Bitlis40 YILLIK MUHTAR EMEKLİ OLDU

40 YILLIK MUHTAR EMEKLİ OLDU

18.03.2014 - 16:06 | Son Güncellenme:

.

40 YILLIK MUHTAR EMEKLİ OLDU

Bitlis’in Ahlat İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Başkanlığı Mart ayı olağan genel kurulu toplantısında 40 yıldır muhtarlık yapan Kasım Aydoğdu, emekli olacağını belirtti.
İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca 2014 yılı Mart ayı olağan genel kurulu toplantısı, İlçe Kaymakamı ve Birlik Başkanı Osman Dölek başkanlığında toplanıldı. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan olağan genel kurulu toplantısında meclis üyeleri 2013 yılında yapılan iş ve işlemler hakkında bilgilendirildi. 2013 yılı kesin hesap işlemleri de görüşülerek kabul edildi.
Toplantının sonunda ise ilçenin Çukurtarla (Hanik) köyünde 40 yılı aşkın bir süredir muhtarlık yapan ve halen görevini sürdüren Kasım Aydoğdu emekli olduğunu açıkladı. Kaymakam Osman Dölek ise yapmış olduğu çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı Muhtar Kasım Aydoğdu’ya ilçenin yöresel el sanatlarından Ahlat Bastonu hediye etti.

KEŞFETYENİ
Nihal Candan ile aynı hastalığa yakalanmış! Yıllar sonra açıkladı
Nihal Candan ile aynı hastalığa yakalanmış! Yıllar sonra açıkladı

Cadde | 21.06.2025 - 12:09

Nihal Candan'ın vefatının ardından aynı hastalığa yakalandığını açıklayan Derya Uluğ, o dönem yaşadıklarını anlattı.