Yabancı Sınırlaması

Yabancı Sınırlaması

Son dakika Yabancı Sınırlaması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yabancı Sınırlaması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yabancı Sınırlaması haber sayfamızda...

Yabancı Sınırlaması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 726 yabancı sınırlaması haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta dev operasyon! 9 ayrılık kararı
Beşiktaş'ta dev operasyon! 9 ayrılık kararı Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.
6.03.2024 Beşiktaş
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Kim seni şampiyon yapmayacak?
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Kim seni şampiyon yapmayacak? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sivasspor ile oynanan karşılaşmadaki hakem kararları hakkında sert açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına da cevap verdi. Basın toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk de sorulara yanıt verdi.
12.01.2024 Galatasaray
Vakıfbank'ta Ayça Aykaç ceviz yerken dişini kırdı, eşi böyle paylaştı!
Vakıfbank'ta Ayça Aykaç ceviz yerken dişini kırdı, eşi böyle paylaştı! Vakıfbank ve Filenin Sultanları'nın yıldızı Ayça Aykaç, Fransa'da karşılaşacakları Volley Mulhouse Alsace maçı öncesi dişini kırdı.
8.01.2024 Voleybol
Alper Potuk'tan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı: Bana 'Futbol hayatını bitiririz' dediler
Alper Potuk'tan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı: Bana 'Futbol hayatını bitiririz' dediler Makedonya'nın Gostivar takımında forma giyen Alper Potuk, çok önemli açıklamalarda bulundu. Alper Potuk, Fenerbahçe günlerine dair önemli bir itirafta bulunarak "Bana 'Futbol hayatını bitiririz' dediler" ifadesini kullandı.
7.08.2023 Fenerbahçe
Ronaldo'dan sonra Messi! Transferde yılın bombası, rüya teklif
Ronaldo'dan sonra Messi! Transferde yılın bombası, rüya teklif Al-Nassr'ın Cristiano Ronaldo'yu transfer etmesinin ardından Lionel Messi de Suudi Arabistan yolunda. Al-Hilal Kulübü, Lionel Messi için rüya bir teklif hazırlarken rakamlar ortaya çıktı. Suudi Arabistan hükumeti de Messi transferini destekliyor.
12.01.2023 Dünyadan Futbol
Volkan Demirel'in hedefi A Milli Futbol Takımı! Transfer sözleri
Volkan Demirel'in hedefi A Milli Futbol Takımı! Transfer sözleri Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel suskunluğunu bozdu. Tecrübeli teknik direktör canlı yayında yaptığı açıklamada A Milli Futbol Takımı'nı çalıştırmak istediğini belirtti. Volkan Demirel transfer çalışmalarına dair konuştu.
12.12.2022 Hatayspor
Özgökçen: Konyaspor bir gün mutlaka şampiyon olacaktır
Özgökçen: Konyaspor bir gün mutlaka şampiyon olacaktır Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, "Yönetimsel ve ekonomik noktada da bir sistem haline gelecek kulüp olmak zorundasınız. Bizim hedeflerimiz bu noktada ilerliyor. İnşallah bizden sonra da böyle devam edecek bir kulüp arzuluyoruz. Ondan sonra da söylüyoruz. Konyaspor, bir gün mutlaka şampiyon olacaktır" dedi.
10.12.2022 Konyaspor
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na tepki: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlamayız
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na tepki: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlamayız Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçtiğimiz gün ekonomi vizyonunu açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bir açıklama yaptı.
4.12.2022 Ekonomi
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! Toplantıya damga vuran isim: Jeremy Rifkin
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! Toplantıya damga vuran isim: Jeremy Rifkin Kılıçdaroğlu “Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağım” dediği vizyon belgesini açıkladı. Toplantıya Kılıçdaroğlu'nun "Yeni endüstriyel dönüşüm başkanım" diyerek tanıttığı Jeremy Rifkin'in online bağlantısı ve salonda yaşanan çeviri aksaklığı damga vurdu.
