Ümit Çakmak

Ümit Çakmak

Son dakika Ümit Çakmak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ümit Çakmak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ümit Çakmak haber sayfamızda...

Ümit Çakmak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 341 ümit çakmak haberi bulunmuştur.
Böbrekleriniz size teşekkür edecek! Uzmanından 10 altın öneri
Böbrekleriniz size teşekkür edecek! Uzmanından 10 altın öneri Uzm. Dr. Ümit Çakmak, Türkiye’de her 6-7 kişiden birinde görüldüğüne dikkat çekerek böbreğin zaman içinde işlevlerini yavaş yavaş kaybetmesine bağlı gelişen hastalığın gelişme evresinde belirti vermediğini söyledi ve bu hastalığın ilerlemesini önleyecek önerilerde bulundu.
8.03.2024 Genel Sağlık
Ölü yada diri! Kocasını bulana 100 bin TL verecek
Ölü yada diri! Kocasını bulana 100 bin TL verecek Yalova'da başkasına ait sandalla denize açıldıktan sonra kaybolan ve 43 gündür bulunamayan Ümit Çakmak’ın eşi Kardelen Çakmak, kayıp kocasını bulan, yerini bildiren ya da görene 100 bin TL ödül vereceğini açıkladı. Kardelen Çakmak, “Hiçbir şey bulunmadı. Çok zorluk çekiyorum. Arama çalışmalarını ekipler çok uzun süre devam ettirdi. Ancak hiçbir sonuç alamadık. Ölüsüne de dirisine de razıyız. Eşimi bulana, görene ve ihbar edene 100 bin TL ödül vereceğiz. İnşallah bir sonuç alırız” dedi.
17.02.2021 Gündem
En acı bekleyiş devam ediyor! 4’üncü gün...
En acı bekleyiş devam ediyor! 4’üncü gün... Yalova'da sandalla açıldığı denizde kaybolan Ümit Çakmak’ı arama-kurtarma çalışması 4'üncü günde de devam ediyor. Çalışmaları takip eden ailenin umutlu bekleyişi sürüyor.
9.01.2021 Gündem
Sandalla açıldığı denizde kaybolan gencin eşinden korkunç iddia!
Sandalla açıldığı denizde kaybolan gencin eşinden korkunç iddia! Yalova’da sandalla açıldığı denizde kaybolan Ümit Çakmak’ı (29) arama-kurtarma çalışması 3'üncü günde de devam ediyor. Çalışmaları takip eden ailenin umutlu bekleyişi sürerken, Çakmak'ın bindiği sandalı denize iten 2 arkadaşın ifadesi alındı. Eşinden gelecek haberi bekleyen Kardelen Çakmak ise, arkadaşlarının, eşini ölüme sürüklediğini öne sürdü.
8.01.2021 Gündem
En acı bekleyiş...   'Çıksın gelsin, şaka yaptım' desin
En acı bekleyiş... 'Çıksın gelsin, şaka yaptım' desin Yalova'da arkadaşına ait sandalla açıldığı denizde kaybolan Ümit Çakmak’ı, arama-kurtarma çalışması 2'nci günde de devam ediyor. Kardelen Çakmak, eşini arama kurtarma çalışmalarını gözyaşları içinde takip ederken, teyze Fatmagül Çakır, "Çıkıp gelmesini, 'şaka yaptım' demesini bekliyoruz" dedi.
7.01.2021 Gündem
29 yaşındaki genç sandalla açıldığı denizde kayboldu
29 yaşındaki genç sandalla açıldığı denizde kayboldu Yalova’da Ümit Çakmak (29), arkadaşına ait sandalla açıldığı denizde kayboldu. Çakmak için denizde arama-kurtarma çalışması başlatıldı.
6.01.2021 Haberler
29 yaşındaki genç sandalla açıldığı denizde kayboldu!
29 yaşındaki genç sandalla açıldığı denizde kayboldu! Yalova’da Ümit Çakmak (29), arkadaşına ait sandalla açıldığı denizde kayboldu. Çakmak için denizde arama-kurtarma çalışması başlatıldı.
6.01.2021 Gündem
Son dakika: Vinçle çıkardılar! Ailesi gözyaşlarına boğuldu, diğerleri ise...
Son dakika: Vinçle çıkardılar! Ailesi gözyaşlarına boğuldu, diğerleri ise... Adana'da, 5 gündür kayıp olarak aranan kişinin cesedi  sulama kanalında bulundu. Ceset kanal içerisinden vinçle çıkarıldı.
15.09.2018 Gündem
Son dakika: Vinçle çıkardılar! Ailesi gözyaşlarına boğuldu, diğerleri ise...
