Uefa Kongresi

Uefa Kongresi

Son dakika UEFA Kongresi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan UEFA Kongresi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan UEFA Kongresi haber sayfamızda...

Uefa Kongresi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 331 uefa kongresi haberi bulunmuştur.
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti!
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti! Avrupa ve dünya futboluna yön veren isimlerin Fransa’da bir araya geldiği günde önce UEFA Kongresi ardından UEFA Uluslar Ligi kurası gerçekleştirildi. Türkiye, ilk sırada tamamlaması halinde üst lige yükseleceği B Ligi 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleşti.
9.02.2024 Futbol
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi UEFA tarafından bu yıl 48'incisi düzenlenen Olağan UEFA Kongresi, üye federasyon delegelerinin katılımıyla Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi.
8.02.2024 Milli Takım
Servet Yardımcı: Avrupa Süper Ligi'nin gerçekleşme ihtimali yok
Servet Yardımcı: Avrupa Süper Ligi'nin gerçekleşme ihtimali yok UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, "Avrupa Süper Ligi'nin gerçekleşmesinin imkan ve ihtimali yoktu." dedi.
23.04.2021 Dünyadan Futbol
Dip dalgası devleri vurdu!
Dip dalgası devleri vurdu! UEFA’dan ayrılarak Avrupa Süper Ligi’ni kurmaya kalkışan 12 kulüpten önce 6 İngiliz ayrıldı, arkasından Milan, Inter, Juventus, Atletico Madrid de gelince yeni oluşum tamamen çatırdadı. Futbolcu, taraftar; oyunun asıl aktörleri direnç koyunca mega proje alabora oldu.
22.04.2021 Dünyadan Futbol
Hamit Altıntop'tan "Avrupa Süper Ligi" projesine tepki:  Dayanışma değil, bölme gibi bir olaydı
Hamit Altıntop'tan "Avrupa Süper Ligi" projesine tepki: Dayanışma değil, bölme gibi bir olaydı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, "Avrupa Süper Ligi" projesine tepki göstererek, "Özellikle pandemi sürecinde böyle bir şeye kalkışmak biraz saygısızlık. Dayanışma değil, bölme gibi bir olaydı." dedi.
21.04.2021 Futbol
Son dakika - Ceferin: Avrupa Süper Ligi projesiyle çok büyük bir hata yaptınız
Son dakika - Ceferin: Avrupa Süper Ligi projesiyle çok büyük bir hata yaptınız Aleksander Ceferin, yaşanan süreci değerlendirip Avrupa Süper Ligi’ni hedef aldı: Bencillik ve açgözlülük
21.04.2021 Futbol
Son dakika - Servet Yardımcı: Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim
Son dakika - Servet Yardımcı: Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçilen TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, sonucun kendisi ve Türkiye için gurur verici olduğunu söyledi.
20.04.2021 Futbol
Servet Yardımcı yeniden UEFA Yönetim Kurulu üyesi seçildi
Servet Yardımcı yeniden UEFA Yönetim Kurulu üyesi seçildi TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, UEFA’nın İsviçre’de yapılan 45. Olağan Genel Kongresi’nde, 55 üye ülkenin 47 oyuyla yeniden Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
20.04.2021 Futbol
Son dakika haberi - Avrupa Süper Ligi depremi! Gece yarısı men kararını duyurdular, Ceferin'den Galatasaray sözleri...
Son dakika haberi - Avrupa Süper Ligi depremi! Gece yarısı men kararını duyurdular, Ceferin'den Galatasaray sözleri... Son dakika haberlere göre, Avrupa'nın 12 büyük kulübü, yeni Şampiyonlar Ligi sistemi konusunda UEFA ile anlaşamayınca resti çekti ve Avrupa Süper Ligi'ni kurduğunu açıkladı. UEFA Başkanı Ceferin Avrupa Süper Ligi girişimine büyük tepki gösterdi ve çok sert açıklamalar yaptı. Ceferin ayrıca bugün UEFA Kongresi'nde yaptığı açıklamalarda Galatasaray'dan da bahsetti. İşte detaylar...
20.04.2021 Şampiyonlar Ligi
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde final maçı Tiran'da oynanacak
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde final maçı Tiran'da oynanacak UEFA, gelecek sezon ilk kez düzenlenecek Avrupa Konferans Ligi'nde final maçının Arnavutluk'un başkenti Tiran'da oynanacağını duyurdu. 
3.12.2020 Futbol
UEFA Kongresi’nden ‘korona’ kararı
