Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

İzmir Süper Amatör Lig Play-Off serisinde ilk maçlar tamamlandı. İzmirspor Çeşme BLD’i 3-1, Aliağa FK Ceyhan Altınyıldız’ 1-0 ile geçerken; Yamanlar Esen Bayındırspor müsabakasında 2-2’lik beraberlik vardı.
Yarın tüm maçlar saat 16:00’da oynanacak. İzmirspor-Yamanlar Esen, Aliağa FK-Bayındırspor ve Ceyhan Altınyıldız-Çeşme BLD ile kozlarını paylaşacak. Bu maçlara dikkat! Çünkü finaller sabırlı ve sakin olabilenindir. Rakibinizi ne gözünüzde büyütün ne de küçümseyin. Çıkın, elinizden gelenin en iyisini yapın ve sadece inanın; Ama gerçekten inanın!
Fiziksel olarak hazır ama zihinsel olarak değilseniz potansiyelinizin büyük bir bölümünü kullanamıyorsunuz demektir. Bir de bahar yorgunluğunun getirdiği etkiyle söz dinlemez, ‘‘Benim bu sahada ölüm bile yeter’’ havalarına girerseniz hem takımınızın kaderiyle oynar hem de kendi bindiğiniz dalı kesmiş olursununuz.

Haberin Devamı

TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR…

BAL 8. GRUP:
Şampiyon belli oldu. Efeler Kale BLD’yi geçerken; Torbalı ise evinde Söke’ye yenilince zirvenin tek sahibi Ödemiş oldu. Şimdi tüm ilçenin ve İzmir’in kalbi Efeler için çarpacak. İnanıyoruz ki; Ödemişspor-Serik BLD maçında zafer kazanılacak ve Ödemiş yıllardan sonra özlediği şampiyonluğu İzmir’e getirecek. Başta Serol Hoca olmak üzere tüm futbolcuları, yönetimi ve taraftarları kutluyoruz. Yolunuz açık ve futbol şansınız bol olsun.
BAL 9. GRUP:
Yeşilova seni yeşertmek istiyor ama sen Çayırova’da kuruyorsun… Yine olmadı ÇİĞLİ, yine olmadı! Ağzımızda aynı laf; ‘‘Seneye inşallah’’ Seneler bitmez o gün de bir gün gelir inşallah.
Büyük umutlarla yeniden yapılanan Bornova Yeşilova da bu sene umduğunu bulamayanlardan. Herkes gibi onlar da nerede yanlış yapıldığını çok iyi biliyor. Umarız aynı hatalar tekrarlanmaz ve doğru yol bulunur. Bu da o kadar zor ve karmaşık değil; AKLIN YOLU BİR!