Teknoloji Gran Turismo Sport Geliyor

Gran Turismo Sport Geliyor

20.05.2016 - 16:36 | Son Güncellenme:

Motorları çalıştırmanın zamanı geldi. Çünkü Sony’in sevilen oyunu Gran Turismo Sport’un piyasaya çıkacağı tarih sonunda belli oldu.

Gran Turismo Sport Geliyor

Sony’nin bayrak gemisi yarış serisinden en son geçtiğimiz Ekim ayında haber almıştık. Sony şimdi ise yeni oyunun çıkış tarihini duyurdu. 15 Kasım‘da Amerika’da ve Japonya’da piyasaya çıkacak olan oyunun Avrupa’da ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor ancak çok yakın tarihlerde Avrupa’da da oyunu göreceğiz.

Haberin Devamı

Uzun Zamandır Bekleniyor

Bu PlayStation 4 için çıkacak olan ilk Gran Turismo oyunu olacak. Ayrıca 2013’te Gran Turismo 6 piyasaya çıktığından bu yana herhangi bir Gran Turismo oyunu da görmemiştik. Bu oyun ayrıca Sony’nin PlayStation VR teknolojisi ile uyumlu olacak. PlayStation VR’ı önümüzdeki Ekim ayında göreceğiz.

Sony ayrıca yeni oyunun bir de tanıtım görüntülerini yayınladı. Tahmin edebileceğiniz üzere videoda tam gaz giden son teknolojiye sahip arabalar ve inanılmaz detaylara sahip dünyanın en iyi yarış pistleri var. Oyun gerçekten de inanılmaz derecede detaylı yapılmış. Oyunun beta versiyonda nelerin olacağı dahası beta versiyonunun ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Gran Turismo‘nun arkasındaki beyin olan Yamauchi-san perşembe günü Londra’da oyunun 40 dakikalık bir sunumu yaptı ve bir tek bundan bahsetmedi. Ancak çıkış tarihinin belli olması sabırsızlığını bir nebze azaltabilir.

Haberin Devamı