Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Ne de özlemişiz sevinç gözyaşlarını dökmeyi, ne de çok... Şampiyon TÜRKİYE demeyi… Sizi seviyoruz ve size minnettarız. Unutulmaya yüz tutmuş bu duyguları bize hatırlattığınız için teşekkürler Ampute Futbol Milli Takımımız.

Eğer bir insan gerçekten inanır ve yola çıkarsa karlı dağlar bile ona selam verip yolunu açar, puslu havalarda bile yıldızlar önünü aydınlatırmış.

8. GRUP

Torbalıspor dolu dizgin gidiyor. Sarayköy’ü farklı yenerek imzasını çakan Torkos, Ortaca’ya tedbirli gidiyor; rakibi hem güçlü hem de yaralı… Kuşadası-Sarayköy maçı ise izlenmeye değerdi. Oyun gitti ve geldi ama kazanan Ada oldu. Siyah-beyazlılar üçte üç yaptı. Sandıklıspor Uşak Vefa’ya on gol atarak rakibinin kimyasını bozdu. Dikkat; Sarayköy maçı zorlu geçer. Denizli Kale son dakikada direkten döndü, Dikili Çandarlı ise kaçan bir puana yanıyor. Sökespor Yatağan’dan üç puanı sökerek aldı. Çalspor deplasmanda Bozdoğan karşısında zorlandı ama yenmesini bildi.

Haberin Devamı

Söke maçını heyecanla bekliyorlar. Ödemişspor ,evinde Şuhut Hisar’la berabere kalarak taraftarlarını üzdü. Teknik ekiple yollarını ayıran Efeler Serol Hoca’yla anlaştı. Hayırlı olsun.

9. GRUP

Somaspor tutulmuyor. Çiğli’yi farklı yenerek ‘‘Bu sene olmalı’’ diyorlar; Neden olmasın?

Siyah İnciler, Yunus Emre BLD’yi yenerek dört köşe olmak istiyor, ancak rakip kolay lokma değil.

Çiğli BLD ise Şile Yıldız’ı yenecek güçte. Bornova Yeşilova yeşillendi. Güçlü rakibi Modafen’i farklı yenerek rotasını şaşırttı.

Ayvalık maçı dönüm noktası olacak. Alaşehir’den bir puan alan Ayvalıkgücü, Bornova Yeşilova’yı bekliyor.

Çayırovaspor yüksekleri özleyen Kartal’ı vurdu ve dibe düşürdü.

Balya evinde Yunus Emre’ye farklı yenildi. Havran, Şile’den eli boş döndü.