2021 - 2022

2021 - 2022

Son dakika 2021 - 2022 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2021 - 2022 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2021 - 2022 haber sayfamızda...

2021 - 2022

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.475 2021 - 2022 haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Larkin savaşı! 4 milyon dolara 'Evet' dedi
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Larkin savaşı! 4 milyon dolara 'Evet' dedi Uzun yıllardır Anadolu Efes'te forma giyen ve Fenerbahçe Beko'nun da transferi için dahil olduğu Shane Larkin sözleşme kararını verdi. Larkin 4 milyon dolara 'Evet' dedi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların İngiliz yıldızın peşine düştüğü iddia edildi. Bordo-mavililerin gündemine gelen yıldız futbolcunun transferine Abdullah Avcı'nın onay verdiği aktarıldı.
23.04.2024 Trabzonspor
Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig kancası! Galatasaray'ın istediği bonservis belli oldu
Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig kancası! Galatasaray'ın istediği bonservis belli oldu Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın bu sezon gösterdiği performans Avrupa'dan çok sayıda takımı harekete geçirdi. Genç futbolcuya son talibin Premier Lig temsilcisi olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, genç oyuncu için talep ettiği bonservis dudak uçuklattı.
20.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon şampiyonluk isteyen kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Güney Amerika'da forma giyen genç yıldızı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.
19.04.2024 Beşiktaş
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek?
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek? Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Ülker Stadyumu'nda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk ediyor. Mücadele şifresiz olarak TV8 ekranından naklen ve canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Lacivertli takımın Yunanistan temsilcisi karşısında alacağı iki farklı skor temsilcimizi yarı finale taşıyacak. Peki Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde kiminle eşleşecek?
18.04.2024 Futbol
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 Konferans Ligi
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Sebastian Szymanski'ye olan ilgi sonrası kurmayların harekete geçtiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Polonyalı on numaranın alternatifi için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu!
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu Sutanlar Ligi'ni üçüncü olarak tamamlayan VakıfBank, tam 7 sporcusuna birden veda etti. Milli oyuncu resmen Galatasaray'a transfer oldu.
18.04.2024 Voleybol
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 Futbol
Real Madrid'de Vinicius Junior'ın rekor hedefi!
Real Madrid'de Vinicius Junior'ın rekor hedefi! Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior, bu sezon 5 gol daha atması halinde kariyer rekorunu kıracak.
10.04.2024 İspanya La Liga
Göztepe, adım adım Süper Lig'e doğru!
Göztepe, adım adım Süper Lig'e doğru! Stanimir Stoilov yönetimindeki Göztepe, Trendyol 1. Lig'de bitime 5 hafta kala play-off hattıyla puan farkını 9 yaptı. Göztepe, kalan maçlarda 7 puan toplaması halinde diğer maçları bakmaksızın Süper Lig'e yükselecek.
8.04.2024 1.Lig
Trabzonspor'a Arjantinli maestro! Yönetim harekete geçti
Trabzonspor'a Arjantinli maestro! Yönetim harekete geçti Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların yıldız futbolcuya kanca attığı öğrenildi. Bordo-mavililerde kurmayların transferi hızlıca sonuçlandırmak istediği aktarıldı.
8.04.2024 Trabzonspor
Arsenal'de Bukayo Saka'nın kariyer sezonu! Durdurulamıyor
Arsenal'de Bukayo Saka'nın kariyer sezonu! Durdurulamıyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen 22 yaşındaki futbolcu Bukayo Saka, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 39 maçta attığı 17 gol, 13 asistle kariyer sezonunu geçiriyor.
Steven Berghuis'in menajerinden Beşiktaş cevabı! 'Komik'
Steven Berghuis'in menajerinden Beşiktaş cevabı! 'Komik' Ajax'ın yıldızı Steven Berghuis'in menajeri Guido Albers açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcunun geleceğine dair konuşan Guido Albers, çarpıcı ifadeler kullandı.
5.04.2024 Beşiktaş
Emirhan İlkhan'dan Süper Lig'de 2'nci gol!
Emirhan İlkhan'dan Süper Lig'de 2'nci gol! Başakşehir forması giyen Emirhan İlkhan, Beşiktaş'a attığı golle birlikte Süper Lig'de 2'nci kez rakip fileleri havalandırdı.
4.04.2024 Basaksehir
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama...
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama... 2013-2014’ten bu yana ligdeki tabloya bakıldığında Galatasaray 4, Beşiktaş 3, Başakşehir ve Trabzonspor 1’er kez mutlu sona ulaştı. Ancak sarı-kırmızılı takımla birlikte son 10 yılda en çok puan toplayan takım Fenerbahçe oldu. Hatta Kanarya, kendisine göre bu süreçte 5 galibiyet fazlası olan ezeli rakibine göre daha az mağlubiyet gördü.
31.03.2024 Fenerbahçe
Luis Nani'den Volkan Demirel'e: Seni görmek güzel
Luis Nani'den Volkan Demirel'e: Seni görmek güzel Adana Demirsporlu Luis Nani, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Volkan Demirel ile ilgili paylaşımda bulundu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor, Borna Barisic ile prensipte anlaştı!
Trabzonspor, Borna Barisic ile prensipte anlaştı! Ara transferde Meunier’i kadrosuna katarak sağ bek sorununu çözen Trabzonspor’un Borna Barisic’in peşinde olduğu ortaya çıktı. Rangers’la sözleşmesi bitecek Hırvat sol bekle prensipte anlaşma sağlandı.
24.03.2024 Trabzonspor
Kupa Voley'de VakıfBank'ın rakibi Eczacıbaşı!
Kupa Voley'de VakıfBank'ın rakibi Eczacıbaşı! VakıfBank, üst üste dördüncü şampiyonluk için mücadele ettiği AXA Sigorta Kupa Voley’in yarı final maçında 23 Mart Cumartesi günü saat 18.00’de Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaşacak.
22.03.2024 Voleybol
LALIGA'dan yayın hakları satışında bir ilk!
LALIGA'dan yayın hakları satışında bir ilk! LALIGA, yenilenen yüzü ve fark yaratan yatırımlarıyla dünya futbolundaki yerini her geçen gün sağlamlaştırmaya devam ediyor. Yayıncılık anlamında benzersiz bir ekosistem oluşturan, inovasyon ve taraftar deneyimlerini iyileştirmek amacıyla teknolojik gelişime sonsuz değer veren kurum, hız kesmeden büyümeye devam ediyor.
21.03.2024 İspanya La Liga
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi'
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi' İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi Gökçen Hacıoğlu vefat etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hacıoğlu, babaannesinin mezarının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.
21.03.2024 Cadde
4. kez ‘Yılın Havalimanı’
4. kez ‘Yılın Havalimanı’ Dünya havacılık sektörünün prestijli yayınlarından ve havacılık sektörünün tüm ana kategorilerini ödüllendiren tek uluslararası etkinlik olan ‘Air Transport Awards’ta ödüller sahiplerini buldu. ‘Yılın Havalimanı’ ödülünün sahibi bu yıl da İGA İstanbul Havalimanı oldu.
19.03.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'na yeni ödül
İstanbul Havalimanı'na yeni ödül İGA İstanbul Havalimanı, “Air Transport Awards 2024”ten “Yılın Havalimanı” ödülüyle döndü. Havalimanı işletmeye başladığı 5 yıl içinde 4 kez aldığı ödülle büyük bir başarıya imza attı.
18.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

2021 - 2022 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.