4.12.2022 Siyaset
Çağdaş Atan'dan Sergen Yalçın sözleri! 'Beşiktaş hazır değilken bunu fırsata çevirebiliriz'
Çağdaş Atan'dan Sergen Yalçın sözleri! 'Beşiktaş hazır değilken bunu fırsata çevirebiliriz' Süper Lig'in dikkat çeken genç teknik adamı Çağdaş Atan, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı Sergen Yalçın'la birlikte görev yaptığı döneme dair konuştu. Çağdaş Atan, Süper Lig'de oynayacakları Beşiktaş maçına da değindi.
1.08.2022 Kayserispor
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den naklen yayın ihalesi açıklaması
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den naklen yayın ihalesi açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, D Smart'ta yayınlanan 'Bolca Futbol' programında futbol gündemiyle ilgili soruları yanıtladı. Büyükekşi önlerinde çok acil çözmeleri gereken konular olduğunu belirterek "Değişim yapmak için kurulları değiştirmek istiyoruz" dedi.
23.06.2022 Süper Lig
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Galatasaray ve transfer açıklaması! Nwakaeme sürecini anlattı
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Galatasaray ve transfer açıklaması! Nwakaeme sürecini anlattı Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı şampiyonlukla tamamlanan sezonun ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör Galatasaray ile oynanan mücadelede yaşadıkları ve gelecek sezon adına transfer çalışmalarına dair konuştu. Abdullah Avcı, Anthony Nwakaeme'de yaşanan süreci anlattı. İşte detaylar...
13.06.2022 Trabzonspor
Nihat Kırmızı: "Galatasaray önümüzdeki sene şampiyon olacaktır"
Nihat Kırmızı: "Galatasaray önümüzdeki sene şampiyon olacaktır" Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, takımı ellerinden geldiğince en iyi noktada yeni yönetime teslim etmek istediklerini ifade ederek Galatasaray’ın gelecek sezon şampiyon olacağını söyledi.
19.04.2022 Futbol
Nihat Kırmızı: Galatasaray önümüzdeki sene şampiyon olacaktır
Nihat Kırmızı: Galatasaray önümüzdeki sene şampiyon olacaktır Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, takımı ellerinden geldiğince en iyi noktada yeni yönetime teslim etmek istediklerini ifade ederek Galatasaray’ın gelecek sezon şampiyon olacağını söyledi.
18.04.2022 Galatasaray
Abdülkerim Bardakcı Süper Lig devine! 32 milyon TL bonservis...
Abdülkerim Bardakcı Süper Lig devine! 32 milyon TL bonservis... Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor'da gösterdiği başarılı performans gösteren Abdülkerim Bardakcı adım adım Süper Lig devine gidiyor.
14.04.2022 Konyaspor
Cebrail Karayel bedavaya Süper Lig devine!
Cebrail Karayel bedavaya Süper Lig devine! Altay'ın sağ beki Cebrail Karayel, Süper Lig devinin radarına girdi. Sezon sonunda serbest kalacak olan 27 yaşındaki futbolcu ile temasa geçildi.
22.03.2022 Altay
Şenol Güneş: Beşiktaş için kimseyle görüşmem olmadı
Şenol Güneş: Beşiktaş için kimseyle görüşmem olmadı Tecrübeli teknik direktör, basında kendisiyle ilgili yer alan haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Güneş " Beşiktaş konusunda, başkan, yönetici ya da herhangi bir ilgiliyle hiç bir görüşmem olmadı" ifadelerini kullandı.
19.02.2022 Beşiktaş
Ahmet Ağaoğlu: '7+4 sistemi rafa kalkmalı'
Ahmet Ağaoğlu: '7+4 sistemi rafa kalkmalı' Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "7+4 sistemi uygulanırsa çok daha sıkıntı yaşayacağız. Çok fazla geç olmadan TFF ile bu konuyu çözmemiz gerektiğini konuştuk. Bu 7+4 sistemi rafa kalkmalı." dedi.
