Edirne ETSO İLE TRAKYA HASTANESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

ETSO İLE TRAKYA HASTANESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

02.04.2014 - 10:51 | Son Güncellenme:

.

ETSO İLE TRAKYA HASTANESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. bünyesinde faaliyetini sürdüren Özel Trakya Hastanesi ve Trakya City Otel ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) arasında indirim protokolü imzalandı.
İmzalanan protokol kapsamında ETSO yöneticileri, personeli, yönetim kurulu, Tüm ETSO üyesi firmalar ve birinci derece yakınları Özel Trakya Hastanesi’nde ve Trakya City Otel’den indirimli hizmet alacak.
ETSO Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan, ETSO Genel Sekreteri Nevzat Taşkın, Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Üyesi Baran Yazgan, Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. Muhasebe Müdürü Gülben Aydın katıldı.
ETSO ile imzalanan protokol kapsamında, ETSO üyeleri, personeli, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve birinci derece yakınlarının Özel Trakya Hastanesi’nde ayakta veya yatarak gerçekleştirilen tedaviler sırasındaki tüm tahlil, tetkik, ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinden oluşan fark ücretlerinde yıl boyunca yüzde 20 indirim, doğumlarda yasal olarak alınacak fark üzerinden yüzde 20 indirim, check-up paket tutarı üzerinden yüzde 20 indirim olanağından faydalanacağı kaydedildi.
Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan, ETSO için elini taşın altına koyarak memleketin ileriye gitmesi için uğraş verdiğini ifade etti. Yazgan "ETSO ile yaptığımız karşılıklı anlaşma ile şehrimizde iş yapan ve şehrinizin gelişmesinde katkısı olan, ticaret erbapları, Özel Trakya Hastanesi’nde indirimli sağlık hizmeti alacaklar ve Trakya City Otel’de misafirlerini indirimli konaklatabilecekler. Protokol her iki kurum için de hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş.’nin Edirne’de uzun yıllar birçok alanda ticaretini sürdürdüğüne dikkat çeken ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, “Yapılan protokol sayesinde ETSO camiası üyeleri ve yakınları da dahil olmak üzere Edirne’nin önemli sağlık kuruluşlarından birisi olan Özel Trakya Hastanesinde indirimli sağlık hizmeti alabilecek. Bunun yanı sıra yeni hizmete giren Trakya City Otel’de de, iş adamlarımız misafirlerini indirimli şekilde konaklatabilecek. Umarız anlaşmamız her iki taraf içinde hayırlı olur” ifadelerini kaydetti.