Top Atışı

Top Atışı

Son dakika top atışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan top atışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan top atışı haber sayfamızda...

Top Atışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.243 top atışı haberi bulunmuştur.
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi törenle karşıladı.
18.04.2024 Gündem
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri!
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri! Hayatımızda geçen her 11 ayın sonunda heyecanla karşıladığımız Ramazan ayı aslında herkes için mutlu ayrıntılar barındırıyor. İşte ne zaman görsek bizi samimiyetiyle kucaklayan ve Ramazan’ın habercisi olarak kuşaktan kuşağa aktarılan o 5 muhteşem geleneğin kökenleri.
8.03.2024 Advertorial
Arnavutluk Başbakanı Rama Türkiye'de
Arnavutluk Başbakanı Rama Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Arnavutluk Başbakanı Rama'yı resmi törenle karşıladı.
20.02.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye terörle mücadele mesajı: İran'ın desteği önemli
Son dakika: Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye terörle mücadele mesajı: İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüşmesinin ardından iki ülke arasında 10 yeni anlaşmaya imza atıldı. Erdoğan, "Terörle mücadelede komşumuz İran’ın desteğinin artarak devam etmesinin ehemmiyetini bir kez daha vurguladık." ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Ankara'da kritik zirve:  İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Türkiye'de
Ankara'da kritik zirve: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi resmi törenle karşıladı. Kritik görüşmede masada önemli başlıklar olacak.
24.01.2024 Gündem
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı Karadeniz, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de düzenlenen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatlarından Denizkurdu I - 2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü, dün Marmaris açıklarında icra edildi.
13.01.2024 Haberler
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı Karadeniz, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de düzenlenen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatlarından Denizkurdu I - 2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü, dün Marmaris açıklarında icra edildi.
13.01.2024 Gündem
Kuzey Kore'den Güney Kore sınırına füze yağmuru! İki ada tahliye edildi, dünya izliyor
Kuzey Kore'den Güney Kore sınırına füze yağmuru! İki ada tahliye edildi, dünya izliyor Kim Jong Un'un Güney Kore'ye karşı 'savaşa hazır' olduğu yönünde defalarca yaptığı uyarıların ardından; Kuzey Kore 'düşman kardeşi'ne doğru 200'den fazla top atışı gerçekleşti. 13 yıl sonra iki ülke arasındaki en ciddi askeri gerginliğin adresi, Yeonpyeong Adası.
5.01.2024 Dünya
İsrail askerinin kaskında görüldü! Skandalda Yunanistan detayı
İsrail askerinin kaskında görüldü! Skandalda Yunanistan detayı İsrail ordusu aralarında yaşlı ve bebeklerinde olduğu Filistinli sivilleri, Gazze'deki bir stadyumda yarı çıplak gözaltına aldı. Skandal görüntüler dünyada infial yarattı. Gündem olan videonun hemen başında bir askerin kaskındaki Yunan bayrağı ise dikkat çekti.
26.12.2023 Dünya
Cami duvarına isabet etti! Tam 101 yıllık top mermisi
Cami duvarına isabet etti! Tam 101 yıllık top mermisi Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde 1901 yılında inşa edilen Çarşı Camiinin ikinci katının duvarında bulunan top mermisi görenleri hayrete düşürüyor. Yunan Ordusunun kaçarken top atışına tuttuğu kasabada mermilerden birinin isabet ettiği Çarşı Camiinin ikinci katındaki mermi ilk günkü gibi muhafaza ediliyor.
7.12.2023 Gündem
Hamas İsrail'in nükleer üssünü vurdu! Dünya tarihinde beş örneği var
Hamas İsrail'in nükleer üssünü vurdu! Dünya tarihinde beş örneği var İsrail şimdiye kadar nükleer silahlarının bulunduğunu hiçbir zaman kabul etmedi. ABD basınının uydu görüntülerinden ortaya çıkardığı verilerde ise İsrail'in nükleer füzelerinin olduğu üssün Hamas tarafından vurulduğu belirtildi.
5.12.2023 Dünya
Gazze'deki katliamı böyle savundu! ABD'li senatörden skandal benzetme
