Touch Id

Touch Id

Son dakika touch ıd haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan touch ıd gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan touch ıd haber sayfamızda...

Touch Id

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 189 touch ıd haberi bulunmuştur.
WhatsApp Web Giriş 2024: WhatsApp Web Kod ile Giriş Nasıl Yapılır?
WhatsApp Web Giriş 2024: WhatsApp Web Kod ile Giriş Nasıl Yapılır? Dünyanın en çok kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp Android ve iOS tabanlı cihazlar dışında kullanıcılarına masaüstü bilgisayar aracılığı ile WhatsApp web giriş yapma imkanı sunuyor. WhatsApp Web giriş QR kodu ile yapılıyor. WhatsApp Web kod ile giriş nasıl yapılır? WhatsApp Web giriş hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için konu ile ilgili içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
Kullanıcılar iPhone 13 serisi hakkında ne düşünüyor? İşte anket sonuçları
Kullanıcılar iPhone 13 serisi hakkında ne düşünüyor? İşte anket sonuçları iPhone 13 serisinin tanıtılmasına günler kala pek çok anket paylaşılmıştı. Kullanıcıların heyecanla beklediği seri hakkında pek çok yorum geldi. Telefon kullanıcıların eline ulaştı ve yeni anketler gerçekleştirildi. İşte bu sonuçlara göre kullanıcılar ‘yeni iPhone’a geçmeyi düşünmüyor’, peki neden?
6.10.2021 Teknoloji
Dünyanın merakla beklediği telefon iPhone 13! Fiyatı açıklandı
Dünyanın merakla beklediği telefon iPhone 13! Fiyatı açıklandı Apple etkinliği Türkiye'de saat 20.00'de canlı olarak başladı. Hem Apple TV hem de Apple.com üzerinden canlı olarak izlenebilen etkinlik YouTube üzerinden de takip edildi. Dünyanın merakla beklediği etkinlikte yeni iPhone modeli ve Apple Watch da dahil olmak üzere dikkat çeken ürünlerin tanıtımı gerçekleşti. Apple sürpriz olarak bir de iPad modellerini tanıttı. Öte yandan iPhone 13'ün Türkiye fiyatı da belli oldu.
15.09.2021 Teknoloji
iPhone’larda uzun yıllardır olan özellik MacBook’lara gelecek
iPhone’larda uzun yıllardır olan özellik MacBook’lara gelecek Apple uzun bir süredir iPhone’daki özelliklerini başka cihazlarına aktarmak için çalışıyor. Bazılarını entegre ediyor bazılarınıysa direkt getiriyor. İşte bu noktada Apple’ın yeni stratejisi ortaya çıktı.
26.07.2021 Teknoloji
iPhone 13 ile ilgili ortaya çıkan çentik boyutu ve diğer detaylar
iPhone 13 ile ilgili ortaya çıkan çentik boyutu ve diğer detaylar Apple'ın yeni telefonu hakkında pek çok yeni haber ortaya çıkıyor. iPhone 13 olarak bile adlandırılıp adlandırılmadığından emin olmadığımız yeni telefon serisi için yeni bir çentik detayı ortaya çıktı. İşte muhtemelen iPhone 13 serisi olarak adlandırılacak yeni telefon serisi hakkında bildiğimiz her şey...
5.04.2021 Teknoloji
iPhone 13 serisinin tanıtılmasına daha çok varken yeni detaylar geldi
iPhone 13 serisinin tanıtılmasına daha çok varken yeni detaylar geldi iPhone 13 hakkında pek çok sızıntı ortaya çıkıyor. Bazıları çok güçlü ve gelmesi olası tahminler olsa da yine de telefon tanıtılmadan bu bilgilerin gerçek olup olmayacağını bilemeyeceğiz.
26.03.2021 Teknoloji
iPhone Pro geliyor: Çentik tamamen gidiyor mu?
iPhone Pro geliyor: Çentik tamamen gidiyor mu? Gelecek iPhone modeli için bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Apple analisti Ming-Chi Kuo, iPhone hakkında yeni bir rapor yayımladı. Kuo'ya göre 2022 yılında iPhone Pro/ iPhone 14 Pro olarak adlandırılacak bir telefon gelecek ve bu telefonda çentik olmayacak.
