Ubuntu

Ubuntu

Son dakika ubuntu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ubuntu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ubuntu haber sayfamızda...

Ubuntu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 49 ubuntu haberi bulunmuştur.
CS GO Sistem Gereksinimleri 2024: CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
CS GO Sistem Gereksinimleri 2024: CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Senelerin eskitemediği oyunlardan biri olan CS GO hala çeşitli turnuvalarda oynanıyor ve popülerliğini yitirmiyor. Efsane oyunlar arasında yer alan CS GO halen en fazla oynanan oyun. Tek başına oynanabildiği gibi çoklu seçeneği bulunan CS GO sistem gereksinimleri tam olduğu takdirde sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor. 2012 yılında piyasaya sürülen ve kısa bir süre sonra üne kavuşan CS GO Microsoft Windows, Mac OS X, Lunix platformlarında dağıtımı yapıldı. CS GO Kaç GB, minimum sistem gereksinimleri nelerdir? diyorsanız "CS GO Sistem Gereksinimleri 2024" içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz
1.01.2024 Oyun
Güney Afrika ekibine teşekkür
Güney Afrika ekibine teşekkür Ankara’daki Güney Afrika Büyükelçiliği, Güney Afrikalı insani yardım ekipleri; Gift of the Givers, Medi Response, Güney Afrika Polis Teşkilatı’na bağlı K-9 birimi ve SARZA ekiplerini, Türkiye’deki depremzedelere yaptığı hızlı yardımın ardından evlerine dönmek üzere yola çıkmadan önce ağırladı.
20.02.2023 Ege
WhatsApp yerine kullanılacak uygulamalar için tıkla! Whatsapp dışında mesajlaşma programları ve yerli-yabancı uygulamalar neler?
WhatsApp yerine kullanılacak uygulamalar için tıkla! Whatsapp dışında mesajlaşma programları ve yerli-yabancı uygulamalar neler? WhatsApp güvenlik sözleşmesi kararı sonrasında gündemde mesajlaşma uygulamaları ile ilgili detaylar merak konusu. Kullanıcılar WhatsApp yerine kullanılacak uygulamalar ve mesajlaşma programları araştırmaya başladı. Whatsapp dışında mesajlaşma programları ile ilgili detaylar haberde yer alıyor. Peki WhatsApp yerine kullanılacak uygulamalar neler?
11.01.2021 Gündem
Telegram uygulamasına yoğun ilgi! Telegram hangi ülkenin? İşte Telegram özellikleri
Telegram uygulamasına yoğun ilgi! Telegram hangi ülkenin? İşte Telegram özellikleri WhatsApp kullanıcı gizlilik sözleşmesini yenilemesi ile birlikte Türkiye'de tartışmalara neden oldu ve çok sayıda kişi WhatsApp uygulamasını silerek farklı uygulamalar indirmeye yöneldi. Telegram ise bu uygulamaların başına geliyor. Peki, Telegram nedir? Telegram hangi ülkenin? Telegram ücretli mi? WhatsApp yerine Telegram kullanmak isteyen kullanıcılar Telegram indirme nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. İşte Telegram ile ilgili merak edilenler.
11.01.2021 Gündem
"Müzik fazlasıyla özveri isteyen bir şey"
"Müzik fazlasıyla özveri isteyen bir şey" Hakan Başar, adını son dönemlerde daha fazla duymaya başladığımız çok genç bir yetenek. Dünya caz sahnesinin önemli isimleriyle bir o kadar önemli mekanlarda birlikte çalan piyanist Hakan Başar, erken yaşta başladığı bu maceraya emin adımlarla devam ediyor. 16 yaşındaki genç piyanist pandemi sürecinin yarattığı tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarına devam ediyor. Caz sahnesinin bu genç ve dikkat çekici piyanistiyle kariyeri ve gelecek hedefleri üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik.
28.10.2020 Kültür Sanat
Telegram nedir? Telegram özellikleri neler, nasıl kullanılır? İşte WEB girişi
Telegram nedir? Telegram özellikleri neler, nasıl kullanılır? İşte WEB girişi Sosyal medya uygulaması Twitter'da bugün en çok konuşulan konulardan biri de Telegram. Twitter kullanıcıları Telegram nedir, Telegram nasıl kullanılır sorularına cevap aramaya başladı. İşte son zamanlarında en çok merak edilen uygulamalardan biri olan Telegram hakkında merak edilenler ve bilinmesi gerekenler...
4.10.2020 Teknoloji
Ubuntu Nedir, Neden Kullanılır? Ubuntu Kurulumu Nasıl Yapılır?
Ubuntu Nedir, Neden Kullanılır? Ubuntu Kurulumu Nasıl Yapılır? İnternet genelinde hakkında en çok arama yapılan konulardan biri olan Ubuntu ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Ubuntu'nun ne olduğu, ne işe yaradığı ve ne demek olduğuna ilişkin merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...
14.09.2020 Gündem
API Nedir, Ne İşe Yarar? Yazılımda Ne İçin API Kullanılır?
