BurdurBUSİAD başkanlığına Osman Kurt seçildi

BUSİAD başkanlığına Osman Kurt seçildi

19.04.2023 - 15:15 | Son Güncellenme:

BUSİAD başkanlığına Osman Kurt seçildi

BUSİAD başkanlığına Osman Kurt seçildi

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Sanayici Serbest Meslek Mensupları ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) başkanlığına Osman Kurt seçildi.

Haberin Devamı

BUSİAD'ın Olağan Genel Kurulu'nda aday olmayan Hurşit Çetin'in yerine Osman Kurt başkanlığa seçildi. İlerleyen günlerde dernek çalışmaları ve diğer STK'larla birlikte bir yol haritasının belirleneceğini söyleyen Başkan Kurt, Burdur'un gelişimine ve büyümesine etki edecek tüm dokunuşların, yine Burdur iş dünyasına yön veren isimler ve STK başkanları ile birlikte karar alınarak uygulanmasına çalışılacağını söyledi.

Osman Kurt, eski başkan Hurşit Çetin'e plaket vererek teşekkür etti. Osman Kurt'un yönetimi Erol Gür, Mehmet Şanlı, Adem Tekin, Özgür Çeliker, Fatih Macit ve Burhan Cahit Karakurt'tan oluştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Nihal Candan ile aynı hastalığa yakalanmış! Yıllar sonra açıkladı
Nihal Candan ile aynı hastalığa yakalanmış! Yıllar sonra açıkladı

Cadde | 21.06.2025 - 12:09

Nihal Candan'ın vefatının ardından aynı hastalığa yakalandığını açıklayan Derya Uluğ, o dönem yaşadıklarını anlattı.