Teknoloji iPhone 12 satışları 100 milyona ulaştı!

iPhone 12 satışları 100 milyona ulaştı!

04.07.2021 - 11:18 | Son Güncellenme:

Apple, iPhone 12 ile yeni bir rekor kırdı. Normalde en popüler telefonu olan iPhone 6 üzerine satışlar noktasında başarı yakaladı. Counterpoint tarafından yayımlanan rakamlara göre en popüler iPhone modeli değişti.

iPhone 12 satışları 100 milyona ulaştı

iPhone 12, iPhone 11’den iki ay daha kısa bir sürede 100 milyon adet satarak aynı popülerlik seviyesine ulaştı. iPhone 6'nın bu kadar popüler olmasının bir nedeni değişen tasarım faktörü ve bir dizi başka yeni özellik nedeniyle önceki modellerden büyük değişiklikleri barındırması oluyor.

Haberin Devamı

iPhone 12'nin başarısının nedeni aslında bu sebebe benzer olabilir. Telefona bu modelle beraber 5G yeteneği eklendi. iPhone 12, şirketin iPhone 6'nın piyasaya sürülmesinden bu yana ilk kez Apple için başka bir rekora imza atmasını sağlıyor.

Bu iPhone'da görülen eğilim ise Pro Max sürümünün iPhone 11'de olduğundan çok daha fazla tercih edilmesi. Bu, kullanıcıların telefonun daha yüksek bir sürümünü kullanmaya istekli olduklarını gösteriyor. Söz konusu rakamlar gelecekte amiral gemisi iPhone modellerine olan talebin potansiyel olarak artacak.

Yazarlar