Teknoloji Karayip Korsanları'na özel Galaxy S8 geliyor

Karayip Korsanları'na özel Galaxy S8 geliyor

16.05.2017 - 15:47 | Son Güncellenme:

Samsung, geçtiğimiz yıllarda amiral gemisi telefonları için Batman, Iron Man gibi özel versiyonlar hazırlamıştı. Bu sefer Samsung, Karayip Korsanları'na özel Galaxy S8 kılıfı hazırladı.

Karayip Korsanlarına özel Galaxy S8 geliyor

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales yani Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz için hazırlanan özel Galaxy S8 , Çin'deki Disney Resort Hotel'de sergilenmeye başladı. Bu Galaxy S8'in donanım açısından orijinaliyla arasında herhangi bir fark yok. Kutu içeriği değişiyor. Normalde arka kısma lazer işleme yapan firmanın bu modelde de bunu sürdürdüğüne dair bir bilgi yok.

Haberin Devamı

Karayip Korsanlarına özel Galaxy S8 geliyor

Özel bir kutuyla gelen ve arka kısmında korsan kafatası ile Karayip Korsanları logosuna sahip kılıf NFC destekli ve takıldığı zaman Karayip Korsanları teması devreye giriyor. Karayip Korsanları işlemeli özel kutudan ayrıca kablosuz şarj standı da çıkıyor.

Karayip Korsanlarına özel Galaxy S8 geliyor

Karayip Korsanları'na özel versiyon orijinalden yaklaşık 40 dolar daha pahalı. Özel kılıfın Karayip Korsanları 5'in vizyona girmesinin ardından Haziran ayında Çin'de piyasaya sunulması bekleniyor. Kılıfın diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı belli değil.

Yazarlar