Teknoloji Haberleri Dizüstünüzü koruyor musunuz?

Dizüstünüzü koruyor musunuz?

23.05.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Özel yasamimizin vazgeçilmezleri haline gelen dizüstü bilgisayarlarimizi, Travel Surge Notebook Enerji Korumasi ile güven altina aliyor.

Dizüstünüzü koruyor musunuz

Yasadigimiz mobil hayatin büyük bir parçasi olan dizüstü bilgisayarlari ani voltaj yükselmelerinden zarar görebilecek hassas cihazlar olduklari için korunmalari da oldukça önemlidir. Tunçmatik piyasaya sundugu yeni ürünü Travel Surge Notebook Enerji Korumasi’yla bilgisayarinizi ani voltaj yükselmelerinden koruyor. Ayrica ürünün RJ11(telefon hatti) ve RJ45(network hatti) korumasi da bulunuyor. Böylece ürün network veya telefon hatti üzerinden gelebilecek ani voltaj yükselmesine karsi da koruma saglamis oluyor.


Bilgisayariniz Koruma Altinda

Türkiye’nin enerji çözümleri markasi Tunçmatik’in, inovatif ürün ailesine son olarak ekledigi Travel Surge Notebook Enerji Korumasi ürününün pin girisine göre 3’lü ve 2’li olmak üzere iki modeli bulunuyor. 12000 Amper maksimum akim, 6000V maksimum pik gerilimi ve 306 Joules koruma kapasitesi bulunan ürünün telefon/faks/modem/network hatti korumasi bulunuyor. 1.2 m uzayabilen RJ45 Cat5 kablosuyla kullanim kolayligi saglayan ürün kablo tutucu özelligiyle  kablo karmasasina engel oluyor. EMI/RFI gürültü filtresi ve dalgalanma koruma led’i ise ürünün güvenlik özellikleri arasinda yer aliyor.