Son dakika Yeme içme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yeme içme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yeme içme haber sayfamızda...
Bodrum’a daha az ama ‘doğru turist’Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Bodrum Temsilcisi ve Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin yeni sezonu değerlendirdi, sürdürülebilirlik için turist sayısının yanı sıra turistlerin ekonomiye katkılarının da göz önünde bulundurulmasının önemine dikkat çekti
İstanbul'un en pahalı caddesi belli olduGeçen yıl İstiklal Caddesi'ni ziyaret edenlerin sayısı 90 milyonu aşarken, Bağdat Caddesi'nde 31,4 milyon seviyesine geriledi.
Diyanet'ten yanıt 📌 Bayramda oruç tutulur mu? Ramazan Bayramı'nda oruç tutmak sevap mı, günah mı?Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala bayram ile ilgili sorular gündeme gelmeye başladı. Ramazan ayı boyunca oruç tutarak dini görevini yerine getiren vatandaşlar, Bayramda oruç tutulur mu? Ramazan Bayramı'nda oruç tutmak sevap mı, günah mı? öğrenmek istiyor. İşte Din İşleri Yüksek Kurulu'nun konu hakkında açıklaması
Hedef 25 milyar dolar! Türk gastronomi sektörü, antalya’da masaya yatırıldıGastronomi sektörü 7 bin kişilik katılımla Antalya’da düzenlenen Culinary Forum’da buluştu. Sektörün Türk yemeklerine de genç şeflere de güveni tam: “Gastronomi ihracatı genç şeflerle artacak. 2025’te Türk mutfağı yükselişte.”
Restoran ve vatandaşlara iftar sofraları için israf uyarısı!Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl, ramazan ayında kurulan iftar ve sahur sofralarında gıda israfı yapılabildiğini belirterek, hem yeme-içme işletmelerinin hem de vatandaşların bu konuda dikkatli olması gerektiğini söyledi.
Restoranlarda tartışma yaratan uygulama! Müşteri istese de istemese de ödemek zorunda kalıyorRestoranların müşterilerden aldığı, kuver, masa ücreti, bahşiş gibi ücretler kamuoyunda tartışma konusu olmaya devam ediyor. Normal şartlarda isteğe bağlı olarak ödenen ve lüks restoranlarda zorunlu olarak alınan kuver, masa ücreti, bahşiş gibi uygulamalara alt-orta segment restoranların da geçtiği belirtildi. İşte detaylar...
Şeker gibi ihracat200 civarı ülkeye ihracat yapan Türk şekerli ve kakaolu mamuller sektörü Almanya’da milli katılımla boy gösterdi. 4 milyar dolar ihracat hedefleri olduğunu söyleyen İHBİR Başkanı Taycı ABD’yi radara aldıklarını açıkladı.
Yeme İçme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.