Siyaset Bahçeli’den Boğaziçili öğrencilere sert sözler: Bunlar Türkiye düşmanlarının niyeti karanlık taşeronlarıdır

Bahçeli’den Boğaziçili öğrencilere sert sözler: Bunlar Türkiye düşmanlarının niyeti karanlık taşeronlarıdır

10.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Tok gezip açlık edebiyatı yapanların gençlerimize oy gözüyle baktıkları malumumuzdur. Ancak biz Türk gençliğine bakınca oy görmüyoruz, gelecek görüyoruz” dedi. Bahçeli, Boğaziçi Üniversitesi’nde eylem yapan öğrenciler için de “Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlarıdır” dedi.

Bahçeli’den Boğaziçili öğrencilere sert sözler: Bunlar Türkiye düşmanlarının  niyeti karanlık taşeronlarıdır

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın “Türk Gençliği Büyük Kurultayı”nda konuşan Bahçeli özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

GENÇLERİ SOKAKTA BULMADIK: Türk gençliğini çıkarları uğruna istismar yarışına girip ihanet şartlarını bir senaryo kapsamında yaygınlaştırmak için körpe dimağları kullanmaya heves edenler günahın ve zilletin pençesindedir. Ancak biz gençliğimizi sokakta bulmadık, sokaklara teslim edemeyiz. Onların akıllarını çelmek için geceli gündüzlü kara propaganda yapan terör örgütlerine, marjinal sol gruplara, merdiven altı yapılara, zilletin çukuruna düşmüş Türkiye muhalifi siyasilerin köhne ve kötürüm hesaplarına peşkeş çektirmeyiz. Gençliğin sokağa düşmesi, geleceğimizin ayağa düşmesidir.

YARI ÇIPLAK MAHLUKAT: Boğaziçi Üniversitesi Rektörü’nün otomobiline yarı çıplak çıkıp üzerinde tepinen mahlûkatın Türk gençliğine mensup olması imkânsızdır. Üniversite kapılarında polise, öğretim üyelerine, üniversite yönetimine meydan okuyan, taş atan bir güruhun Türk gençliğini değil, hain planları temsil ettiği çok açıktır. Bunlar ne öğrenci, ne de gençtir. Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlarıdır...

Haberin Devamı

AJAN PROVOKATÖRLER: Öğrencilerin  yurt, barınma ve günlük kaygıları makul ve mantıklı ihtiyaçların seslendirilmesidir. Ancak yurt diyerek banklarda yatmak neyin nesidir? Üstelik bu reziller terör örgütü bağlantılıdır. Bunlar genç veya öğrenci değil, ajan provokatörlerdir... Kopuklar, çapulcular öğrenci falan değil, düpedüz şehir eşkıyasıdır.

HDP’Lİ BÖLÜCÜ KEBAPÇI: Grup kürsüsüne CHP ve HDP iltisaklı kebapçıyı çıkarıp sözüm ona bize nazire yapan, HDP’li bölücü kebapçıların gönlünü almak, gözüne girmek için bir zamanlar methiyeler düzdüğü partisini taşlayan ekmeksizler, erdemsizler, haydi çıkın da bir eşkıyayı kürsülerde konuşturun. Türk düşmanlarının figüranı olmak hiç kimseyi iyi, hiç kimseyi demokrat, hiç kimseyi de yerli ve milli yapmaz. Yapsa yapsa işbirlikçi yapar, kötü yapar, melanetin seyisi yapar... Ülkü Ocaklarına ‘haydut’ diyenler hayasızdır, yüz karasıdır, dönektir, devşirmedir, faşizmin ipte oynattıkları kuklalardır.

Haberin Devamı

ÜLKÜ OCAKLARI KAHRAMANDIR: Bir de Ülkü Ocaklarına terör örgütü yaftası vurmaya, böylesi bir çamuru sıvamaya çalışanlar var. Kahrolsun şer odakları, çok yaşasın Ülkü Ocakları. Yaramız yok, gocunacak halimiz de yok. ABD Temsilciler Meclisi, terörist görmek istiyorsa, yeni dost ve müttefiki yanaşmalarına bakmalıdır. Ülkü Ocakları’ndan terörist değil, terörizmin can düşmanı çıkar. Ülkü Ocakları aslen ve esasen kahramandır, bunu tescil etmeye mezun yegâne merci Türk milletidir.

Bahçeli’den “İdeal Türk Gençliği’ tarifi

“Tarihine, kültürüne, medeniyetine, öz değerlerine, inançlarına ve ruh yapısına sımsıkı bağlı, erdemli, enerjik ve sorumluluk sahibi bir gençlik. Şahsiyetli olmayı insan olmanın ön şartı gören bir gençlik. Peşin hükümlerin tuzağından, önyargıların prangalarından kurtulmuş bir gençlik. Vicdan ve irade bağımsızlığına hiçbir zaman ipotek koydurmamış bir gençlik. Muhayyilesine kelepçe vurdurmayan, muvaffakiyette sınır tanımayan, mücadeleye geriden bakmayan bir gençlik. Atasını, anasını, babasını sayan; sözü bir özü bir adam gibi adam olan bir gençlik. Kızılelmaya, Turan ülküsüne, yükseldikçe yükselme kararlılığıyla İ’la-yi Kelimtullah’a giden bir gençlik. Hakk’a, halka, hakikate, hidayete koşar adım giden bir gençlik. Ecdadının emanetlerini omuzlayarak milli ve manevi değerlerle bezenmiş bir gençlik.”

Haberin Devamı

Fotoğraf: YAVUZ ÖZDEN Milliyet