Son dakika: Vinçle çıkardılar! Ailesi gözyaşlarına boğuldu, diğerleri ise... Adana'da, 5 gündür kayıp olarak aranan kişinin cesedi  sulama kanalında bulundu. Ceset kanal içerisinden vinçle çıkarıldı.
15.09.2018 Gündem
Olba'da tarihi esere patlayıcı düzeneği!
Olba'da tarihi esere patlayıcı düzeneği! Gazi Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Emel Erten başkanlığında 2010 yılından itibaren arkeolojik kazıların başladığı Mersin’in Silifke ilçesi, Uzuncaburç beldesinin 4 km. doğusunda yer alan denizden 1050 m. yükseklikteki Olba antik kenti, definecilerin saldırısı altında!
9.03.2011 Gündem
Olba'da tarihi esere patlayıcı düzeneği!
Olba'da tarihi esere patlayıcı düzeneği! Gazi Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Emel Erten başkanlığında 2010 yılından itibaren arkeolojik kazıların başladığı Mersin’in Silifke ilçesi, Uzuncaburç beldesinin 4 km. doğusunda yer alan denizden 1050 m. yükseklikteki Olba antik kenti, definecilerin saldırısı altında!
9.03.2011 Gündem
İzmit'te inanılmaz kaza
İzmit'te inanılmaz kaza Üzerinde taşıdığı minibüsle yo-kuş aşağı inerken freni boşa-lan kamyonet, akılalmaz kaza-ya ve feci ölüme neden oldu...
2.10.2009 Gündem
İzmit'te inanılmaz kaza
İzmit'te inanılmaz kaza Üzerinde taşıdığı minibüsle yo-kuş aşağı inerken freni boşa-lan kamyonet, akılalmaz kaza-ya ve feci ölüme neden oldu...
2.10.2009 Gündem
Kıbrısta kumarsız tatil
Kıbrısta kumarsız tatil Girnenin ortasında The Colony Hotel farkı, plajı, lokantası ve eğlencesiyle Escape, keyifli bir akşam için The Brasserie, THY acınacak halde, limanda Chimera, The Harbour Clup
10.08.2004 Cadde
Şanlıurfaspor, Ümraniyespor deplasmanında galip!
Şanlıurfaspor, Ümraniyespor deplasmanında galip! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Ümraniyespor, Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup oldu.
6.04.2024 1.Lig
Sakaryaspor, Şanlıurfaspor'a yenildi! Eyüpspor kazanırsa Süper Lig vizesi alacak
Sakaryaspor, Şanlıurfaspor'a yenildi! Eyüpspor kazanırsa Süper Lig vizesi alacak Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Şanlıurfaspor evinde karşılaştığı Sakaryaspor’u 2-0 yendi. Bu sonuç sonrası lider Eyüpspor yarın Adanaspor'u deplasmanda mağlup ettiği takdirde Süper Lig'e adını yazdıracak.
2.04.2024 1.Lig
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek 18 yaşını dolduran 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanma hakkı elde ettiği seçimde, 30’ü büyükşehir olmak üzere 81 il, 973 ilçe, 390 beldenin yeni belediye başkanı belirlenecek.
31.03.2024 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Betonun sıkıştırılmasını isteyen mühendislere saldırı
Betonun sıkıştırılmasını isteyen mühendislere saldırı Uşak’ta bir denetim firmasında çalışan iki inşaat mühendisi, denetim için gittikleri inşaatta, betonun biraz daha sıkılaştırması noktasında uyardıkları çalışanlar tarafından keserle yaralandı.
3.08.2023 Gündem
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler?
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler? 14 Mayıs 2023 seçimleri için Memleket Partisi milletvekili aday listesi de açıklandı. Seçime katılacak adaylar il il paylaşıldı. Memleket Partisi 2023 seçimlerinde milletvekili adayları kimler oldu? İşte, 28. dönem Memleket Partisi milletvekili adayları isim listesi...
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Çakmak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.