Oyun Dunyasi Xbox One, Türkiye'de Satışa Çıktı!

Xbox One, Türkiye'de Satışa Çıktı!

05.09.2014 - 23:22 | Son Güncellenme:

Microsoft’u yeni nesilde temsil eden video oyun konsolu Xbox One, 5 Eylül tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunuldu.

Xbox One, Türkiyede Satışa Çıktı

Türkiye’de 1.599 TL’den başlayan fiyatlarla piyasaya sunulan pakette 500 GB sabit disk kapasiteli, Blu-ray oynatıcılı ve Wi-Fi özelliğine sahip bir adet Xbox One konsolu, bir adet kablosuz kumanda ve 14 günlük Xbox Live Gold deneme üyeliği yer alıyor.

1.999 TL’den satışa sunulan Kinect’li Xbox One paketini tercih edenler ise, giriş seviyesi Xbox One paketinde mevcut olanlara ek olarak bir adet Kinect algılayıcı kamera, Kinect Sports Rivals oyunu, Dead Rising 3 oyunu ve Project Spark gibi hareket algılamaya yönelik kontrol biçimini destekleyen oyunlarla piyasaya sunulmuş durumda.

Kinect kullanıcılara biyometrik tanıma, kontrolcü eşleştirme, videolu Skype görüşmeleri, anında kişiselleştirme ve QR kodlarının tanınması gibi ek özellikler de sağlıyor. Ayrıca Upload Studio ve Twitch gibi uygulamalar oyunlardaki en güzel anları kaydederek paylaşmaya olanak sağlarken, Xbox Live Gold üyeliğiyle sunulan hizmetler ve Xbox One’a entegre Microsoft bulut servisleri, eğlenceyi farklı bir boyuta taşıyor. Xbox One’a devamlı yapılan güncellemeler, konsolu geliştiren yepyeni servislerin yolunu açıyor.

Haberin Devamı

Xbox One’ın Türkiye’ye gelmesini heyecanla bekleyen eğlence ve teknoloji meraklıları, ürünün satışa sunulduğu teknoloji marketlerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 4 Eylül’de çeşitli etkinliklerde düzenlenen turnuvalarda dereceye girenler, Xbox One konsolu paketi ve 1 yıllık Xbox Live Gold üyeliği gibi cazip ödüllere kavuştu.

Haberin fotoğraf galerisi için buraya tıklayınız.