2.03.2021 Teknoloji
Apple'a çok güvendiği bir özelliği sebebiyle dava açıldı!
Apple'a çok güvendiği bir özelliği sebebiyle dava açıldı! Apple, iPhone'larında Touch ID özelliğini bir süre önce kaldırmış ve tamamen Face ID sistemine geçmişti. Bazı kullanıcılar tarafından sevilen bazıları tarafından ise 'neden Touch ID kaldırıldı ki?' sorularına maruz bırakılan Apple şimdi bu konuda bir patent davasıyla karşı karşıya.
24.02.2021 Teknoloji
Veri Koruma Günü: Gizlilik temel bir insan hakkı
Veri Koruma Günü: Gizlilik temel bir insan hakkı Özellikle son dönemde teknolojik aygıtların hayatın pek çok alanı için önemi arttı. Kullanıcıların hangi bilgiyi kiminle paylaşacağına kendisinin karar vermesi her şeyden daha önemli hale geldi. Apple aygıt ve servisleri kullanıcı gizliliği ön planda tutularak tasarlanıyor böylece bu özellikler daha en başından aygıtlarda yerleşik olarak bulunuyor.
28.01.2021 Teknoloji
Apple geri adım mı atacak? 2017’de kaldırılan özellik iPhone’lara geri geliyor iddiası
Apple geri adım mı atacak? 2017’de kaldırılan özellik iPhone’lara geri geliyor iddiası Son yıllarda çıkardığı iPhone modellerinde parmak izi taramasına (Touch ID) yer vermeyen Apple geri adım atmaya hazırlanıyor.
20.01.2021 Teknoloji
Son dakika: iPhone'un yüz kilidi tanımadı! 100 bin liralık tazminat davası açtı
Son dakika: iPhone'un yüz kilidi tanımadı! 100 bin liralık tazminat davası açtı iPhone’un güvenlik kilidi Face ID (yüz tanıma), Buse İ. ile ablası Beste Ç.’yi ayırt edemeyince ilginç bir tazminat davasına konu oldu. Yeni telefon teklifini reddeden kardeşler, 100 bin lira istedi.
10.10.2020 Gündem
iPhone 12 yok, size akıllı saat verelim!
iPhone 12 yok, size akıllı saat verelim! Apple’ın ABD’de online tanıtımla düzenlediği etkinlikte beklendiği gibi yeni cep telefonu modeli iPhone 12 tanıtılmadı.
16.09.2020 Ekonomi
iPhone SE 2020'ye özel satış seçeneği! Yalnızca 3.259 lira...
iPhone SE 2020'ye özel satış seçeneği! Yalnızca 3.259 lira... MediaMarkt Türkiye, çarpıcı özellikleriyle dikkat çeken iPhone SE’nin satışlarına başladı. 4.7 inç Retina HD ekrana, A13 Bionic çipe, Touch ID parmak izi sensörüne, 12 MP arka ve 7 MP ön kamera çözünürlüğüne ve daha bir çok özelliğe sahip iPhone SE, MediaMarkt’ta 5.299 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. MediaMarkt’ta faizsiz ve masrafsız 3 taksit fırsatına ek olarak eski telefonunu getirenlere 3.259 TL’den başlayan fiyat seçenekleri de sunuluyor.
5.06.2020 Teknoloji
Google Drive iki yeni desteğe kavuştu!
Google Drive iki yeni desteğe kavuştu! Dünyanın en popüler bulut depolama çözümlerinden biri olan Google Drive Face ID ve Touch ID desteğine kavuştu.Artık uygulamayı açarken yüz tanıma ya da parmak izi okuyucu özelliklerini kullanabileceksiniz.
5.05.2020 Teknoloji
Yeni MacBook Pro'nun Türkiye fiyatı açıklandı!
Yeni MacBook Pro'nun Türkiye fiyatı açıklandı! Apple tarafından üretilen Macbook Pro modellerinin en yenisi olan 16 inçlik ürünün Türkiye fiyatı belli oldu. Yeni MacBook Pro Türkiye fiyatı ve teknik özellikleri burada!
27.11.2019 Apple
Apple gizlilik için ekstra çaba sarf ediyor!