API Nedir, Ne İşe Yarar? Yazılımda Ne İçin API Kullanılır? İnternet genelinde hakkında en çok arama yapılan konulardan biri olan API ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. API'nın ne olduğu, ne işe yaradığı ve ne demek olduğuna ilişkin merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...
14.09.2020 Gündem
Euro Truck Simulator 2 sistem gereksinimleri neler?
Euro Truck Simulator 2 sistem gereksinimleri neler? Euro Truck Simulator 2 sistem gereksinimleri neler? İşte Euro Truck Simulator 2'nin minimum ve önerilen sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Afrika ziyareti' değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Afrika ziyareti' değerlendirmesi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10'uncu  Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi'ni ve Güney Afrika ziyaretini değerlendirdi.
28.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Afrika ziyareti' değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Afrika ziyareti' değerlendirmesi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10'uncu  Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi'ni ve Güney Afrika ziyaretini değerlendirdi.
28.07.2018 Siyaset
Ubuntu artık Windows Mağaza'dan indirilebilecek
Ubuntu artık Windows Mağaza'dan indirilebilecek Microsoft’un geçen sene Windows 10’da Ubuntu’ya yerel destek sağlamasıyla herkesi şaşırtmıştı. Microsoft şimdiyse bu adımını biraz daha ileriye taşıyarak Ubuntu’yu Windows mağazasına taşıdı.
12.07.2017 Teknoloji
“Elimizi taşın altına koyduk”
“Elimizi taşın altına koyduk” “Animals Musical”ın arka planındaki Ahmet ve Hilal Kazanbal: “Sanatçıların çoğu hayal edip, eleştirip bir şey yapmıyor. Biz cesur davrandık, gecemizi gündüzümüzü bu işe verdik. Sadece eleştirmeyelim, elimizi taşın altına koyalım dedik”
21.01.2017 Pazar
Meizu, Ubuntu Sistemine Sahip Telefon Hazırlıyor
Meizu, Ubuntu Sistemine Sahip Telefon Hazırlıyor Android işletim sistemine sahip akıllı telefon üreten Meizu, yakın zamanda bu sevdasından vazgeçebilir. Konuya ilişkin detaylar haberimizde…
27.06.2016 Teknoloji
Windows 10 Güncelleme İle Bildirimlere Kavuşuyor
Windows 10 Güncelleme İle Bildirimlere Kavuşuyor Microsoft Build konferansının ilk günü açıklanan ve yaz aylarında çıkması beklenen Windows 10 yıldönümü güncellemesi ile birlikte gelecek olan yeniliklerden bir başkası daha duyuruldu.
5.04.2016 Teknoloji
SQL Server’da Linux Sürprizi
SQL Server’da Linux Sürprizi Microsoft Veritabanı Yazılımlarını Linux’a Getiriyor. Microsoft’un popüler veritabanı yazılımı SQL Server bu yılın sonlarına doğru Linux’a gelecek.
8.03.2016 Teknoloji
İkinci Ubuntu Telefon Duyuruldu
İkinci Ubuntu Telefon Duyuruldu Linux tabanlı özgür ve ücretsiz bir işletim sistemi olan Ubuntu ,pazarda kendisine yer bulmak için gelişimine devam ediyor.
9.06.2015 Teknoloji
Intel’den İnanılmaz Parmak Bilgisayar!
Intel’den İnanılmaz Parmak Bilgisayar! Bir zamanlar oda büyüklüğünde olan bilgisayarlar, ilk olarak masalarımıza; sonra çantalarımıza, ceplerimize geldiler.
24.04.2015 Teknoloji
Düşük fiyata yüksek performanslı telefon...
Düşük fiyata yüksek performanslı telefon... Silikon Vadisi programının bu bölümünde Dinçer KARACA ve Umut BÜYÜKYÖRÜK, Ubuntu işletim sistemli “bq Aquaris 4,5” isimli telefonu inceliyor...
11.09.2019 Teknoloji
Merakla Beklenen Ubuntu’luTelefon Satışa Çıktı
Merakla Beklenen Ubuntu’luTelefon Satışa Çıktı Ubuntu tabanlı ilk telefon, Avrupa’da satışa çıktı. Orta seviye donanımsal özelliklere sahip olan cihaz, İspanyol BQ tarafından üretiliyor.
11.02.2015 Teknoloji
Meizu’nın Yeni Telefonu M1 Mini İçin Son 2 Gün!
Meizu’nın Yeni Telefonu M1 Mini İçin Son 2 Gün! Meizu, 28 Ocak’ta düzenleyeceği etkinlikte M1 Note’un alt versiyonu olan M1 Mini’yi tanıtacak.
29.01.2015 Teknoloji
Tüm bilgisayarların sonunu getirecek cihaz...
Tüm bilgisayarların sonunu getirecek cihaz... Silikon Vadisi programının bu bölümünde Dinçer KARACA ve Umut BÜYÜKYÖRÜK, "Ubuntu Edge" ile ilgili gelişmeleri değerlendiriyor...
11.09.2019 Teknoloji
Çinli Linux Veda Ediyor
Çinli Linux Veda Ediyor Maaşları ödeyemeyen Red Flag kapanacak.
17.02.2014 Teknoloji
Ceplerde Yeni Bir Heyecan
Ceplerde Yeni Bir Heyecan Ubuntu Touch işletim sistemi ile çalışan ilk akıllı telefon Meizu MX3’ün videosu yayımlandı.
13.01.2014 Teknoloji
TEKNOLOJİ PAZARI
TEKNOLOJİ PAZARI Dell, “Project Ophelia” adlı USB bellek boyutundaki Android bilgisayarını, bu yaz piyasaya çıkaracak.
31.05.2013 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ubuntu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.