Sektorel Yayinlar Dam, şehrin merkezi İstiklal Caddesi’nde

Dam, şehrin merkezi İstiklal Caddesi’nde

29.11.2017 - 14:07 | Son Güncellenme:

Metropollerin yeni trendi, paylaşımlı çalışma alanının (co-working) İstanbul’daki en yeni hali Dam, İstiklal ’de hizmet veriyor. Ofis ortamından sıkılanlar ya da evde tek başına çalışmak istemeyenler için alternatif olan Dam, kültür sanat etkinlikleri ile de sanatseverlerin uğrak yeri oldu.

Dam, şehrin merkezi İstiklal Caddesi’nde

Çalışma alanını paylaşıp sosyalleşebileceğiniz, bu arada farklı bakış açılarınızla birbirinize katkıda bulunabileceğiniz bir ofis ortamında ihtiyacınız olan her şeyi size sunan Dam, şehrin merkezi İstiklal Caddesi’nde bulunuyor. Mevcut hazır ofisleri ile üyelerine farklı çalışma ortamı sağlayan Dam, co-working ’e de farklı bir soluk getiriyor. Dam ’da edebiyattan konsere, sanattan eğitime kadar birçok aktivite ile çalışma alanınızı daha eğlenceli hale getirmek mümkün.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için

Sanatseverlerin gözde mekânı olacak
Kültür sanat etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiren Dam, sanatseverlerin de en gözde mekânlarından birisi olma yolunda ilerliyor. Üyeler; şiir okuma etkinliklerinden konserlere, performans şovlarından eğitimlere kadar birçok etkinlik ile sosyalleşirken, ofiste ya da evde arayıp da bulamadığı çalışma ortamını yakalayabiliyor.

Farklı konseptlerde çalışma ve sosyalleşme alanları
Birçok alternatif ile çalışma imkânları sunan Dam ’da, hazır ofislerin yanı sıra, toplantı odaları lounge alanı ve ortak çalışma alanları bulunuyor. Konsept odaları ise koçluk seansları, iş yemekleri , meditasyon ortamı ve rahat toplantı alanları gibi olanakları sunuyor. Ayrıca Dam ’da çeşitli kültür sanat etkinliklerinin yapılacağı bir performans alanı mevcut.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için