2.11.2021 Futbol
Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan MHK, yabancı kuralı açıklaması!
Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan MHK, yabancı kuralı açıklaması! Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "7+4 sistemi uygulanırsa çok daha sıkıntı yaşayacağız. Çok fazla geç olmadan TFF ile bu konuyu çözmemiz gerektiğini konuştuk. Bu 7+4 sistemi rafa kalkmalı." dedi.
2.11.2021 Futbol
Galatasaray'da gündem yerli kaleci transferi
Galatasaray'da gündem yerli kaleci transferi Süper Lig'de uygulanan 8+3 yabancı sınırı nedeniyle ligde zaman zaman Türk kalecilerle mücadele edeceklerini açıklayan Fatih Terim'in hedefindeki Türk eldivenler belli oldu.
26.08.2021 Galatasaray
Ömer Ali Şahiner: Hedeflerim arasında milli takım var
Ömer Ali Şahiner: Hedeflerim arasında milli takım var Medipol Başakşehir forması giyen Ömer Ali Şahiner, "Kaliteli isimlerden oluşan çok güçlü bir kadromuz var. Bu takıma, bu kadroya yakışan da her zaman başarılı olup zirveyi zorlamaktır. İnşallah bu sezon bunu tekrar yapacağız. Ben de bireysel olarak takımıma yardımcı olmak istiyorum" dedi.
23.07.2021 Basaksehir
TFF: İthamlar asla kabul edilemez
TFF: İthamlar asla kabul edilemez Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği Vakfı’nın yayıncı kuruluş, yabancı oyuncu kriterleri ve lisans talimatıyla ilgili mektubuna yanıt verdi, “TFF ile yayıncı arasındaki ‘ciddiyetten uzak ilişki’ nedeniyle kulüplerin zarara uğratıldığı şeklindeki ithamlar asla kabul edilemez” denildi
15.07.2021 Futbol
Son dakika  - TFF’den Kulüpler Birliği'nin açıklamalarına cevap
Son dakika - TFF’den Kulüpler Birliği'nin açıklamalarına cevap Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı’na cevaben bir mektup göndererek, "Müsabakalara çıkmamak gibi futbol tarihinde yeri bulunmayan, FIFA ve UEFA nezdinde kabul görmesi mümkün olmayan eylem ve söylemlerin Süper Lig markasına zarar verici ve Türk futbol kamuoyu tarafından kabul görmeyecek bir tutum olduğunu hatırlatır, yeni sezonda tüm kulüplerimize başarılar dileriz" ifadelerini kullandı. 
14.07.2021 Süper Lig
Son dakika - Ahmet Ağaoğlu: Sörloth’u kiralayabiliriz
Son dakika - Ahmet Ağaoğlu: Sörloth’u kiralayabiliriz Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, rezerv lig için 3 yıldır mücadele ettiğini belirterek, “Türk futbolunu geliştirmek istiyorsanız oyuncu yetiştirmek zorundasınız. Birkaç yıl sonra yerli oyuncuyu mumla arayacağız” diye konuştu. Alexander Sörloth’un Trabzonspor’a dönebileceği konusunda ise Başkan Ağaoğlu şunları söyledi: “Önce Leipzig kulübünün tavrını bekleyeceğiz. Onlara saygısızlık yapmayız. Koşullar oluşursa elbette Sörloth’u yeniden takımda görmek isteriz."
6.06.2021 Trabzonspor
Son dakika: Mustafa Cengiz'den yabancı sınırlaması ve harcama limiti açıklaması
Son dakika: Mustafa Cengiz'den yabancı sınırlaması ve harcama limiti açıklaması Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği'nde olan toplantısı nedeniyle sponsorluk lansmanına zoom üzerinden bağlandı. Cengiz yabancı sınırlaması ve harcama limiti ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
3.06.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Sınırlaması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.