Viral

Viral

Son dakika viral haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan viral gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan viral haber sayfamızda...

Viral

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.590 viral haberi bulunmuştur.
Arda Güler, takım arkadaşlarına kebap ziyafeti verdi!
Arda Güler, takım arkadaşlarına kebap ziyafeti verdi! Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, takım arkadaşlarına kebap ziyafeti verdi.
22.04.2024 İspanya La Liga
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!' Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Atakan Başsavcı ile ilişkisi hakkında konuşurken, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
19.04.2024 Cadde
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var'
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var' Geçtiğimiz bayram haftasında Bostancı’da yaşayan bir kişinin Heybeliada, Yalova ve son olarak Bursa Uludağ’ı görüntülediği video sosyal medyada viral oldu. Peki, arada kocaman bir Marmara Denizi varken İstanbul'dan Uludağ'ın zirvelerinin görüntülenmesi nasıl mümkün oldu? Herkesin merak ettiği bu konuyu, Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek'e sorduk.
19.04.2024 Yaşam
Bilim insanlarından yeni çalışma: Her ‘varyant’a etkili aşı yolda
Bilim insanlarından yeni çalışma: Her ‘varyant’a etkili aşı yolda ABD’deki Kaliforniya Üniversitesi’nden (UCR) bilim insanları, insanlarda hastalığa neden olan herhangi bir virüsün tüm varyantalarına karşı etkili olabilecek aşı çalışması yapıyor.
18.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında oynayacakları Olympiakos maçı öncesi konuştu.
17.04.2024 Fenerbahçe
ABD Milli Takımı'nın Olimpiyat Oyunları kadrosu netleşti! Rüya gibi...
ABD Milli Takımı'nın Olimpiyat Oyunları kadrosu netleşti! Rüya gibi... 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi ABD Milli Basketbol Takımı'nın kadrosu açıklandı.
17.04.2024 Basketbol
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Leverkusen'den Florian Wirtz için resmi transfer açıklaması!
Leverkusen'den Florian Wirtz için resmi transfer açıklaması! Bayer Leverkusen Genel Direktörü Fernando Carro, önemli takımların ilgilendiği Florian Wirtz'in gelecek sezon da Leverkusen'de oynayacağını söyledi.
17.04.2024 Almanya Bundesliga
Beşiktaş'ta genç yetenekler antrenmanda
Beşiktaş'ta genç yetenekler antrenmanda BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idmanda futbol akademisinden yetişen profesyonel futbolcular; Fahri Kerem Ay, Emir Yaşar, Yakup Arda Kılıç ile Mustafa Erhan Hekimoğlu da yer aldılar.
17.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! Olympiakos maçında takip edilecek
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! Olympiakos maçında takip edilecek Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Olympiakos'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
17.04.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen ve MLS'te Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Suudi Arabistan aldığı ve geri çevirdiği teklifi Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas açıkladı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Açık favori...
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Açık favori... Trendyol Süper Lig'de 32. haftada Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü; lider Galatasaray ise Alanyaspor'u mağlup etti. Zirve yarışında heyecan tavan yaparken, şampiyonluk oranları güncellendi.
17.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı Sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi öncesi Nihat Tokat adaylığını açıkladı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu!
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem Eğlence voleybol programı Sonradan Voleybol Gurmesi'nde hem haftanın viral videoları hem de çok konuşulan olaylar mercek altına alındı. Skorer'den Serkan Özen ve Nergis Aşkın'ın hazırlayıp sunduğu programda; Gabi'nin VakıfBank'a vedası, Serkan Hurma ve Ali Frantti aşkı, İlkin Aydın'ın hakeme isyanı, Eda Erdem ve Ali Koç arasında geçen diyalog gibi haftanın birçok viral videosu değerlendirildi.
17.04.2024 Programlar
Türkiye’nin gündemine oturmuştu! Muhtar olamayan 'gariban şair'e sürpriz teklif
Türkiye’nin gündemine oturmuştu! Muhtar olamayan 'gariban şair'e sürpriz teklif Türkiye onu okuduğu şiirle tanıdı. Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban sürpriz bir teklif aldı.
16.04.2024 Gündem
Çay sevdalısı esnaf, polisten kaçan şüpheliyi böyle yakaladı
Çay sevdalısı esnaf, polisten kaçan şüpheliyi böyle yakaladı Bursa’da polis ekiplerini görünce kaçan şüpheliyi, çay içen esnaf yakaladı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, esnafın şüpheliyi ekiplere teslim ettikten sonra dönüp çayını içmeye devam etmesi ise izleyenleri bir hayli güldürdü.
14.04.2024 Haberler
Vaka sayıları son 1 haftada arttı! Uzman doktordan 'maske' uyarısı
Vaka sayıları son 1 haftada arttı! Uzman doktordan 'maske' uyarısı Siirt'te son haftalarda grip vakalarındaki artış nedeniyle Dahiliye Uzmanı Dr. Rıfat Kocaoğlu, "Özellikle yaşlı ve kronik hastalıkları bulunan vatandaşların kalabalık ortamlarda maske takması gerekiyor" dedi.
13.04.2024 Gündem
Şiddetli rüzgar uykularında pencereden dışarı savurdu!
Şiddetli rüzgar uykularında pencereden dışarı savurdu! Çin'de yaşanan ekstrem hava koşullarında, pencereleri çerçevelerinden söküp parçalayan şiddetli rüzgarlar sebebiyle üç kişi uykularında pencereden dışarı savruldu.
9.04.2024 Dünya
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Fenomen muhtar adayının akıbeti belli oldu: 'Fakirin değil, zenginin yanındayım'
Fenomen muhtar adayının akıbeti belli oldu: 'Fakirin değil, zenginin yanındayım' Giresun’un Görele ilçesinde "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım” seçim afişine, ceza kesilen muhtar adayı Zafer Fison 31 Mart Yerel Seçimlerine girmedi.
5.04.2024 Gündem
Seçimi kaybetti, sosyal medyada sitemi viral oldu: Beni çoban görenler sanki uzay bilimci
Seçimi kaybetti, sosyal medyada sitemi viral oldu: Beni çoban görenler sanki uzay bilimci Kırşehir'in Akpınar ilçesine bağlı Aşağı Homurlu köyünde çobanlık yapan Aydın Battal, Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünde muhtarlık seçimlerini kaybedince oy vermeyen akrabalarına yazdığı şiirle sitem etti.
5.04.2024 Haberler
Seçimi kaybetti, sosyal medyada sitemi viral oldu: Beni çoban görenler sanki uzay bilimci
Seçimi kaybetti, sosyal medyada sitemi viral oldu: Beni çoban görenler sanki uzay bilimci  Kırşehir'in Akpınar ilçesine bağlı Aşağı Homurlu köyünde çobanlık yapan Aydın Battal, Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünde muhtarlık seçimlerini kaybedince oy vermeyen akrabalarına yazdığı şiirle sitem etti.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Viral ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.