Tatil Asya tatları İstanbul'a taşınıyor

Asya tatları İstanbul'a taşınıyor

24.10.2018 - 12:20 | Son Güncellenme:

Mitte’nin deneyimli mutfak ekibinin yurt dışı eğitim tecrübeleriyle hazırladığı, Çin’den Hindistan’a uzanan, Asya mutfağının en öne çıkan tatlarının yer aldığı menü, misafirlere eşsiz bir lezzet şöleni sunarak, Karaköy’de Asya rüzgarları estiriyor.

Asya tatları İstanbula taşınıyor

İsmini birebir olarak Berlin’in, eğlence ve kültür – sanat anlamında en popüler bölgesinden alan Mitte, Sonbahar – Kış sezonunda yenilikleriyle adından söz ettiriyor. Circle Group bünyesinde hizmet veren, başarılı Mimar Sami Savatlı’nın dokunuşlarıyla dekorasyonunda tamamen minimal şıklığa bürünen ve yıl boyunca dünyaca ünlü DJ’i ağırlayacak olan mekan, bu sezon misafirlerini Asya mutfağının en gözde seçenekleriyle buluşturuyor.

Haberin Devamı

Konusunda uzman ekibinin yurt dışı deneyimleriyle, Çin’den Hindistan’a uzanan geniş yelpazede Asya mutfağının en seçkin lezzetlerini menüsüne ekleyen Mitte, misafirlerini benzersiz deneyimlerle buluşturuyor.

Executive Chef İrem Esen’in özel yorumlar ve özgün sunumlarla hazırladığı lezzetler arasında; damaklarda silinmeyecek iz bırakan özel sosuyla Izgara Tatlı Mısır Togarashi, hafif kurutulmuş sığır etinin narenciye sosuyla harmanlandığı Beef Tataki, Japonya’nın en popüler yemeklerinden, sebze ve etle doldurularak hamura sarılan Gyoza Beef, özenle pişirilen ve yasemin çayıyla tatlandırılan Jasmine Tea Smoked Beef Ribs renkleriyle özel deneyimler sunan Siyah /Beyaz Dim Sum’lar, Türf mantarlı ve aromalı ince ince dilimlenmiş dana eti; Beef Tobanyaki, enfes baharatların öne çıktığı Hint Pilavlı Kuzu ve yulafla tavuğun benzersiz bir uyum yakaladığı Yulaflı Crispy Chicken, egzotik meyveler ile matchanın en tatlı uyumunu yaşatan tatlı menüsündeki Matcha Fondan gibi iştah kabartıcı seçenekler öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Ayrıca sadece Mitte’de deneyimleyebileceğiniz Asya’nın egzotik meyvesi liçiden hazırlanan Susamlı Liçi Meyveli Karides, Ocean Sea Food, altın portakallı, kuşkonmazlı, teriyaki sosla harmanlanmış Black Cod ve Pineapple Bowl da mutlaka denenmesi gerekenlerin başında geliyor.