Zumba

Zumba

Son dakika zumba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zumba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zumba haber sayfamızda...

Zumba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 246 zumba haberi bulunmuştur.
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı Üsküdar'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Farklı ülkelerden gelen halk dansları toplulukarı çocuk bayramında buluştu. Gün boyu devam eden etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da katıldı.
23.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
'Survivor' aşıklarının düğün heyecanı! 'Büyük gün için her detayı planlıyoruz'
'Survivor' aşıklarının düğün heyecanı! 'Büyük gün için her detayı planlıyoruz' Oyuncu Mert Öcal ile sporcu geçmişinin yansıra zumba eğitmenliği de yapan Sude Burcu'nun, farklı takımlarda mücadele ettikleri 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. İzmir'de 1,5 yıl önce nişanlanan ikili, Survivor adasında olaylı şekilde başlayan ilişkilerini nikâh masasına taşımak için gün sayıyor.
4.04.2024 Cadde
Mansur Yavaş: Ülkemiz için yeni şampiyonlar yetişecek
Mansur Yavaş: Ülkemiz için yeni şampiyonlar yetişecek ABB Başkanı Yavaş, Keçiören ilçesinde Altınpark 100'üncü Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin açılışına katıldı.
10.03.2024 Gündem
Haftada 1 sifon çekip kıyafetleriyle yıkanıyor! 'Böylece 460 lira tasarruf ediyorum'
Haftada 1 sifon çekip kıyafetleriyle yıkanıyor! 'Böylece 460 lira tasarruf ediyorum' Yalnızca tasarruf etmek için haftada bir sifon çeken ve kıyafetleriyle yıkanan biri olduğunu söylesek... Üstelik para kazanmak için deneylere katılan, her daim musluk suyu içen genç adamın yaptıkları bunlarla da sınırlı değil. İşte Greg'in tutumlu olmanın sınırlarını zorlarken kullandığı şaşırtıcı yöntemler.
10.02.2024 Yaşam
Çocuklar ara tatilde sanatla beslenecek
Çocuklar ara tatilde sanatla beslenecek Ara tatilde çocuklar HUPALUPA Aile Eğlence Merkezi, Rahmi M. Koç Müzesi ve İş Sanat’ın ücretsiz atölyelerinde tatilin tadına varıyor. Çocuklarla bilimi, sanatı ve dansı buluşturan gösteriler 19 Kasım’a kadar devam edecek.
13.11.2023 Kültür Sanat
Voleybol revaçta
Voleybol revaçta Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları, çocuklara da ilham oldu. İzmir DSİ Spor’da 750 minikten 250’si voleybola kayıt yaptırdı. Diğer dallar geride kaldı.
30.09.2023 Ege
Zolan, kadınların coşkusuna ortak oldu
Zolan, kadınların coşkusuna ortak oldu Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Avrupa Hareketlilik Haftası kutlamaları kapsamında yüzlerce kadın zumba yaptı.
23.09.2023 Ege
Didim’de şenlik var
Didim’de şenlik var Didim Belediyesi’nin düzenlediği 1 Eylül Barış Günü Şenlikleri başladı. Altınkum Yalı Caddesi’nde, ‘Barış için Dans Et’ sloganı ile zumba dansı etkinliği gerçekleştirildi. ‘
2.09.2023 Ege
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Anaokulunda açılan yaz kurslarında çocuklar eğlenirken öğreniyor
Anaokulunda açılan yaz kurslarında çocuklar eğlenirken öğreniyor Kayseri’de bir anaokulunda açılan yaz okulunda minik öğrenciler eğlenirken öğreniyor. Birbirinden farklı etkinliklerin düzenlendiği yaz okulunda öğrencilerin velilerine de kişisel eğitim seminerleri düzenleniyor.
8.08.2023 Çocuk
Hem öğrenip hem eğleniyorlar
Hem öğrenip hem eğleniyorlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin sürdürdüğü Benim Mahallem projesi kapsamında düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı yeni sezona merhaba dedi.
8.07.2023 Ege
Geleceğin sporcuları Denizli’de yetişiyor
