sahiplerini buldu. Gecede, asker ve itfaiye vurgusu dikkat çekti.
13.11.2018 Cadde
Sitcom ne demek?
Sitcom ne demek? Sitcom kelimesini sıklıkla duyuyoruz. Peki ne anlama geldiğini tam olarak biliyor muyuz? Sitcom ne demek? İşte sitcom hakkında bilmeniz gerekenler...
24.10.2018 Ekran
'The Big Bang Theory' dizisi reytingde zirvedeyken bitmemeli
'The Big Bang Theory' dizisi reytingde zirvedeyken bitmemeli "Sitcom'ların güldüreni makbuldür" diye bir atasözü yok ama jargona eklemek gerekiyor. Evet, sitcom'lar güldürmeli, hem de kahkahalarla... 90'lı yıllarda ortalık kahkaha efektli sitcom'lardan geçilmiyordu. 'Friends'ler, 'Seinfeld'ler, 'Frasier'lar... Bu geleneği 'The Big Bang Theory' de devam ettiriyordu. Ancak her güzel şeyin bir sonu var ne yazık ki...
29.08.2018 Ekran
Fenomen diziye duygusal veda
Fenomen diziye duygusal veda Ülkemizde de yayınlanan 'The Big Bang Theory'nin yıldızı Kaley Cuoco, dizinin final yapacağının açıklanmasının ardından instagram'da duygusal bir mesaj paylaştı.
25.08.2018 Cadde
Efsane dizi ALF geri dönüyor
Efsane dizi ALF geri dönüyor Warner Bros., 1990 yılında son bölümü yayınlanan efsane ALF dizisinin ekranlara döneceğini duyurdu.
2.08.2018 TV-Rehberi
Ameliyat oldu, balayına çıkamadı!
Ameliyat oldu, balayına çıkamadı! Ülkemızde de yayınlanan 'The Big Bang Theory' dizisiyle tanınan Kaley Cuoco, iki yıldır birlikte olduğu Karl Cook ile 30 Haziran'da evlenmişti. Ancak düğünün ardından omzundan ameliyat olan güzel oyuncu, balayını yatakta dinlenerek geçiriyor.
8.07.2018 Cadde
Bölüm başı 1 milyon dolar!
Bölüm başı 1 milyon dolar! 'Big Little Lies', gelecek yıl ikinci sezonuyla ekranlara dönecek. Dizinin yapımcılığını da üstlenen Oscar Ödüllü aktrisler Reese Witherspoon ve Nicole Kidman'ın, bölüm başına 1 milyon dolar alacağı açıklandı.
3.02.2018 Cadde
LA to Vegas: Uçakta sitcom denemesi
LA to Vegas: Uçakta sitcom denemesi 'LA to Vegas' dizisi sayesinde artık uçakta geçen 22 dakikalık bir komedimiz var. ABD'de yayın hayatına bu yılın başında başlayan 'LA to Vegas' dinamikliğiyle göze çarpıyor. Konu: Los Angeles'tan Las Vegas'a kalkan uçağın çalışanları ve her hafta bu yolculuğu yapan yolcuları. Bakıldığı zaman matematiği olan, oturaklı bir diziyle karşılaşacağımızı düşünüyoruz. Ancak işler pek de öyle değil.
21.09.2021 Ekran
Korsan yoldan en çok indirilen dizi: Game of Thrones
Korsan yoldan en çok indirilen dizi: Game of Thrones Final sezonuyla 2019 yılında seyirci karşısına çıkacak olan 'Game of Thrones', korsan indirilme konusunda yine rekor kırdı.
30.12.2017 Cadde
Geleceğe Dönüş serisinin başrol oyuncuları şimdi ne yapıyor?
Geleceğe Dönüş serisinin başrol oyuncuları şimdi ne yapıyor? Geleceğe Dönüş adlı harika filmi birçoğumuz defalarca izledik. Filmin başrol oyuncuları Marty McFly (Michael J. Fox) ve Doktor Emmett Brown (Christopher Lloyd) nerede hiç düşündünüz mü? Geleceğe Dönüş serisinden sonra onların hiç büyük bir yapımda başrol oynadığını hatırlayan var mı?
