Sektorel Yayinlar OFİS ALSANCAK: İZMİR’DEKİ YENİ ADRESİNİZ

OFİS ALSANCAK: İZMİR’DEKİ YENİ ADRESİNİZ

29.11.2017 - 13:49 | Son Güncellenme:

Günümüzde sanal-hazır ofis çözümlerinin iş dünyasındaki tüm sektörlere sağladığı avantajlar tartışılmaz hale geldi.

OFİS ALSANCAK: İZMİR’DEKİ YENİ ADRESİNİZ

Girişimcilerden freelancer çalışanlara kadar hemen her sektörde tercih edilmeye başlanan sanal-hazır ofis çözümleri, her meslek grubundaki kişilerin tercih ve isteklerine göre şekillenebiliyor.

Haberin Devamı

Sanal ofis, özellikle home ofis veya mobil olarak çalışan kişiler için sunulan harika bir çözümdür. Ofis Alsancak’ın sanal ofis hizmeti ile kişiler ofis kurmanın yatırım ve mali risklerini almadan hemen çalışmaya başlarlar. Sanal ofis kullananlar; sabit bir telefon numarasına, yasal adrese, kargo ve sekreterya hizmetlerine sahip olurlar. Tüm tebligatlar, önemli evraklar ve kargolar teslim alınır, telefonlar anında yanıtlanır ve bilgilendirme yapılır. Dolayısıyla sanal ofis seçeneği ile Ofis Alsancak’ta hem prestijli bir iş adresine sahip olabilir hem de fiziksel bir ofisteymiş gibi kargo ve telefonlarınızın takip edildiğini bilerek sadece işinize odaklanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Hazır ofisler ise tam donanımlı kiralık ofislerdir. Ofis Alsancak’ta hazır ofis seçeneğini tercih edenler modern ve teknolojik bir ortama, ofis mobilyalarına, telefon ve internet hizmetine, teknik desteğe, tam zamanlı temizlik ve mutfak hizmetine, ısıtma ve soğutma altyapısı gibi pek çok fiziki imkana sahip olmalarının yanında kira stopajı ödemez ve kira faturasını gider olarak gösterebilirler. Ofis aidatı, elektrik, su, gibi bedeller talep edilmez. Bu noktada Ofis Alsancak’ın hazır ofis hizmetleri başlangıç maliyetleri açısından pek çok avantaj sağlamaktadır.

Haberin Devamı

Hem hazır-sanal ofis kullanıcıları hem de ihtiyaç duyanlar, Ofis Alsancak’ta farklı kapasitelerde toplantı ve özel görüşme odalarında saygın ve konforlu bir ortamda toplantı ve etkinliklerini gerçekleştirebilirler.

Merkezi ve kolay ulaşılabilir lokasyonda, İzmir Alsancak’ta, Heris Tower 9. katta sizleri bekliyoruz.

Detaylı bilgi için