Siyaset Çavuşoğlu'ndan Brüksel'de peş peşe kritik temaslar

Çavuşoğlu'ndan Brüksel'de peş peşe kritik temaslar

06.04.2022 - 19:03 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre;  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için geldiği Brüksel’de Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ve İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Brüksel'de Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “NATO Dışişleri Bakanları toplantısı marjında ilk olarak Kanadalı mevkidaşım Melanie Joly’le görüştük. İlişkilerimizi ve Ukrayna‘daki son gelişmeleri değerlendirdik” dedi.

Haberin Devamı

Çavuşoğlundan Brükselde peş peşe kritik temaslar

İTALYA DIŞİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Çavuşoğlu, İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Brüksel’deki ikinci görüşmemizde İtalya Dışişleri Bakanıyla, Ukrayna ve Libya'daki gelişmeleri, savunma ve ekonomik işbirliğimizi ele aldık” dedi.

Çavuşoğlundan Brükselde peş peşe kritik temaslar

ÇAVUŞOĞLU, BRÜKSEL’DE TÜRKİYE GÜZELLİKLERİ SERGİSİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Belçika’nın başkenti Brüksel'de Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin Türkiye Güzellikleri Sergisi'nin açılışını yaptı. Çavuşoğlu açılışta yaptığı konuşmada, “Sergi Türkiye’nin doğal güzelliklerini ve yüzyıllara dayanan birlikte yaşam kültürünün yansıtıyor. Bu sergiyi ilk kez geçen ay 2’nci Antalya Diplomasi Forumu’nda dijital olarak gerçekleştirdik. 75 ülkeden ve 40 uluslararası örgütten binlerce katılımcı sergimizi çok beğendi” dedi.

Haberin Devamı

Çavuşoğlu ayrıca, Türkiye’nin eşsiz güzelliklerini sanatlarıyla birleştiren foto muhabirlere ve sergiye ev sahipliği yapan TOBB Brüksel Temsilciliği ile emeği geçen herkes teşekkür etti.