Konut Kalekim’den zeminde iddialı çözüm

Kalekim’den zeminde iddialı çözüm

12.01.2015 - 14:42 | Son Güncellenme:

Kalekim, iddiasını zemin kaplama sistemi ‘Tecnica’ ile sürdürüyor.

Kalekim’den zeminde iddialı çözüm

Yapı kimyasalları sektöründe en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zemin kaplama sistemi ‘Tecnica’ ile sürdürüyor. Ürün kalitesi ve uzun yıllar koruduğu performansı ile epoksi ve çimento esaslı olmak üzere birçok seçenek sunan ‘Tecnica’, bütünsel zemin sistemi çözümlerinin yeni adı olarak pazarda büyümeye devam ediyor.
Kalekim’in köklü Ar-Ge tecrübesi ile üretilen ‘Tecnica’, zemin sistemlerine getirdiği yeniliklerle; yaratıcı, ekonomik, estetik, güvenli ve uzun ömürlü uygulamalar sunuyor. ‘Tecnica Zemin Çözümleri’; çevreye duyarlılığından asla ödün vermeyen ürün ailesiyle, üretim ve yaşam alanlarında sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor.
Her yerde ‘Tecnica’
Çok geniş bir kullanım alanı olan ‘Tecnica’; ‘yüksek kimyasal ve mekanik dayanım gerektiren üretim alanları’, ‘lojistik depolama alanları’, ‘gıda ve ilaç üretim alanları’, ‘katlı otoparklar’, ‘genel üretim alanları’, ‘ticari yapılar’, ‘ofisler ve dış mekan aktivite alanları’nda estetik, uzun ömürlü ve hızlı çözümler üretiyor.
İhtiyaca göre ideal seçenekler
Kalekim, zemin çözümlerinde çimento esaslı kuvars ve korund agregalı yüzey sertleştiricileri ‘Tecnica 32 DS’ ve ‘Tecnica 34 DS’, akrilik kür malzemesi ‘Tecnica 22 CW’ ve epoksi esaslı ürünlerinden astar, tesviye harcı, tamir harcı olarak kullanılabilen ‘Tecnica 132’ ve ‘Tecnica 142’, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’, son kat kaplama malzemesi ‘Tecnica 332’ ve portakal kabuğu tekstürlü kaplama malzemesi ‘Tecnica 342 OP’ sayesinde kullanım alanının ihtiyacına göre mükemmel seçenekler sunuyor.
Sektöre kazandırdığı yeniliklerle ilklere imza atan Kalekim, ‘Tecnica Zemin Çözümleri’ ile birlikte sunduğu profesyonel teknik destek ve servis hizmetleriyle de her aşamada mükemmelliği hedefliyor.