Siyaset MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel trafik kazası geçirdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel trafik kazası geçirdi

01.10.2017 - 20:37 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaralandı. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel trafik kazası geçirdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in de içinde bulunduğu bir araç Eskişehir'de kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Ölen ve yaralananların kimlikleri de belli oldu. Ferdi Kulaksızoğlu hayatını kaybederken, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Fikret Demir, Fatma Yücedağ, Bedirhan Kulaksızoğlu ve Polat Kulaksızoğlu kazada yaralandı.

DEMİREL'İN SAĞLIK DURUMU

Ruhsar Demirel'in sağlık durumunun iyi olduğu ve Ankara'da bir hastaneye sevkedildiği gelen bilgiler arasında...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel trafik kazası geçirdi

KAZAYA 3 ARAÇ KARIŞTI

Kaza, Eskişehir-Ankara karayolu 55. kilometrede akşam saatlerinde yaşandı. İddialara göre, Fikret Demir (38) idaresindeki 06 DB 0977 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki çelik bariyerlere çarpıp karşı yöne geçti. İçinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in de bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen Ferdi Kulaksızoğlu (38) idaresindeki 06 GD 3234 plakalı otomobile çarptı. Demir'in idaresindeki otomobil ardından Murat Çakır sevk ve idaresindeki 26 B 7217 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Toplam 3 aracın karıştığı kazada yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, Ruhsar Demirel'in partisinin Bilecik İl Kongresi'nden döndüğü ve Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.