Son dakika soğuk hava deposu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan soğuk hava deposu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan soğuk hava deposu haber sayfamızda...
Topraktan buluta yatırımın rotasıTürkiye’de geleneksel tarım sensörler, yapay zekâ, veri analitiği ve otomasyonun gücüyle yüksek teknolojili bir yatırım alanına dönüşüyor. KOSGEB şirket kuruluşu ve iş geliştirmeyi, TÜBİTAK Ar-Ge’yi, Kırsal Kalkınma Yatırım Programı teknolojinin sahaya taşınmasını, IPARD III ise ölçek büyütmeyi destekliyor. Ancak doğru programı seçmek kadar şirket yaşı, NACE kodu, başvuru takvimi ve yatırım konusuna uygun kayıtlar da kritik. Yeni destek zinciri, fikir aşamasındaki girişimi tarladan pazara uzanan bir hatta taşıyor
Bakan Kacır'dan NATO Zirvesi'ne ilişkin önemli değerlendirmeSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "NATO Zirvesi'nde de bir kez daha gördük ki bugün masada sözü dinlenilen, sahada kabiliyetleriyle fark oluşturan, dostlarına güven, hasımlarına caydırıcılığıyla net mesaj veren Türkiye var. Elbette bu tabloyu mümkün kılan, doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle aynı hedefe yürüyen, topyekun kalkınan Türkiye'dir." dedi.
Zonguldak’ta 7 proje birden açıldı! Bakan Kacır detayları açıkladıZonguldak'ta düzenlenen törende 7 sanayi ve teknoloji projesinin açılışı gerçekleştirilirken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kentte hayata geçirilen yatırımların üretim, istihdam ve kalkınmaya önemli katkı sağlayacağını söyledi. Kacır, yeni teşvik programlarıyla Zonguldak'ta milyarlarca liralık yatırımı desteklemeyi sürdüreceklerini belirtti. Ankara'daki NATO Zirvesi ile ilgili de konuşan Bakan Kacır, "Bir kez daha gördük ki bugün masada sözü dinlenilen, sahada kabiliyetleriyle fark oluşturan, dostlarına güven, hasımlarına caydırıcılığıyla net mesaj veren Türkiye var." dedi.
Stanford, Harvard, BM... Tüm kariyeri tek kurşunla son buldu: Acılı babadan kahreden sözler: Hepsi yarım kaldıBursa’nın Gürsu ilçesinde ablasının alacağı için icra davası açtığı Hakkı Çetin’in silahlı saldırısında yaşamını yitiren Avukat Hatice Kocaefe’nin (26) babası Rahmi Kocaefe, kızının İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra Amerika’da Stanford Law School’da yüksek lisans yapıp Harvard’da da akademik çalışmalar yürüttüğünü, ardından Birleşmiş Milletler İklim Konferansı delegasyonunda görev aldığını belirterek gözyaşlarına boğuldu.
Stanford, Harvard, BM... Tüm kariyeri tek kurşunla son buldu: Acılı babadan kahreden sözler: Hepsi yarım kaldıBursa’nın Gürsu ilçesinde ablasının alacağı için icra davası açtığı Hakkı Çetin’in silahlı saldırısında yaşamını yitiren Avukat Hatice Kocaefe’nin (26) babası Rahmi Kocaefe, kızının İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra Amerika’da Stanford Law School’da yüksek lisans yapıp Harvard’da da akademik çalışmalar yürüttüğünü, ardından Birleşmiş Milletler İklim Konferansı delegasyonunda görev aldığını belirterek gözyaşlarına boğuldu.
Başakşehir'de sanayi sitesinde yangın! Çok sayıda ekip sevk edildiBAŞAKŞEHİR'de Oto Sanayi Sitesi'nde bulunan iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Büyük hasar oluşan iş yerinin alev alev yandığı anları çevredekiler cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Antalya'da soğuk hava deposunda yangın! Dumanlar çevreyi kapladıAntalya’nın Serik ilçesinde bir firmaya ait soğuk hava deposunda yangın çıktı. Bölgeye yönlendirilen çok sayıda itfaiye ekibi alevlerin söndürülmesi için çalışma başlattı. Yangın büyük ölçüde kontrol altına alınırken iç kısımdaki alevler söndürülüyor.
Peynirlerini yüzlerce yıldır bu mağaralarda muhafaza ediyorlarErzincan'da yüzlerce yıldır süren bir gelenek hala yaşatılıyor. Kemah ilçesine bağlı Ayranpınar köyü sakinleri, peynirlerini soğuk hava deposu olarak köylerinde bulunan buz mağaralarında muhafaza ediyorlar.
Bakan Bolat: Kıbrıs davası her zaman payidar olacaktırTicaret Bakanı Ömer Bolat, Kıbrıs davasının her zaman payidar olacağını belirterek, "Kıbrıs Türkleri Türkiye’nin güvencesi altında kıyamete kadar adada var olacaklar. Biz de Ticaret Bakanlığı olarak gerek gümrük işbirliği gerekse Güzelyurt’ta yapılmakta olan soğuk hava deposu projesiyle KKTC üretiminin ve ekonomisinin güçlenmesi için elimizdeki tüm imkanlarla KKTC’nin yanında var olmaya devam edeceğiz." dedi.
Antalya'da 1035 odalı, 5 yıldızlı otele tahliye kararıAntalya'nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı otelin mülk sahibi, tesiste Kültür ve Turizm Bakanlığı onayı alınmadan imara aykırı yapılaşma yapıldığı ve bakanlığa ödenmesi gereken hasılat payının ödenmediği gerekçesiyle işletmeci şirkete tahliye davası açtı. 5 gün önce sonuçlanan mahkemede, 1035 yatak kapasiteli otelin 2 hafta içerisinde tahliyesine karar verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adlarımız farklı olsa da soyadımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'dirKKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi ve Cumhuriyet Meclisi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizleri bir arada tutan ortak paydamız ve hedeflerimiz aynıdır. Adlarımız farklı olsa da söz konusu Kıbrıs davası olunca soyadımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'dir." dedi.
Vicdan yangınıBolu’daki yangının ardından morglar yetersiz kalınca cenazelerin, üzerindeki kızarmış piliç resimleri kapatılmamış gıda TIR’ına konulması vicdanları bir kez daha yaraladı. Kartalkaya’da yanan otelin birkaç metre ilerisinde kaymaya devam eden tatilciler ve cenazeleri Ankara’ya taşımak için 100 bin TL isteyen fırsatçılar da insanlığın geldiği durumu sorgulattı.
Soğuk Hava Deposu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.