Gazze'deki katliamı böyle savundu! ABD'li senatörden skandal benzetme ABD'li Senatör Lindsey Graham yayında akılalmaz sözlerle İsrail'in katliamını savunmaya çalıştı. Graham aynı yayında son günlerde İsrail'i eleştiren ABD yönetimine de ateş püskürdü.
4.12.2023 Dünya
Teslim olan askerlere infaz! Sığınaktan çıkanlara kurşun yağdırdılar
Teslim olan askerlere infaz! Sığınaktan çıkanlara kurşun yağdırdılar Ukraynalılara ait askeri bir sığınağı basan Ruslar, teslim olan askerlere kurşun yağdırdı. Anbean kameraya yansıyan gelişmeyi Kiev yönetimi savaş suçu olarak nitelendirdi.
4.12.2023 Dünya
Almanya'da kar esareti! Uçuşlar iptal edildi, uyarı yapıldı!
Almanya'da kar esareti! Uçuşlar iptal edildi, uyarı yapıldı! Almanya'nın güney bölgesindeki yoğun kar yağışı sebebiyle çok sayıda uçuş iptal edildi, hayat adeta durdu
2.12.2023 Dünya
Kendi üstüne top atışı istedi! Sığınağın etrafını düşmanlar sarınca ölüm emrini istedi
Kendi üstüne top atışı istedi! Sığınağın etrafını düşmanlar sarınca ölüm emrini istedi Etrafı düşman askerleri tarafından sarılan asker yaşadıklarını ABD basınına anlattı. Telsizden komutanlarına ulaştığını ve kendi üstüne topçu atışı istediğini belirten Ukraynalı asker cephe hattındaki gerilimi dünyaya duyurdu.
2.12.2023 Dünya
Tesla Cybertruck: 61 bin dolarlık aracın satışı Perşembe günü başlıyor
Tesla Cybertruck: 61 bin dolarlık aracın satışı Perşembe günü başlıyor Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
İstanbul Boğazı’ndaki tarihi görüntünün detayları ortaya çıktı
İstanbul Boğazı’ndaki tarihi görüntünün detayları ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Stratejik mesajlar içeriyor” dediği Türk donanmasının Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirdiği tarihinin en büyük resmigeçidinin detayları ortaya çıktı.
1.11.2023 Gündem
‘Boğaz’ımız düğümlendi’
‘Boğaz’ımız düğümlendi’ Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla Türk donanması, İstanbul Boğazı’nda 100 gemi ile tarihinin en büyük resmi geçidini gerçekleştirdi.
30.10.2023 Gündem
100 savaş gemisi hazır! Türk donanma tarihinin en büyük töreni
100 savaş gemisi hazır! Türk donanma tarihinin en büyük töreni Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla Türk donanması, tarihinin en büyük resmi geçidi için hazırlıklarını tamamladı.
29.10.2023 Haberler
100. yıl gururu! Tarihi tören başladı: 100 savaş gemisi ve SoloTürk sahnede
100. yıl gururu! Tarihi tören başladı: 100 savaş gemisi ve SoloTürk sahnede Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla Türk donanması, tarihinin en büyük resmi geçidi için hazırlıklarını tamamladı. 100 savaş gemisi Boğaz'a doğru harekete geçti. Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçakları İstanbul semalarında gösteri yaptı.
29.10.2023 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dolayısıyla çift yönlü olarak askıya alındı.
29.10.2023 Ekonomi
Nice yüzyıllara...
Nice yüzyıllara... Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılı kutlamaları yurt çapında coşkuyla, heyecanla, sevgiyle devam ediyor
29.10.2023 Gündem
Asırlık sevdaya coşkulu kutlama
Asırlık sevdaya coşkulu kutlama Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü 81 ilde büyük bir coşkuyla kutlanacak. 7’den 70’e tüm herkesin katılacağı kutlamaların kalbi başkent Ankara ve İstanbul’da atacak
29.10.2023 Gündem
29 EKİM 1923: O günün hikâyesi
29 EKİM 1923: O günün hikâyesi Meclis hükümeti sistemi nedeniyle yaşanan siyasi tıkanmaları da açacak olan Cumhuriyet’in ilanı, zaten fiilen uygulanan rejimi resmîleştirmek anlamına geliyordu. 29 Ekim 1923 akşamı, saat 20.30’da ilgili tasarı ve önergenin Meclis’te kabulü ile Cumhuriyet ilan edilmiş oldu. 15 dakika sonra da Mustafa Kemal, ilk cumhurbaşkanı seçilecekti.
29.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl paylaşımı: Yer gök bayrak olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl paylaşımı: Yer gök bayrak olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatanımızın 81 vilayetindeki tüm kardeşlerimi, yurt dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızı evlerini, dükkânlarını, arabalarını Türk bayraklarıyla süsleyerek Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşını selamlamaya davet ediyorum" dedi.
27.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Top Atışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.