Otomobil “İkinci elde tüm Türkiye’yi dijitalleştirmek istiyoruz”

“İkinci elde tüm Türkiye’yi dijitalleştirmek istiyoruz”

11.04.2017 - 17:45 | Son Güncellenme:

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de ikinci el araç satışını galeriler ve bayiler için çok daha dijital ve profesyonel bir hale getirmek için altyapı hizmetleri sağlayan Tasit.com, bu çabasını radikal bir kararla destekledi. Artık Türkiye’de 2.el araç alım satımı yapan tüm firmalar, tamamen ücretsiz olarak Tasit.com hizmetlerinden yararlanabilecekler.

“İkinci elde tüm Türkiye’yi dijitalleştirmek istiyoruz”

2014 yılında Avrupa’nın en iyi 100 teknoloji şirketi arasında yer alan Tasit.com, Türkiye’deki ikinci el otomobil pazarına fırsat eşitliği ve kolaylık getiriyor. Tasit.com altyapısıyla galeri veya bayinin Facebook sayfasına, Tasit.com’da yer alan ilanları otomatik olarak aktarılıyor, işletme web sitesi mobil versiyonuyla da aktif oluyor. Tasit.com’un uzman ekibi de her ihtiyacınız olduğunda destek veriyor. Türkiye’nin her yerindeki ikinci el araç satan galeri ve bayiler, araç ilanlarını ücretsiz listeleyebilecek ve tüm bu imkanlardan da ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Haberin Devamı

İkinci el araç pazarında Türkiye için Elele

Firmalar artık Tasit.comkurumsal üyeliklerinde bulunan ayrıcalıklardan da ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Otomotiv endüstrisinde faaliyet gösteren kurumlara destek olarak, Tasit.com’un sunduğu bu teknolojik avantaj ile sektördeki birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmeyi arzu ettiklerini ifade eden Tasit.com CEO’su Birol Kabakoğlu, ikinci el araç pazarında tüm galeri ve bayilerin yararlanabilmesi için hizmetlerini ücretsiz sunabilmek için bir model geliştirdiklerini açıkladı.

“Dijital Türkiye için elimizi taşın altına koyduk”

Türkiye’de ikinci el otomobil sektörünün gelişimi için,“Dijital Türkiye için elimizi taşın altına koyduk” diyen Tasit.com CEO’su Birol Kabakoğlu, galeri ve bayilere, ihtiyaç duydukları kurumsal altyapıyı onlara sağlayacak ve 2.el araç alım satımı yapan firmaların günlük tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bir sistem geliştirdiklerini ifade ediyor.Tasit.com’a ücretsiz kurumsal üye olan her firma, kurumsal üyelik avantajlarından ücretsiz yararlanırken, araç ilanlarını birkaç tıkla kendi Facebook sayfasına otomatik taşıyabiliyor. Ayrıca Tasit.com tarafından araç alım satımı yapan firmalara özel düzenlenen kurumsal eğitimlere katılabiliyor ve Tasit.com’un düzenli olarak yayınladığı sektörün nabzını tutan otomobil ve hafif ticari Pazar değerlendirmesi raporlarına ve sektörel araştırma verilerine de ulaşabiliyor.

Haberin Devamı

Tasit.com Mobil Uygulamaları

Tasit.com, hem Ios hem de Android platformlarında sürekli yenilediği, kullanımı kolay ve modern tasarımlı uygulamalarıyla isteyen herkese tüm hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanma imkanı sunuyor.