UEFA Kongresi’nden ‘korona’ kararı 44. UEFA Kongresi, üye federasyonların başkan ve yöneticilerinin katılımıyla Amsterdam'da yapıldı. Hollanda'nın başkentinde gerçekleştirilen organizasyonda önemli gündem maddelerinden bir tanesi dünyayı kasıp kavuran koronavirüsü olayıydı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
44'üncü UEFA Kongresi Amsterdam'da yapıldı
44'üncü UEFA Kongresi Amsterdam'da yapıldı 44'üncü UEFA Kongresi, üye federasyonların başkan ve yöneticilerinin katılımı ile Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleştirildi.
1.07.2020 Futbol
UEFA Başkanı Ceferin'den, Hilmi Kulluk'a teşekkür
UEFA Başkanı Ceferin'den, Hilmi Kulluk'a teşekkür UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk'a teşekkür mektubu gönderdi.
23.07.2020 Konyaspor
Ceferin’den Galatasaray’a müjde
Ceferin’den Galatasaray’a müjde Finansal Fair Play kurallarında yumuşamaya gideceklerini açıklayan UEFA Başkanı Ceferin, yapılandırma anlaşması altındaki Galatasaray gibi ekiplere müjde verdi “Kulüplere daha geniş bir harcama olanağı vereceğiz. Bu şekilde var olan potansiyellerini daha iyi bir şekilde sergilemelerine olanak sağlayacağız” dedi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Şampiyonlar Ligi hafta sonuna alınacak
Şampiyonlar Ligi hafta sonuna alınacak UEFA Kongresi İtalya’nın başkenti Roma’da yapılırken, Avrupa futbolunun patronları...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Alexsander Ceferin, yeniden UEFA başkanı!
Alexsander Ceferin, yeniden UEFA başkanı! 43. Olağan UEFA Kongresi'nde yapılan oylamayla mevcut başkan Aleksander Ceferin, yeniden UEFA başkanlığına seçildi. Ceferin 2019-2023 yılları arasında da görev yapacak.
1.07.2020 Futbol
UEFA ile ECA arasında yeni mutabakat anlaşması
UEFA ile ECA arasında yeni mutabakat anlaşması Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ile Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) arasında 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası bitimine kadar geçerli yeni mutabakat anlaşması imzalandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
UEFA Başkanı Ceferin seçimde tek aday!
UEFA Başkanı Ceferin seçimde tek aday! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, 2019'un şubat ayında yapılacak başkanlık seçimine tek aday olarak girecek.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Koltuğu tehlikede!
Koltuğu tehlikede! 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası oylamasında Almanya lehine kulis yapan ve Türkiye’nin kaybetmesinde başrolü oynayan UEFA Başkanı Ceferin’in bu tavrı nedeniyle büyük tepki toplandığı, 7 Şubat 2019 yılında yapılacak seçimlerde koltuktan inebileceği belirtildi.
1.07.2020 Futbol
TFF'den Ceferin'e tam destek
TFF'den Ceferin'e tam destek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), UEFA Başkanı Aleksander Ceferin’e özel destek mesajı yayınladı.
1.07.2020 Futbol
TFF'den Aleksander Ceferin'e tam destek
TFF'den Aleksander Ceferin'e tam destek Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA başkanlığı için Aleksander Ceferin'i destekleyeceğini açıkladı.
1.07.2020 Futbol
UEFA Kongresi Bratislava'da yapıldı
UEFA Kongresi Bratislava'da yapıldı 42. UEFA Kongresi, UEFA'ya üye ülke federasyonların katılımı ile bugün Slovakya'nın Bratislava kentinde yapıldı.
1.07.2020 Milli Takım
95 yıllık çınar TFF
95 yıllık çınar TFF Bugün 95 yıllık bir çınara dönüşen Türkiye Futbol Federasyonu’nun temelleri 1 Ocak 1923’te Letafet Apartmanı’nda atıldı.
6.01.2018 Pazar
UEFA'dan tartışmalı karar! CAS müdahale etti...
UEFA'dan tartışmalı karar! CAS müdahale etti... Avrupa futbolu, sürpriz bir gelişmeyle çalkalanıyor. CAS mahkemesinden çıkan bir karar, 55 üyesi bulunan UEFA'nın 56. üyesinin, küçücük bir ada olabilmesinin önünü açtı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
13. Olağanüstü UEFA Kongresi yapıldı
13. Olağanüstü UEFA Kongresi yapıldı UEFA'ya üye federasyonların başkan ve yöneticilerinin katıldığı 13. Olağanüstü UEFA Kongresi, İsviçre'de yapıldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Uefa Kongresi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.