Adil Yıldırım

Adil Yıldırım

yazaradilyildirim@gmail.com

Tüm Yazıları

Aşk hayatında detaylar önemlidir. Mekânlar açıldığında görüşmeler yoğunlaşacak, dolayısıyla bu konuları size aktarmamın tam zamanı.

Geçen hafta, ilk görüşmede asla sorulmaması gereken soruları ve yapılan büyük hataları sizlerle paylaştım. Sonrasında yazının içeriğiyle ve tüyolarımla ilgili e-posta adresime gönderdiğiniz mesajlar ve yorumlar bana gösterdi ki bu konuya devam etmeliyim; çünkü ilk görüşmede dikkat edilmesi gereken çok sayıda detay var. Aşk hayatında detaylar büyük önem taşır. Yakında mekânlar açıldığı zaman görüşmeler yoğunlaşacak, dolayısıyla bu konuları size aktarmamın tam zamanı diye düşünüyorum. Genel olarak kadınların ilk görüşmeye çok iyi hazırlandıklarını ve görüşme fikrine bile yükseldiklerini gözlemledim, öte yandan erkekler maalesef aynı oranda özenli değil. Erkekler ilk görüşmede öyle ufak detaylarda hata yaparlar ki şimdi sizler de şaşıracaksınız.

Haberin Devamı

Aşk ayrıntıda gizlidir

Hemcinslerime bazı önemli tüyolar veriyorum:

1) Sarımsak ve soğan yemeyin!

Normalde bunların çok faydalı olduğunu doktorlar söyler, ancak inanın bir kadınla yapacağınız görüşmede size hiçbir faydası olmayacağı gibi tam aksine zararı dokunabilir. Görüşme sırasında sizden gelen buram buram sarımsak kokusu hiçbir kadının hoşuna gitmeyecektir. “Ben sarımsak yemeden dışarı çıkmam” diyen adamları anlamıyorum, rahatsız edici kokular belki de sizi çok beğenen bir kadının sizden uzak durmasına neden olabilir.

2) Sipariş verirken dikkat!

İlk görüşmede yemek siparişi verirken yapacağınız bazı seçimler sizin açınızdan çok büyük riskler yaratabilir. Aranızda gayet iyi süren bir diyaloğu yoğun gaz sıkışmalarıyla bölmek istemiyorsanız mutlaka menüden hafif yiyecekleri seçmelisiniz. Aynı zamanda ağır yiyecekler uykunuzu getirir ve esnemeye başlarsınız; bu durumda bir kadının karşısında esneyen adama vereceği tepkileri bir an için hayal etmenizi tavsiye ediyorum. Kimse uykulu gözlerle bakan birisiyle akşam yemeğine devam etmek istemez.

3) Diş sağlığınız önemli!

Günümüzde en trend konulardan biri de ağız ve diş sağlığı. Kadınlarla kötü giden iletişimini düzeltmek adına diş estetiğine on binlerce lira tutan yatırım yapan adamlar tanıdım ve bence haklıydılar. Kadınlar erkeğin gülümseme biçimine çok dikkat eder ve orada sapsarı dişleri gördüklerinde irite olurlar. Dolayısıyla düzenli olarak diş fırçalamanızı ve eğer dişlerinizde estetik açıdan sorunlar varsa bunları en kısa sürede halletmenizi öneriyorum. En kötüsü de şudur: Dişlerine pek güvenmeyen insanlar içgüdüsel olarak gülerken elleriyle ağızlarını kapatır ve bunu yaptıklarını fark etmez. Bu durum dışarıya özgüven eksikliği olarak görünecektir.

Haberin Devamı

Aşk ayrıntıda gizlidir

Bu tüyolar da kadınlara

Kadınlara da ilk görüşmeyle ilgili birkaç öneride bulunmak istiyorum:

1) Ağır parfümleri tercih etmeyin. Bahar ve yaz kokuları, hafif çiçek kokuları ilk görüşmede erkeğin ilgisini çeker; öte yandan ağır ve şekerli kokular ilk görüşme için ideal değildir.

2) Aşırı makyajdan ve çok sayıda aksesuar kullanımından uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Rüküş veya gösterişli bir kıyafetle ilk görüşmeye gitmek yerine göz yormayan renkler ve az sayıda aksesuar daha yerinde bir hamle olacaktır; aynı zamanda sizin çok “cool bir kadın” olduğunuzu düşünür.

Haberin Devamı

3) Gizemli olun ve hayatınızda olan biten her şeyi anlatmayın. Neden mi? Çünkü gereksiz konulara girdiğiniz zaman yeni tanıştığınız bir adam kendine şunu soracaktır: “Bana bunları neden anlatıyor?” Erkekler gizemli kadınları severler ve zaman içinde keşfetmeyi tercih ederler. Bırakın sizi merak etsin ve anlamak için çaba göstersin.