AfyonkarahisarKablo hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Kablo hırsızlığı şüphelileri yakalandı

28.11.2023 - 15:29 | Son Güncellenme:

Kablo hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Kablo hırsızlığı şüphelileri yakalandı

 

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ ilçesinde durdurulan otomobilde toplam 45 kilogram bakır kablo ve yüksek gerilim kablosu ele geçirildi. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alınırken, haklarında adli işlem başlatıldı. 
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ilçeye bağlı Çatallı köyünde kablo hırsızlığı olduğu ihbarını aldı. İhbarı değerlendiren ekipler, ön plakası sökülmüş bir otomobili durdurdu. Jandarma ekipleri M.M.E. ile M.G.'nin bulunduğu otomobilde arama yaptı. Otomobilin bagaj kısmında 30 kilogram soyulmuş bakır kablo, 15 kilogram da yüksek gerilim kablosu ile hırsızlıkta kullanıldığı düşünülen yan keski, 2 maket bıçağı, kerpeten, demir testeresi, 2 inşaat eldiveni, el feneri, balta ve el tartısı ele geçirildi. 
M.M.E.'nin yapılan GBT sorgusunda 'hırsızlık' suçundan kaydı ortaya çıktı. Jandarma tarafından gözaltına alınan M.M.E. ve M.G. ifadelerinde araçta bulunan kabloları Ekizce köyü ve Veysel köyü yakınlarında çaldıklarını ve Emirdağ bölgesinde daha önce de kablo hırsızlığı yaptıklarını itiraf etti. Jandarma ekipleri M.M.E. ve M.G.'nin ifadesi üzerine kabloların çalındığı bölgeleri de inceledi. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. (DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Anneler Günü demedi lafını söyledi! Göndermeli kutlama
Anneler Günü demedi lafını söyledi! Göndermeli kutlama

Cadde | 11.05.2025 - 09:50

Anneler Günü nedeniyle ünlüler peş peşe paylaşımlar yaptı. Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan da imalı paylaşım geldi.