Teknoloji Facebook, Messenger için Boomerang desteği ve selfie modunu duyurdu

Facebook, Messenger için Boomerang desteği ve selfie modunu duyurdu

18.12.2018 - 11:01 | Son Güncellenme:

Facebook, Messenger uygulaması için yeni kamera özelliklerini duyurdu. Boomerang videolarını desteklemek için yerel desteğin yanı sıra, arka planı otomatik olarak bulanıklaştıran Selfie modu ve Messenger'ın etiketlerini fotoğraflarınıza ve videolarınıza yerleştirmenize izin veren artırılmış gerçeklik özelliği de uygulamaya geldi.

Facebook, Messenger için Boomerang desteği ve selfie modunu duyurdu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Facebook, Messenger için hazırladığı yeni kamera özelliklerini duyurdu. Selfie moduyla kullanıcılar kendi fotoğraflarını çekerken arka planı bulanıklaştırıyor. Artırılmış gerçeklik özelliğiyle de Messenger’ın çıkartmalarını fotoğraf ve videolara ekleyrbiliyorsunuz.

Facebook bir süredir artırılmış gerçeklik efektleri sunsa da, AR etiketleri, bu efektleri standart metin sohbetleri aracılığıyla gönderilebilen aynı etiketlerle eşleştirmeye çalışıyor. Bir çıkartmanın yanındaki kamera simgesine basarak, o çıkartmayı artırılmış gerçeklik nesnesi olarak ekleyebilirsiniz.

Facebook, Messenger için hazırlanan son yeniliklerin küresel ölçekte tüm kullanıcılara dağıtımına başladı. Özellikler, Messenger’ın hem eski hem de yenilenmiş arayüzüne gelecek.