Geleceğin sporcuları Denizli’de yetişiyor Denizli’de sağlıklı yaşam için hayata geçirdiği ücretsiz kurslarıyla beğeni toplayan büyükşehir belediyesi, yılın ilk 5 ayında 25 bin 89 kursiyerin spor yapmasına imkan sağladı.
10.06.2023 Ege
Yeteneklerini sergilediler
Yeteneklerini sergilediler Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) İzmir Şubesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda özel bir sanat gecesine imza attı.
13.05.2023 Ege
Marmaris’e kar yağacak!
Marmaris’e kar yağacak! Marmaris Belediyesi, yeni yıl için hazırlıklarını tamamladı.
20.12.2022 Ege
“Spor sadece futboldan  ibaret değildir”
“Spor sadece futboldan ibaret değildir” Kentte yarışmacı ve geliştirici bir spor kültürü oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi, halihazırda 22 branşta 4 bin 7 kursiyere imkan sağlıyor. Başkan Utku Gümrükçü, “Çok önemli bir genç potansiyeline sahibiz. Onları yönlendirici sistem kurmak için faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz” dedi
17.11.2022 Ege
29 Ekim’e özel çocuk şenliği
29 Ekim’e özel çocuk şenliği Cumhuriyet Çocukları Spor Şenliği, Kuşadası’nda yaşayan 6-14 yaş arasındaki çocuklara, unutulmaz bir 29 Ekim yaşatacak
27.10.2022 Ege
Tarsus Yarı Maratonu tamamlandı
Tarsus Yarı Maratonu tamamlandı Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen 14'üncü Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu'nda Türk kadın atletler ilk 3 dereceyi kimseye kaptırmazken, erkeklerde Kenyalı atlet Benard Cheruiyot Sang 1.05.16 derecesi ile ipi göğüsleyerek birinci oldu.
23.10.2022 Diğer
Kadın Dostu Kent İzmir
Kadın Dostu Kent İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü etkinliğinde, başarılı genç sporcuların gösterileriyle kadınların her alanda var olabileceğine dikkat çekildi
13.10.2022 Ege
Karabağlarlı kadınlar sporla sağlıklı kalıyor
Karabağlarlı kadınlar sporla sağlıklı kalıyor Karabağlar Belediyesi’nin kadınlara yönelik açtığı aerobik, zumba ve pilates kurslarına yoğun ilgi gösteriliyor.
28.09.2022 Ege
KOMEK kayıtları başladı mı, nasıl yapılır? 2022 Konya KOMEK kayıt başvurusu
KOMEK kayıtları başladı mı, nasıl yapılır? 2022 Konya KOMEK kayıt başvurusu Konya KOMEK ve ASEM'de güz dönemi kayıtları başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde güz dönemi kayıtları 20 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. İşte KOMEK kayıtları ile ilgili ayrıntılar.
21.09.2022 Bilgi Rehberi
Bayraklı’da hareketli günler
Bayraklı’da hareketli günler Bayraklı Belediyesi, yeni ulaşım sistemlerinin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılarak emisyon hacminin düşürülmesini amaçlayan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bu yıl da renkli etkinlikler düzenleyecek.
11.09.2022 Ege
‘Gelin, keşfedin’
‘Gelin, keşfedin’ Bu yıl 91’inci kez kapılarını ziyaretçilere açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Bayraklı Belediyesi’nin standı yoğun ilgi görüyor. 
7.09.2022 Ege
Semt festivalleri Kartal, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sarıyer ve Sancaktepe'de
Semt festivalleri Kartal, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sarıyer ve Sancaktepe'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı, şehrin etkinlik merkezlerine uzak semtlerindeki yetişkin ve çocukları konserler, söyleşiler, tiyatro oyunları ve atölyelerle buluşturmaya devam ediyor.
4.08.2022 Kültür Sanat
Çiğli’ye eksiksiz  spor kompleksi
Çiğli’ye eksiksiz spor kompleksi Çiğli Belediyesi, yenileme çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni bu akşam saat 19:30’da hizmete sokuyor.
4.08.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Zumba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.