14.03.2018 Sanat
Stranger Things dizisinin efsane dörtlüsü ne kadar kazanıyor?
Stranger Things dizisinin efsane dörtlüsü ne kadar kazanıyor? 13-16 yaşları arasında ne yapıyordunuz? Muhtemelen büyüyünce ne olacağınızı filan düşünüyor, şanslıysanız ilk aşkınızın peşinden koşuyor, belki birkaç kötü şiir yazıyordunuz. Ama bu fotoğrafta gördüğünüz dört çocuk, haftada 30 bin dolar kazanıyor!
9.03.2018 Ekran
Sitcom diziler 90'lardaki gibi yine kahkahalı olsun
Sitcom diziler 90'lardaki gibi yine kahkahalı olsun Sitcom denildiğinde anladığımız şey komedidir, gülmektir, tek mekanda çok diyalogdur. Dizi sektörünün 2000'li yıllarda uçuşa geçmesi nedeniyle pek çok yabancı sitcom formatı da 'yerli'leştirilmişti. Haluk Bilginer ve Türkan Şoray'lı 'Tatlı Hayat'ı ya da yine çok tutan Gülben Ergen'li 'Dadı'yı hatırlayın... Bir dizide gülme efekti varsa 'tamam' deyip izliyorduk. Sonra bir şey oldu ve 'kahkaha'lı sitcom'lar artık demode oldu.
21.09.2021 Ekran
12 burca özel dizi izleme rehberi
12 burca özel dizi izleme rehberi Televizyonda yüzlerce dizi var ve bu gerçek bir savaş anlamına geliyor! Hem yapımcılar için, hem de biz seyirciler için... Hangi birini izleyeceğiz? Hangisi size göre? Sizinle aynı beğenilere sahip kişiler neleri izliyor? Bu konuda astrolojiden yararlanabiliriz! Evet astroloji bir bilim değil, ama kullanmasını bilene iyi bir yol gösterici... Televizyon beğenilerine göre sıralama yapmanıza da yardımcı olabilir!
13.03.2018 Astroloji
En iyi yabancı diziler (Popüler yabancı diziler)
En iyi yabancı diziler (Popüler yabancı diziler) Yabacı diziler tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi çekiyor. Bu nedenle en iyi yabancı diziler için harika bir haber toparladık. En iyi yabancı diziler için bilgiler bulabileceğiniz haberimizden sizin için en uygun diziyi seçebilirsiniz. İşte en iyi yabancı diziler…
22.03.2017 Kültür Sanat
Yağmurda yoga
Yağmurda yoga ‘The Big Bang Theory’ dizisinin yıldızı Kaley Cuoco, önceki gün Los Angeles’ta sevgilisiyle görüntülendi.
24.01.2017 Cadde
2016'nın en çok indirilen korsan dizi ve filmleri
2016'nın en çok indirilen korsan dizi ve filmleri Geçtiğimiz yılın korsan yani yasa dışı yollarla en indirilen filmleri ve yabancı dizileri belli oldu.
4.01.2017 Teknoloji
‘Estetik güvenimi artırdı’
‘Estetik güvenimi artırdı’ ‘The Big Bang Theory’nin ‘Penny’si Kaley Cuoco, formda kalmak için estetik ameliyatı olmasıyla ilgili Women’s Health dergisine konuştu
18.11.2016 Dünya
Tv'lerde kafa patlatmadan izlenebilecek 8 dizi
Tv'lerde kafa patlatmadan izlenebilecek 8 dizi Yaz aylarının bunaltıcılığından sıkılıp kafa dağıtmak mı istiyorsunuz? O zaman ayakları uzatıp kafa dağıtabileceğiniz 8 diziyi sizler için derledik.
11.07.2016 TV-Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

The Big Bang Theory ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.