The OthersTürk şirket ‘Yılın Start-Up’ı seçildi

Türk şirket ‘Yılın Start-Up’ı seçildi

30.10.2024 - 11:40 | Son Güncellenme:

Sürdürülebilirlik platformlarından Sustainability Live tarafından Londra’da düzenlenen 2024 Global Sürdürülebilirlik & ESG Ödülleri’nde, EasyCep’in ‘Yılın Start-Up’ı’ seçildiği duyuruldu.

Türk şirket ‘Yılın Start-Up’ı seçildi

Dünyanın dört bir yanından 400’den fazla şirketin 14 farklı kategoride yarıştığı Global Sürdürülebilirlik ve ESG Ödülleri’nde, EasyCep’in bu ödülü almaya hak kazanan tek Türk şirketi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Ödül hakkında konuşan şirketin CMO’su Samet Ensar Sarı, “Her yenilediğimiz cihaz, çevreye ve ekonomiye yapılan bir yatırımdır. Teknolojiye erişimle gezegenimizi koruma arasında bir denge kurarken, sürdürülebilir bir geleceğin inşasına çalışıyoruz. Amacımız sadece elektronik cihazların ömrünü uzatmak değil; döngüsel ekonomiyle, sürdürülebilirlik anlayışını geleceğin standardı haline getirmek” ifadelerini kullandı.

KEŞFETYENİ
Hailey yüzüğü attı! Justin Bieber ile boşanıyor mu?
Hailey yüzüğü attı! Justin Bieber ile boşanıyor mu?

Cadde | 22.06.2025 - 15:12

Dünyaca ünlü model Hailey Bieber, New York'ta gezerken tektaşı olmadan görüntülendi. Her gün yeni bir olayla gündeme gelen çift hakkında boşanacakları iddia edildi.