Apple gizlilik için ekstra çaba sarf ediyor! Gizlilik, temel bir insan hakkı. Apple’ın da en temel değerlerinden biri. Hayatınızın pek çok alanı için aygıtlarınızın öneminin farkındayız. Deneyimlerinizin hangisini kiminle paylaşacağınız konusunda kararın size ait olması ise her şeyden daha önemli. Biz Apple ürünlerini gizliliğinizi korumak ve bilgileriniz üzerinde kontrol sahibi olmanızı sağlamak için tasarlıyoruz. Bu her zaman kolay olmuyor. Ama inandığımız tam da böyle bir inovasyon.
27.11.2019 Apple
Apple'dan iCloud'da yeni oturum açma sistemi
Apple'dan iCloud'da yeni oturum açma sistemi Apple yetkilileri 9-5Mac’e göre iCloud’un bir sonraki sistemiyle yeni bir oturum açma sisteminin denendiğini açıkladı.
8.07.2019 Teknoloji
iPhone'da parmak izi okuyucu geri dönüyor!
iPhone'da parmak izi okuyucu geri dönüyor! Apple'ın iPhone X sonrası tarihe gömdüğü Touch ID (parmak izi okuyucu) özelliği geri dönüyor. Hem de bu sefer ekranın içerisinde...
2.05.2019 Apple
Kuveyt Türk mobil şubelerini yeniledi
Kuveyt Türk mobil şubelerini yeniledi Kuveyt Türk yenilediği mobil şubesiyle müşterilerinin hayatını daha da kolaylaştıracağını duyurdu. Kuveyt Türk’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, mobil şubesini yenileyen banka, yeni dönemde mobil şube, Face ID ve Touch ID özelliğiyle kullanıcıların giriş güvenliklerini artırdı.
6.03.2019 Ekonomi
WhatsApp'a Touch ID ve Face ID desteği geliyor
WhatsApp'a Touch ID ve Face ID desteği geliyor WhatsApp, iOS için uzun zamandır beklenen şifreleme özelliği Touch ID ve Face ID'yi kullanıma açtı. İşte mesajlaşma gizliliğini artıran yepyeni şifreleme yöntemi hakkında bilinmesi gerekenler...
4.02.2019 Apple
Apple’ın Face ID'sini hackledim deyip yayını iptal etti
Apple’ın Face ID'sini hackledim deyip yayını iptal etti Bir siber güvenlik araştırmacısı, işvereninin talebi üzerine “yanıltıcı” olarak nitelendirilen iPhone'lardaki biyometrik yüz tanıma özelliğini nasıl kırılabileceğini anlatacağı konferansı iptal etti.
5.01.2019 Apple
iPad Mini 5 geliyor
iPad Mini 5 geliyor Apple, sessiz sedasız yeni bir minik iPad üzerinde çalışıyor. Gelecek yıl satışa sunulması beklenen iPad Mini 5 bakın hangi özelliklerle geliyor?
25.12.2018 Apple
Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek hediye fikirleri
Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek hediye fikirleri Yeni yılda iPhone/iPad’de hazırlayacağınız birbirinden eğlenceği yılbaşı kartlarıyla sevdiklerinizi şaşırtın. Aileniz için son dakikada bir yılbaşı kartı hazırlamak sevdiğiniz tüm Apple ürünleriyle çok kolay.
Spigen, iPhone XS ve iPhone XS Max kılıflarını satışa sundu
Spigen, iPhone XS ve iPhone XS Max kılıflarını satışa sundu Spigen, Apple’ın bu akşam tanıtacağı 3 iPhone’dan ikisi için kılıf ve ekran koruyucularının fiyatları listeledi. iPhone XS ve iPhone XS Max aksesuarlarının yurt dışı fiyatları 15 ila 45 dolar arasında değişiyor.
12.09.2018 Apple
BİM, uygun fiyata iPhone 6 satacak
BİM, uygun fiyata iPhone 6 satacak BİM, ucuza iPhone 6 satacak. Mağaza fiyatlarından oldukça ucuza satılacak telefon için mağaza önünde yine kuyruklar oluşacak. BİM, geçtiğimiz dönemde iPhone X, Galaxy Note 8 ve Playstation 4 gibi ürünler de satmıştı. Peki iPhone 6, BİM'de ne kadara satılacak?
14.08.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Touch Id ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.